-2 Fight or Flight Horan

118 5 0
                                    

Dag 2 weddenschap


Zodra Louis op school aankomt staat Harry met Niall voor de ingang en hij gaat iets dichterbij Liam lopen, automatisme. Liam kijkt hem vragend aan maar merkt al snel de krullenbol op en kan een kleine grinnik niet tegenhouden. Hoe dom was Louis om die weddenschap met Harry af te sluiten? Als ze Harry en Niall gepasseerd zijn botst Liam tegen Taylor op, Louis kijkt zijn vriend geschrokken aan, en wenst dat hij terug in de tijd kan zodat hij aan die kant kon lopen, tegen Taylor aan.. "Hi Liam" zegt Taylor die een pluk haar om haar vingers wind. Louis kijkt er als versteend naar en slikt moeilijk, geheel geobsedeerd door Taylors simpele beweging, nu wenst hij nog meer dat hij aan die kant liep en hem zo aankeek, maar aan Louis geeft ze geen aandacht "hoi" zegt Liam nors terwijl hij langs loopt en Taylor lijkt hem verdrietig na. Louis voelt een jaloerse steek in zijn buik maar volgt dan zijn beste vriend door de gangen, misschien dat ze hem uiteindelijk ook wel een kans gunt?

Ook Harry heeft het dingetje tussen Liam en Taylor goed bekeken "die slet wilt alleen de jongens die ze niet krijgen kan" sist hij en Niall klopt hem op zijn schouder "arme jij" "hey Hazza!" Roept Taylor terwijl ze zijn kant op komt rennen, Harry kijkt verbaasd naar Niall en die haalt zijn schouders op.

Louis is inmiddels terug in de aula, hij ziet Harry met Taylor, Niall en Selena praten, als iemand voorbij hem loopt, en hem daarbij een klein zetje geeft "Justin" mompelt Louis en de jongen kijkt om "whats up?" Justin zit bij Louis in de klas en is nogal gevreesd hier op school. Louis begroet hem snel "kijkt daar hebben we Bieber" fluistert een meisje die dicht bij Louis staat en haar vriendin knikt. "Klopt Cara" zegt ze "Gigi kijk!" Zegt de Cara wijzend op Justin die richting het groepje van Harry loopt "je Niall is in de problemen" "hij is niet mijn Niall" zegt Gigi geschrokken en Cara grinnikt "maar hij is wel in de problemen" Louis weet dat dit meisje, Cara, gelijk heeft, Niall is te dicht bij Selena en dat gaat Justin nooit goedkeuren.

Justin en Selena hadden een lange tijd een serieuze relatie, zij heeft inmiddels een tattoo van zijn naam en hij heeft een tattoo van haar met vleugels, dus ja, het was erg serieus, maar Selena nam afstand van Justin en hij was gebroken, hij heeft het haar nooit vergeven en wilt haar terug, vandaar dat geen enkele jongen dicht bij haar in de buurt mag komen.

Selena kijkt bang naar haar ex en Niall recht zijn rug, ook al is Niall maar een derdeklasser, Justin zit in de vierde, hij kijkt geïrriteerd naar Niall maar Niall laat zich niet kennen "dit word nog spannend" Louis kijkt op en ziet dat zijn beste vriend naast hem staat "Liam ging jij niet naar het lab?" Vraagt Louis en Liam haalt zijn schouders op "ik hoorde twee meisjes daar praten over Justin die Niall betrapte terwijl die aan het zoenen was met Selena" "pfft, roddels" Louis schud zijn hoofd "ze hebben nooit gezoend, ze stonden te praten" "wauw.. Dat is.. Oninteressant, ik denk dat ik ga kijken naar mijn kikker" Liam doet al twee weken onderzoek naar een kikker, hij wou het arme ding zelfs vermoorden om autopsie te doen op zijn kikkerlichaam, maar dat mocht niet van de biologie docent.

"Niall Horan" de stem van Justin haalt Harry uit zijn gedachtes hij kijkt geschrokken naar de vierdeklasser, hij is niet snel bang van iemand, maar denkend aan wat Justin met Zack had gedaan nadat die Selena had proberen te zoenen geeft Harry rillingen, z'n neus was gebroken, hij had een blauw oog en een gebroken rib, ook nog een aantal kneuzingen maar over het algemeen had hij geluk gehad, volgens de dokter en Justin zelf. Dan bedenkt Harry dat Justin zojuist de naam van zijn beste vriend genoemd heeft en hij zal Justin Niall absoluut niets aan laten doen, zo belangrijk is Harry's neus nou ook weer niet voor hem, hij weet zeker dat als Justin Niall pijn doet die arme Ier gebroken zou zijn en als Harry ergens niet tegen kan is het wel zijn vriend verdrietig te zien..

Louis heeft zichzelf overtroffen en is wat dichterbij gaan staan, ondanks dat Liam maar bleef zeggen dat dat zijn hersencellen in gevaar zou brengen. Liam is inmiddels 'terug naar het lab' en heeft Louis aan zijn lot overgelaten, gelukkig staan hier Cara en Gigi de twee meiden van net dicht bij hem en als iemand hem pijn wilt doen zullen hun het vast wel voor hem opnemen.. Toch?

How did we end up here? / a dutch Larry Stylinson FanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu