-5 hoe zijn we hier nu weer beland?

109 6 6
                                    

Niall kijkt een beetje verveeld voor zich uit, leuk idee zo, het ziekenhuis in geslagen worden en vervolgens niets te doen hebben. Heel instagram heeft hij al ontleed en inmiddels volgt hij meer dan zevenhonderd mensen, voor hij hier lag waren dat er tweeënvijftig.. Wat Niall best gek vind is dat hij ook meer volgers heeft gekregen. Hij kijkt op als de deur opengaat en zodra hij ziet wie er staat drukt hij woedend op het alarmknopje naast zijn bed. Laat de zuster opschieten! Denkt hij terwijl hij op het knopje blijft drukken.

"I thought that I've been hurt before" zingt Harry en Louis glimlacht. Ze hebben de auto aan de kant van de weg geparkeerd en uitgezet, dus de radio staat ook niet aan, maar dat weerhoud Harry er niet van om niet te gaan zingen. Hij kent de hele tekst van het liedje en zingt hem dan ook luid en duidelijk. Louis glimlacht terwijl hij de route terug probeert te vinden op zijn mobiel. Hij haast zich aangezien zijn batterij nog maar drie procent is. Hij kijkt Harry even aan en gaat dan verder met het zoeken waar ze zijn. "Ik heb het volgens mij bijna" onderbreekt Louis Harry's gezang. En Harry kijkt mee op Louis' telefoon. Ze schrikken beide als het beeld zwart gaat en ze hunzelf zien in de reflectie. "Fuck" mompelt Louis "leeg" Harry kijkt geschrokken naar Louis, helemaal als hij zich bedenkt dat zijn mobiel thuis ligt, op de plank waar hij hem neergelegd had.

Taylor knikt als Justin uitgepraat is "goed prima klinkt als een plan, jij gaat naar Niall ik ga naar Selena" Justin knikt en Taylor pakt haar fiets "over een uur hier, als er iets gebeurd is, dan sms'en we" "prima" "later Justin" "later Tay" zegt Justin die tien euro aan Taylor geeft. Dan lopen ze beide een andere kant op.

"was ze hier?" "W-wie was hier?" Niall ademt diep in en uit maar hij kan zijn angst niet uitademen, daar zit het te diep voor. Hij probeert kalm te blijven maar hij staat te shaken. "Ben je nu wel bang Horan?" Vraagt Justin die een spottende toon legt in zijn zin, hij vind het heerlijk dat Niall zo bang is, ook al zegt hij van niet, Justin kan het zien in Niall's ogen, het is ook niet moeilijk te zien. "Wat wil je?" "Helemaal niet veel, alleen dat jij uit de buurt van Selena blijft, ze is van mij en mij alleen, ik dacht dat ik dat wel duidelijk had gemaakt toen ik je hierin sloeg, maar je hebt het nog niet geleerd" "j-jawel ik heb het wel geleerd" zegt Niall snel, te snel. Justin laat een minachtende lach horen en Niall kijkt weg van de oudere jongen tegenover zijn bed "waarom was ze dan hier" "ze was hier niet" "ze was hier" "z-ze was hier niet" "je liegt" Justin twijfelt er niet aan, ze was hier en hij weet het. Het is absoluut niet zo dat hij ongeveer een uur de ingang van het ziekenhuis heeft staan bespioneren, oké misschien is dat een klein beetje waar..

"We gaan nooit meer thuis komen" zucht Harry voor de derde keer deze avond, Louis gaapt, hij rijd nu al zo'n drie uur rond in waar ze dan ook zijn en er is nergens een bord met een duidelijke naam, of een naam de Louis of Harry kent. Ze weten zeker dat dit nooit met topografie aan bod is gekomen, alleen steden van verre landen worden besproken in Aardrijkskunde, maar Londen? Of in de buurt kun je wel vergeten. Al weet Louis niet meer zeker of ze wel in de buurt van Londen zitten.. "Louis?" "Ja Harry?" Louis is te moe om zijn hoofd naar Harry te draaien en weer terug naar de weg te kijken, hij moet zijn focus nu op de weg houden, anders zorgt zijn moeheid voor ongelukken. Hij weet dat hij de laatste tijd meer moe is, maar dat komt omdat slapen er niet meer bij is voor hem, hij weet ook niet wat het is, maar zodra hij in bed ligt kan hij maar niet slapen. Iedere keer als hij zijn ogen sluit zijn daar die nare beelden weer.. "Je lijkt moe Lou, dat rijmt" Louis haalt diep adem en reageert niet "sorry, maar even serieus Louis, je lijkt echt heel moe" Harry kijkt naar de wallen die onder Louis' ogen halve cirkels vormen, hij herinnert ze niet van eerder die dag, al is hij er vrij zeker van dat ze er toen ook al hebben gezeten, want wallen verschijnen niet ineens. "Laat het Harry, ik moet naar huis zien te komen, je ouders maken zich vast ongerust" "doe niet alsof ik tien jaar ben" "wat maakt het uit, tien of zestien, je bent minderjarig!" "Wat in the world maakt dat voor een verschil?" "ze kunnen zeggen dat je gekidnapt bent, of ontvoerd" "dat is hetzelfde Lou" "wat? Echt niet.." "echt wel" "echt niet" "echt wel" Louis rolt zijn ogen en kijkt weer voor zich uit. "Greenstreet, ooit van gehoord?" Vraagt Louis als hij een van de zeldzame borden hier leest. Harry schud zijn hoofd en Louis kijkt teleurgesteld voor zich uit.

"Justin, hoe laat is het?" "Pas tien uur" Niall kan niet geloven dat er nog geen zuster is, er had iets ergs aan de hand kunnen zijn! Hij drukt nog eens op de knop maar Justin merkt het en hij is er niet heel blij mee. "Niall hand van die knop of ik sla hem eraf" Niall haalt zijn hand weg "okay weet je wat? Ik laat haar met rust, ze is voor jou, maar als ze niet voor jou kiest, sla me dan niet in elkaar wil je?" Niall voelt zich ineens zelfverzekerder, hij weet dat als Justin hier in, hij Selena niets aan kan doen. "Niall schattig ben je ook, ze heeft helemaal geen keus" Niall slikt "je bent onmogelijk" "wat kan jou dat schelen?" Justin rolt zijn ogen en loopt de kamer uit "beterschap motherfucker" "krijg herpes" roept Niall en hij trekt een wenkbrauw op nadat hij het gezegd heeft, wat is dat nou weer voor een dom scheldwoord?

"Hallo Selena" zegt Taylor die haar 'vriendin' omhelst, eigenlijk vind ze Selena helemaal niet zo leuk, ze gaat liever om met Ariana en Demi. Maar Selena heeft haar letterlijk toegeëigend. Selena is verbaasd door het bezoek van Taylor, onaangenaam verrast om precies te zijn, ze had zin om de hele avond met Niall te skypen, maar met Taylor hier gaat dat moeilijk, zij is namelijk een voorstander van team Jelena. Het team waar Selena fel tegen is, maar Taylor lijkt het niet te merken. "Wat kom je doen?" "We moeten het toch even hebben over Justin" Selena rolt met haar ogen, dat was te verwachten, natuurlijk komt Taylor alleen maar om haar over Justin te vertellen, over hoe geweldig hij wel niet is en hoe ze hem terug moest nemen, en iedere keer als Taylor het Selena vertelde begon Selena meer te breken. "Hij mist je zo erg, hij houd zo ontzettend veel van je, je breekt hem" het schuldgevoel komt bij Selena behoorlijk omhoog, en dat haat ze, want als ze hem terugneemt doet ze het alleen uit schuldgevoel en niet uit liefde.

"Wat doen we nu? Morgen moeten we naar school" Louis slaat op zijn stuur "Louis kalm, je kan best een dag missen" "dat is wat ik vorig jaar ook dacht Harry en kijk me nu, ik zit gewoon weer in dezelfde klas, voor nog een jaar" "het spijt me voor je" mompelt Harry die absoluut geen ruzie wilt met Louis, aangezien Louis de enige is die kan rijden "het zou je niet moeten spijten voor mij maar voor jezelf, want jij gaat dit jaar ook niet halen zo" Harry schrikt op "hoe weet jij dat?" Louis slaat een hand voor zijn mond en vervloekt zichzelf een aantal keer. "Louis?" Harry kijkt angstig naar de jongen naast hem, is hij een huurmoordenaar die eerst alle informatie over het slachtoffer opzoekt? Louis schud zijn hoofd uit onmacht "o-omdat ik je die wiskunde les moest geven moest ik weten wie jij was, ook van je klasgenoten" "hoe staat Niall ervoor? En Taylor? En Cara?" Louis haalt een wenkbrauw op "Taylor gaat wel over, Cara ook en Niall..." "Niall ook, Cara randje, je bent geen goede gokker" Louis zucht "goed ik zocht informatie over Taylor om die weddenschap te winnen en toen zag ik jou naam en ik weet niet waarom maar ik keek bij jou. En ik schrok Harry, jezus economie een drie?" Harry haalt zijn schouders op. "Louis je ziet er vreselijk moe uit" Louis schud zijn hoofd "moeten we omdraaien Harry?" Vraagt Louis en hij slikt de tranen weg "ik weet het niet Louis, ik wil naar huis" Louis knikt en kijkt rond, nog steeds alleen maar weilanden "hoe zijn we hier nu weer beland?" "We zongen mee met de ra-" "ik weet het ook wel, maar ik wil het niet weten" Harry zucht "hey Lou? Huil je?" "Ik huil niet Harry" "je huilt wel" "ik ben gewoon moe" "hoe kan dat?" Louis veegt een paar tranen weg en kijkt dan Harry aan "ik heb geen idee Harry"


How did we end up here? / a dutch Larry Stylinson FanfictionDove le storie prendono vita. Scoprilo ora