-1 hey tommie

169 5 0
                                    

Louis loopt over straat, hij is onderweg naar school London High. Hij zit er nu al veel te lang op en hij kan niet wachten om te vertrekken, hij heeft absoluut niets met de mensen op die school en word regelmatig getreiterd, het is niet heel erg of zo, hij kan er ook wel tegen, maar liever niet natuurlijk. Zijn beste vriend, Liam Payne zit inmiddels een klas hoger in het eindexamenjaar, en Louis kan wel huilen als hij denkt aan een heel jaar zonder Liam. Maar hoe vaak hij Liam ook smeekt om de examens niet te halen, Liam kan het niet, hij vind zijn toekomst heel belangrijk en kan zelf niet wachten om eindelijk te gaan studeren aan Yale, want dat is al zijn droom als klein jongetje, en Louis kan niet ontkennen dat hij het zelf ook heel graag wilt doen, als hij nou toch eens iets meer hersencellen had..

Niet veel verderop loopt Harry samen met Niall het schoolplein op, Niall bijt op zijn lip piercing en Harry lijkt ook diep in gedachten verzonken. Niall en Harry zijn al beste vrienden sinds de basisschool, ze hebben elkaar beloofd altijd samen te blijven. Maar op dit moment ziet dat er niet naar uit, Harry gaat dit jaar namelijk niet halen als hij zo door gaat, terwijl Niall er goed voorstaat. Niall stoot Harry aan en wijst naar een brugklasser die angstig richting de school loopt, het is niet eens zijn eerste dag! Maar Harry snapt het wel, hij was op de leeftijd van het jochie net zo bang, gelukkig was daar Niall, zijn redder in nood. Ook al was dat niet op deze school.

Daar staat ze dan, samen met Selena tegen haar kluisje aan, Louis heeft al een oogje op Taylor sinds de dag dat ze hier binnen liep, ze zit een klas lager dan hem, maar dat maakt Louis absoluut helemaal niet uit, hij wilt haar zo graag, maar die verlegenheid zit hem in de weg. Liam stoot hem aan en Louis zucht "gaat het wel goed?" Liam trekt een wenkbrauw op en Louis knikt "prima" "je bent nog steeds gek op Swift?" Hij knikt zijn hoofd in de richting van Taylor en Louis' hoofd word rood "eh.. Nee..?" "Ja dus, word eens volwassen, die kinderliefdes worden nooit iets, beter richt je je domme hoofd weer op boeken in plaats van meisjes" Louis zucht en Liam slaat een arm om zijn vriend heen. Stiekem hoopt hij maar dat hij niet besmet word met de domheid van Louis, maar hij weet best dat dat niet bestaat, al moet hij dat misschien nog maar eens onderzoeken, gewoon... Voor de zekerheid..

Niet heel veel veder staat Harry naar Taylor te kijken, hij likt zijn lippen en loopt naar haar toe, gevolgd door zijn Side-kick Niall. "Hey girls" grijnst hij en Selena richt meteen haar aandacht op Niall die glimlachend met haar begint te praten "Hey T" "noem me Taylor, zoals m'n ouders dat graag willen" zegt Taylor geïrriteerd en Harry doet zijn handen in de lucht "sorry babe" "kap eens man, ik trap niet in jou player trucs dag Harry" ze richt zich op haar vriendin "Selena ga je mee?" Selena kijkt even twijfelend naar Niall, maar volgt dan toch.

"Selena is best leuk" zegt Niall terwijl hij opnieuw op zijn lip piercing bijt, "doet dat geen pijn?" Vraagt Harry wijzend naar de piercing en Niall schud lachend zijn hoofd "nee man, ik heb hem al zo lang" Harry haalt zijn schouders op en loopt dan samen met Niall naar het wiskunde lokaal.

"Hoe durft hij?" Liam schrikt van Louis "kijk hem nou flirten met Tay!" "Tay?" "Taylor" verduidelijkt Louis zichzelf "kijk hem daar nou nonchalant staan, ik walg van hem" "je bent gewoon jaloers omdat jij niet met haar durft te praten" "absoluut niet, heb je bewijs?" Liam rolt zijn ogen "ik moet gaan, ik heb scheikunde nu" Louis knikt terwijl hij naar Taylor en Harry blijft kijken. Liam zucht en loopt weg van zijn vriend. Als Liam uit het zicht is, en ook Taylor en Harry weg zijn gelopen, wel apart gelukkig, kijkt Louis op zijn rooster, hij schrikt als hij merkt dat hij vandaag les moet geven, het leek de wiskunde docent een goede opdracht om alle leerlingen een les te laten doen, de meeste van zijn klasgenoten mochten een brugklas, maar toen Louis eindelijk aan de beurt was, waren alle brugklassen vergeven, en vandaar dat Louis een derde klas les moest geven, de klas van Taylor!

Hij loopt het lokaal binnen en alle leerlingen kijken hem verbaasd aan, de meeste zijn veertien vijftien, maar er zit een enkele zestienjarige puber tussen. Louis zucht geïrriteerd, dit was dus niet wat hij graag deed, absoluut niet zelfs, hij had altijd al een gloeiende hekel aan presentaties, en een hele les geven? Nee bedankt, maar natuurlijk, hier staat hij dan, voor de klas van Taylor, met de wiskunde docent achter zijn bureautje en hijzelf voor de klas, top geregeld Louis..

Harry bekijkt de jongen voor de klas eens goed en stoot Niall aan "is dit niet die ehm.." "Tomlinson" zegt Niall "je hebt hem laatst uitgelachen omdat hij zijn boeken voor je neus liet vallen, het leek alsof hij je wou pijpen volgens jou" Harry grinnikt bij de herinnering, als hij klaar is kijkt hij weer naar voren, Louis Tomlinson staat daar nerveus de klas rond te kijken, ergens kan Harry het niet tegenhouden en er komt een vlaag van medelijden over hem heen. Die arme stakker heeft geen idee wat hij aanmoet.

"Ehm hallo?" Zegt Taylor die hem ongeïnteresseerd aan zit te kijken, Louis word rood en kijkt angstig naar de wiskunde docent die hem grijnzend aan zit te kijken, Louis' ogen blijven haken op de bruine krullen achterin de klas, Louis herinnert zich hoe hij samen met de jongen naast hem vorig jaar voor het eerst hier op school kwam, ze waren beide blijven zitten en van school gestuurd.. de jongen kijkt hem spottend aan, maar zodra hij ziet dat Louis naar hem kijkt geeft hij hem een bemoedigende glimlach, Louis glimlacht terug "ik ben Louis Tomlinson en ik geef jullie vandaag wiskunde"

"De wiskundeles was niet eens saai" roept Cara, Harry kent haar vaag als klasgenootje, maar meer ook niet, zij is niet echt girlfriend materiaal voor hem. Ze is namelijk niet heel populair, wel een heel mooi meisje, dat kan Harry niet ontkennen, maar alsnog, geen girlfriend materiaal, Gigi, haar vriendin knikt "hij was ook wel lekker hoor" Taylor loopt net langs de twee giebelende meisjes en kijkt ze lachend aan "alsof jullie kans maken, hij zit in de vierde en hoort in de vijfde te zitten, Louis is veel te hoog gegrepen voor jullie... Baby's" ze grijnst gemeen en Gigi en Cara stoppen onmiddellijk met praten, ze kijken elkaar teleurgesteld aan en gaan dan verder. "Wat ben je toch aardig" grijnst Harry tegen Taylor en Taylor trekt een wenkbrauw omhoog "jij weer? Ben je plakband of zo?"

Harry staat met Niall naast Taylor en Selena, als Louis voorbij loopt hoort hij Taylor en Selena praten over zijn kont en hij kan het niet laten om er even een snelle blik op te vestigen, looking good, denkt hij bij zichzelf voor hij de aandacht van Taylor weer probeert te stelen, dit keer geeft ze iets mee en hebben ze zelfs een gesprek dat niet alleen maar hopeloze zinnen en botte antwoorden zijn. Harry voelt zijn zelfvertrouwen groeien, hij zal ook deze meid inpalmen, maar niet omdat hij de hele school verliefd op hem wilt hebben, nee Taylor heeft iets..

"Harry?" Weet Louis uit te brengen en Harry kijkt hem verbaasd aan "Tomlinson" antwoord hij en Louis slikt even "ik weet dat je uit bent op Taylor, maar je blijft uit haar buurt hoor" "en waarom zou ik dat doen? Louis" Louis haalt diep adem, niet bang zijn voor dit onderkruipsel, hij is niets meer dan een bacterie "omdat je te laag bent voor haar niveau" dan loopt Louis weg, Harry en Niall verbaasd achterlatend.

"Hey Tommie" roept Harry en Louis draait zich om "wat?" "Wie haar krijgt mag haar houden" en dan begint hij tegen Niall te praten. Louis vervloekt die krullenbol wel honderd keer voor hij richting zijn volgende les loopt. biologie

How did we end up here? / a dutch Larry Stylinson FanfictionWhere stories live. Discover now