-4 waar zijn we eigenlijk?

104 5 0
                                    

Louis loopt samen met Selena en Harry het ziekenhuis in, normaal gesproken gaat hij nooit met de twee om, te populair, maar nu Niall in het ziekenhuis ligt vraagt Harry Louis iedere dag om mee te gaan, Louis heeft geen idee waarom, maar vind het absoluut niet erg, hij vind Harry tenslotte nog steeds leuk. Diep vanbinnen. Maar hij stopt het weg, heel erg ver weg..

Selena gaat naast het bed van Niall zitten en Niall glimlacht naar haar "weet hij dat je hier bent?" "Natuurlijk niet" grinnikt Selena die Niall een kus op zijn wang geeft. Niall kijkt trots naar Harry en Louis grinnikt erom, hij voelt zich niet helemaal op zijn plaats hier, maar voor Harry doet hij alles.

Selena is even naar de wc en Louis zit naast Niall, naast Louis ligt Selena's mobiel haar scherm licht op en een berichtje komt in beeld. Justin; als je bij hem bent ben je er geweest  Louis kijkt er geschrokken naar en kijkt vervolgens naar Niall en Harry die aan het praten zijn over.. Louis luistert even goed en merkt dan dat het om golf gaat. Een beetje verrast door het gespreksonderwerp kijkt hij Harry aan "Niall hier doet al vet lang aan golf, hij is best goed" "zacht uitgedrukt Hazza" grinnikt Niall en Louis knikt. "Eh.." "wat is er Lou?" Vraagt Harry, sinds hij weet dat de schoolarts hem zo noemt, noemt Harry Louis ook Lou. Gewoon om hem te plagen, denkt Louis, maar eigenlijk vind Harry het gewoon leuk om hem een bijnaam te geven.

"nou kijk" Louis pakt Selena's mobiel en laat het berichtje aan Harry lezen, die kijkt bezorgd van Louis naar Niall en weer terug. "Wat is er?" Niall kijkt van het mobieltje naar Louis en naar Harry "laat het hem maar lezen" zegt Harry, zijn ogen staan verdrietig "oh no" fluistert Niall en hij duwt het mobiel uit zijn gezicht "hij blijft met zijn tengels van haar af" "en wat wou jij eraan doen prins Niall?" Grinnikt Harry "je ligt hier nog minstens twee weken" Niall zucht "willen jullie haar beschermen?" Louis knikt onmiddellijk, hij kan niet tegen puppyogen en die van Niall zijn het ergst! Harry knikt ook "tuurlijk, wij zijn je handlangers wel, vergeet onze missie maar" "missie?" Niall kijkt verbaasd naar Harry en Louis denkt diep na, welke missie? "TayTay missie" Harry rolt zijn ogen en Louis schrikt op. Oja, die missie. Louis kijkt voor zich uit boos omdat hij die weddenschap afgesloten heeft met Harry, want op dit moment geeft hij niets meer om Taylor, Harry had niets meegekregen van wat Taylor gezegd had toen Harry op de grond lag, over hoe Taylor tegen Selena zei dat ze terug moest gaan bij Justin. Louis daarentegen wist het nog prima.

"wat doe jij met mijn mobiel?" Selena staat in de deuropening, haar blik vast op het mobiel in Louis' handen. Louis kijkt naar het mobiel en geeft hem dan supersnel aan Harry "ik heb je mobiel niet" Harry kijkt verbaasd naar het mobiel en legt hij dan op Niall "Niall had hem" zegt hij vlug Selena kijkt verbaasd naar de drie jongens en pakt dan haar mobiel. Ze leest het berichtje en angst is duidelijk in haar ogen te lezen. "Niet bang zijn" zegt Niall en Selena maakt haar blik los van haar mobiel en kijkt in de blauwe ogen van Niall "als ik het zou kunnen zou ik je beschermen, maar Louis en Harry hier hebben me beloofd goed op je te passen" "ik ben geen baby" "absoluut niet, maar je bent wel in gevaar" "zeg gewoon dat je bij je zieke oma bent" bedenkt Harry en Louis knikt, trots op Harry voor het bedenken van dit geweldige idee. Harry kijkt trots naar Louis en Louis glimlacht. Maar Selena schud haar hoofd "eh.. Justin kent mijn familie" "je hele familie?" "Hij weet dat ik geen oma of opa's meer heb, hij heeft drie jaar kerstmis met ons gevierd, ja Justin kent mijn hele familie" Niall kijkt een beetje jaloers voor zich uit terwijl Selena naar haar voeten kijkt "ik wil niet dat jullie je ermee bemoeien, laat het maar gaan, hij stopt heus wel" net als Selena haar zin geëindigd is klinkt het geluid dat ze een berichtje binnen krijgt, ze bekijkt hem eerst zelf en geeft het mobiel dan aan Louis "dit doet ze de hele tijd"

Taylor: chik je moet echt teruggaan bij Justin!

Louis kijkt verbaasd naar het bericht van Taylor "maar waarom?" "Ze denkt dat hij anders iedere andere jongen het ziekenhuis in slaat" "waarom maakt haar dat wat uit?" Vraagt Harry nu ook, hij bekijkt het berichtje nog eens en op dat moment krijgt hij ook het gevoel dat Taylor deze hele weddenschap misschien niet waard is, hij kijkt naar Louis, die precies hetzelfde denkt en schud dan zijn hoofd. Hier mag hij niet aan denken, deze weddenschap is belangrijk, tenslotte weet de hele school er al van, dus stoppen is geen optie. Tenzij Louis stopt natuurlijk. Niall knuffelt Selena en zij loopt dan richting de deur "ik ga naar huis" we knikken en zeggen haar gedag, dan verdwijnt ze door de deur en blijven Niall, Louis en Harry over. Louis kijkt nog steeds naar Harry, zijn groene ogen blijven zijn aandacht maar trekken. Tot die ogen hem aankijken, betrapt kijkt Louis weg en Harry grinnikt. Niall lijkt het niet te merken en praat over hoe erg hij Justin wel niet haat. Geen van de andere jongens in de kamer lijkt het gesprek dat Niall met ze voert op te merken, verdwaald in elkaars ogen zijn ze nu al twee minuten stil. "Luisteren jullie wel?" Harry en Louis kijken tegelijkertijd op en dan naar Niall. Ze blozen licht.

"Kom Harry dan breng ik je naar huis" zegt Louis die het ziekenhuis uit loopt "weet je het zeker? Ik wil ook wel lopen hoor" zegt Harry met een scheve glimlach, hij wilt absoluut niet lopen, hij wilt naast Louis zitten in de auto. Maar dat durft hij niet te zeggen "o okay dan loop je maar" zegt Louis die richting zijn Volvo loopt. "Nee wacht ik wil wel mee" zegt Harry en Louis lacht "stap in dan" Harry gaat vlug naast Louis zitten en glimlacht naar hem, Louis glimlacht terug, dan start hij de auto.

"I can't feel my face when I'm with you" zingt Harry mee met de radio die het liedje afspeelt, Louis heeft een glimlach op zijn lippen terwijl zijn ogen de weg volgen, hij had nooit geweten dat Harry zo goed kon zingen. Louis kan niet ontkennen dat hij zich aangetrokken voelt tot de jongen naast hem, iets wat hij nooit had verwacht, hij is tenslotte geen homo. Toch?

"but I love it" zingt Louis ook mee en Harry stopt onmiddellijk, maar Louis heeft het niet door en zingt gewoon door. Harry's mond zakt open "je hebt een goede stem!" Roept hij verbaasd en Louis stopt meteen met zingen "ga door" roept Harry als hij merkt dat Louis gestopt is "zo goed zing ik niet" bloost Louis "en daarbij is het liedje afgelopen" "omg dit is Shawn" roept Harry als hij het nieuwe liedje hoort "I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER" roept Harry mee met de radio en Louis begint te lachen. "JUST LIED TO ME THAT THERE'S NO OTHER" "weet je zeker dat dat de tekst is?" "ik zou het niet weten, maar volgens mij klopt het" roept Harry die gewoon meezingt niet wetend wat hij zingt, maar aangezien Louis de tekst ook niet weet kan hij alleen maar lachen "sinds wanneer ben jij fan van Shawn?" Durft Louis te vragen als Harry de tekst echt niet meer weet en dus gestopt is met zingen "ehm altijd al? Hij zit bij ons op school" "dat weet ik" grinnikt Louis "hij zit in mijn klas" "hoe oud is hij?" "zeventien" Harry zucht en Louis glimlacht "waar woon je eigenlijk?" Harry schrikt en kijkt rond, "waar zijn we eigenlijk?" Nu kijkt Louis ook rond "geen idee" "oops" "hi"

How did we end up here? / a dutch Larry Stylinson FanfictionOnde histórias criam vida. Descubra agora