23.Hailey-ik-ben-ondertussen-de-aandacht-zat-Summers

5.3K 278 98
                                    

Hailey ik-ben-ondertussen-de-aandacht-zat-summers

-❀-❀-❀-

Goedemorgen dames en heren!

Wat een prachtige dag, is het niet? over vier weken is het al weer kerst! Weet je wat ik hoorde? Dat Shane en Hailey samen de openigsdans gaan doen. Weetje, soms denk ik echt dat hij homo is. Sorry dames... Wist je dat hij op Latin dans zit? Toch best wel apart voor een jongen, toch?

In de kerstvakantie gaat hij samen met rijke vader op wintersport. Verwend kreng.

Hailey-ik-ben-ondertussen-het-spuugzat-om-steeds-de-lul-te-zijn-van- Secrets- Summers, dacht even te weten wie Secrets (ik dus) was: haar vriendin Jill. Ik zal je wat vertellen lieve Hailey; Jill is het niet! surprise.

Daniëlla Leersan heeft in haar broek geplast, nadat een jongen haar een knipoog had gegeven. Daniëlla, het is maar een nerdje uit de tweede. Zo bijzonder is dat nou ook weer niet? Kyller Goedelen, ook wel bekend als het nieuwe meisje op school met de prachtige billen, kreeg meteen al alle aandacht van alle jongens. Je zou vast denken, Chris is er meteen op af gedoken. Nou... dat ik dus nog niet zo. Ze past eigenlijk wel goed bij Shane. Maar ik denk dat Hailey het niet zo leuk gaat vinden.

Dames, hebben jullie al een mooie jurk uitgekozen voor het bal? Ik anders wel: een zwarte met rood, meer informatie ga ik niet vrijgeven ;). Jullie horen nog van me.

XXX

Secrets,

Ik ben overal.

****

Zuchtend stap ik het wc hokje binnen. Waarom is het toch altijd zo druk bij de dames toiletten? Mijn hoofd gaat naar de muur; nog steeds staat de belachelijke kisslist op de muur met Chris bovenaan. Opeens hoor ik in het hokje iemand naast mij "Secrets" zeggen en meteen spits ik mijn oren. Muisstil blijf ik luisteren.

'Hmmmm,' zegt een meisjesstem. 'Ik weet het haast wel zeker dat Daniella Leersan, bijna in haar broek heeft geplast van de zenuwen.' De stem gaat over in een kakelende lach. Daarna wordt er een wc doorgespoeld, dus ik kan bijna niet horen wat er nog meer wordt gezegd. 'Zal ik je wat vertellen?' fluistert de stem verder. Ergens komt die stem mij erg bekend voor. 'Wat nou, als ik je vertel dat ik Secrets ben?' Mijn ogen worden wijdt en mijn hart bonst in mijn keel. Het hokje naast mij gaat piepend open. Snel hijs ik mijn broek omhoog en storm de wc uit. Overal zijn meiden bezig met make-uppen of dringen om naar de wc te gaan. Nergens zie ik een meisje met een telefoon. 'Wie kwam er net uit deze wc?' Ik vraag het aan een piepklein meisje, ik gok een eerstejaars. Ze schudt haar hoofd en sprint snel naar het toilet. 'Verdomme,' mompel ik en loop snel de toiletten uit. Overal lopen mensen op de gang, dus kan niemand zien met een telefoon of iemand die snel wegloopt. Want iedereen loopt snel weg of met een telefoon. Ik was zo dichtbij... Ik doe mijn rugzak wat strakker op mijn rug, doordat ik aan de koortjes trek. Die stem... het komt mij zo bekend voor! Zuchtend loop ik naar mijn kluisjes. Shane zit nonchalant tegen mijn kluisje geleund met zijn armen over elkaar en zijn rechterbeen over zijn linkerbeen gekruist. Ik kijk hem kort aan en hij doet een stapje naar achter. Zenuwachtig wrijft hij door zijn blonde haar. 'Hailey, je weet dat Secrets liegt, toch?' Ik rol met mijn ogen en knik. 'Tuurlijk,' zeg ik spottend. Hij knikt.

'Alleen soms klopt het ook eng goed,' vervolg ik en pak mijn Engels uit mijn kluisje en stop het in mijn tas. 'Ja maar he-.'

'Het is al goed,' onderbreek ik hem en knal mijn kluis dicht. Samen lopen we zwijgend door de gang.

'Vanmiddag gingen we oefenen voor de openingsdans, toch?' Ik knik en neem afscheid van hem. 'Ik wacht je op bij je lokaal,' roept hij mij na.

Het lokaal zit al aardig vol, dus ik ga naast Lauren zitten. Zij is druk bezig om op kauwgom te kauwen en geeft een knikje als ik naast haar kom zitten. 'Alles goed?' Zuchtend pak ik mijn Engels en mijn etui. 'Secrets heeft wel de pik op je, he?' Ik mompel wat naar haar en sla mijn boek open. Zij begint druk te pulken aan haar nagellak en als de leraar begint te praten, begint iedereen langzaam stil te worden. 'Lauren,' fluister ik. Ze kijkt op van het bord en knikt. 'Weet jij wie Secrets is?' Haar ogen knijpen zich kort samen en langzaam schudt ze mijn hoofd. 'Waarom zal ik het moeten weten? Ik ben de tovenaar van de school niet? fluistert ze hard. Ik grinnik.

Call it stupid (voltooid)Where stories live. Discover now