Capitolul 16

43 10 19
                                    

Dupa două luni pline de regrete şi suferinţă, am preferat să mă refugiez câteva zile la o mânăstire, din apropierea Bedfordului, părinţii mei acceptând, pentru a mă linişti puţin.

Simţeam că scap de toate grijile, mă simţeam mai bine. Acolo toţi erau buni, liniştiţi, îţi dădeau o energie pozitivă, aşa am petrecut câteva zile. Am cunoscut acolo un bărbat de 22 de ani, de seamă cu mine, Smith. L-am întrebat:

A: - Datorită cărui eveniment se datorează suferinţa ta?

S: - Soţia mea a murit, luând o supradoză de medicamente. Nici acum nu ştiu de ce a făcut acest fapt. M-a lăsat singur cu un copil de un an. Cum o să mă descurc?

A: - O să treci peste cu ajutorul lui Dumnezeu, eşti un bărbat puternic!

S: - Dar tu ce ai păţit, de ce eşti atât de neliniştită?

A: - E o poveste lungă, soţul meu m-a înşelat cu şefa lui, iar după divorţ, copiii rămânând în grija mea, acesta a plecat şi s-a aruncat în faţa unui tren. Îl iubeam, chiar dacă de fiecare dată îl izgoneam, nu voiam nici să-l ascult.

S: - Îmi pare foarte rău, dar şi tu o să trecut peste, eşti o femeie la fel de puternică.

Cunoscându-l îndeaproape pe Smith, deja începusem să simt ceva pentru el, ceva ce nici la Davv n-am simţit, pe parcursul relaţiei. Era ceva special.

După 5 zile petrecute în preajma acestuia, mi-a mărturisit şi sentimentele lui, era dragoste la prima vedere. Am decis să plecăm acasă, să facem bagajele împreună şi să se mute la mine.

Mama era de acord, era un bărbat respectuos, galant, rar întâlnit un asemenea caracter. Tata, însă, credea că este prea devreme.

Copiii nostri se împrietenise pe loc, erau de aceeaşi vârstă. Aşa au trecut 5 ani împreună, aceştia crescând. Era momentul oportun. Prima zi de şcoală, eram emoţionată, atât eu, cât şi Smith.

Elly, Rogger şi Andreas erau entuziasmaţi, aşteptând cu nerăbdare momentul mult aşteptat.

După o săptămână de cursuri, Elly, era din ce în ce mai abătută. Am încercat să vorbesc cu ea, dar s-a închis în cameră.

Ce credeţi că a păţit Elly la şcoală? Lăsaţi comentariu cu opinia voastră. Opinia care coincide cu ideea mea, va fi premiată prin publicitate la următorul capitol.

Recomand: AndreeaVictoria5AnonimaLY2MirunaTudor0stefany1497katou_akazameNYC-Lover, au nişte cărţi geniale.



Umbre înşelătoareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum