Toto nie je koniec

126 8 0
                                    

Harry...

Pozrel som na jej odchádzajúce telo a pochopil, že túto ženu budem navždy milovať.

„Rebeka o chvíľu som pri tebe," vedel som, že o chvíľu pôjdem za ňou aj ja.

Musel som jej tak veľmi ublížiť, aby som si uvedomil ako veľmi ju milujem. Musel som zistiť kto som. Celý čas to bolo len o tom. A nakoniec? Zistil som to. Som ten kto ju nekonečne miluje. Jej telo ležalo na posteli a už nežila ale bola navždy v mojom srdci. Mali sme málo času na to povedať si ako sa milujeme ale ja viem, že som jej to dokázal. Veľmi som jej ublížil a veľa sa pre mňa plakala ale ona bola prvá pre ktorú som plakal ja. Keď som ju videl v novinách s Rorym bol to šok. Mala byť moja ja som ju mal držať a hovoriť jej aká je nádherná. No nemohol som, keď som jej nechcel ublížiť. Vstal som zo stoličky a posledný krát jej priložil svoje pery na jej studené čelo.

„Navždy Rebeka, milujem ťa," šepol som a do izby vošli sestričky.

Neplakal som pretože som vedel, že o chvíľu ju uvidím. Uvidím jej krásne hnedé oči ako sa na mňa pozerajú a horí v nich oheň. Jej ruky ako ma chytia okolo krku a jej plné pery ktoré sa nakoniec prisajú na moje. Bude stále krásna a šťastná. Bude moja. Navždy si ju budem pamätať ako ženu ktorá ma od základov zmenila. Bol som nemilosrdný a priam odporný človek a potom prišla ona. Usmiala sa na mňa a niečo v mojom vnútri sa začalo lámať. Chcel som to zlepiť a ju vyhnať zo svojho života ale nešlo to. Vždy som ju mal pri sebe a stále sa usmievala a ja som jej ublížil. Bil som ju a znásilnil. Dokázala mi to odpustiť a na to nikdy nezabudnem.

Nezabudnem na ňu.


                                                                    Koniec nie je koniec




Posledná časť a takto v podstate končí príbeh Harryho a Rebeky. Teraz sa ideme pozrieť na Harryho živoť, čo sa všetko stalo pred tým ako spoznal Rebeku. Ďakujem za krásne ohlasy a správy ktoré mi posielate. je to krásne počuť, že pri tom sedíte do polnoci ale stále čítate. Neverím, že za jeden deň a už sa blížim k 3,8K. Ďakujem. Chcem poďakovať aj za môj druhý príbeh kde je už 1,1K čítaní včera si to prečítalo 200 ľudí čo je pre mňa nepochopiteľné ale nádherné :) Ďakujem... Takže pokračujeme ďalej...

comm&vote

xoxo Mariane



Show me who I amWhere stories live. Discover now