Pravá ruka a dodávateľ

198 13 0
                                    

Opýtala som sa a ťapla si s ním. „Samozrejme pani Orversnová. Ste nebezpečná."

Obliekla som malú a dala ju Laile. Musím ju tam nechať. Chce mať otca? Musí bezo mňa vydržať! Nastúpila som do Dominikovho Range-Roveru a vyštartovali sme. O chvíľu je tu zima, takže teraz to bude ľahšie. „Dominik chceme najprv zabiť Roryho?" K tomu chlapovi som cítila obrovskú nenávisť. S Dominikom som vychádzala už lepšie aj keď medzi nami bolo napätie. On mal svoju snúbenicu a ja Harryho. „Áno najprv Roryho. Ten spravuje všetko a tak im zabijeme pravú ruku a dodávateľa informácii!" Dorazili sme pred obrovský dom. Nikdy som tu nebola. Na hlavu sme si dali kapucne a vyši z auta. Rýchlo sme prebehli k plotu a preskočili ho.

Boli sme v záhrade, pretože sme zastavili pri zadnom vchode, tie nie sú až tak chránené. Rýchlo sme pribehli k dverám. Boli pootvorené. Sú až tak hlúpy? Vošla som do vnútra a otočila sa ale nikto tu nebol. Z vrchu som počula hlasy. Dominik mi kryl chrbát a tak sme vyšli na poschodie. Zarazila som sa a skryla sa za roh. Pred dverami izby v ktorej nikto bol stáli dvaja chlapi. Dominik vybehol spoza rohu a ja som začala strieľať.

Jeden to schytal do nohy a druhý do ruky. Nedokázala by som ich zabiť. Zrazu z dverí vybehol Rory a my sme na neho namierili zbraň. „Preboha čo to stvárate?" Vytiahol pištoľ a z izby zrazu vybehol môj otec a Harry. „Rebeka čo tu robíš? Toto som nechcel!" pozrel sa na mňa, ja by som sa najradšej rozbehla k nemu a už ho nepustila. Z izby vyšiel muž ktorého som tak neznášala. Opieral sa o paličku a kríval ku mne. Môj otec a Rory na nás mierili zbraňami. Dominik zrazu vystrelil a Roryho telo sa zviezlo na zem. Môj otec sa snažil zastaviť ho ale nevystrelil. Zbraň namieril na mňa a ja som sa pozrela na Harryho.

Ten sa pozrel na mňa a vrhol sa na môjho otca. Ten spadol na zem a snažil sa zo seba striasť Harryho. Namierila som zbraň na Harryho otca no pred toho sa zrazu postavil Dominik. Otočil s ak nemu a hlaveň mu priložil k hlave. „Ty sviniar, zničil si všetko čo som kedy mal! Zobral si mi ženu ktorú som miloval a teraz je s niekým iným. Tvoj syn mi zabil brata ale len pre to lebo si ho tak vychoval." zvrieskla som aby prestal. „Dominik vieš ako sme sa dohodli." Odstúpil od neho ale jednu mu vrazil. Harry ležal na mojom otcovi a ruky mu držal na hlavou. Pozrel sa na mňa a to nemal robiť. Môj otec ho zvalil a namieril na neho zbraň. „Zabijem ťa ty špina." Skočila som na neho a zbraň mu vypadla z ruky. Dominik ju schytil a vopchal ju do vaku. Vylepila som mu a on vytiahol zbraň spoza svojho opaska. Môj otec je vždy pripravený. Namieril zbraň na mňa a ja som čakala ranu. Ranu ktorá príde nečakane a ja tu už nebudem. No nič sa nestalo.

Zrazu zbraň namieril zas na Harryho a ja som už bola dopletená. „Otec prestaň!" Zvrieskla som a z očí sa mi drali slzy. Stlačil spúšť a Harryho otec zvrieskol. „Ty idiot chceš mi zabiť syna? Budeme ho ešte potrebovať. „ Harry spadol na zem a chytil sa za nohu. Namierili zbaň na mňa a Dominika. Dominik tú svoju zase na nich. Chytil ma okolo pása a ťahal preč. „Nie Harry, prosím." pozrel sa na mňa a pousmial sa. Pokýval hlavou ako by so mnou súhlasil. Perami som naznačila „Prosím, milujem ťa..." Vtedy ma Dominik silno potiahol a bežali sme preč. Museli sme sa z domu dostať tak aby nevedeli kade sme sa dostali. Prebehli sme cez záhradu a nastúpili do auta.

„Dominik však ho nezabijú?"

Rozplakala som sa a nohy si pritiahla k hrudi. Dominik zastavil na krajnici a dotkol sa mi ruky. „Rebeka on ťa miluje... Nikdy by nedovolil aby sa ti niečo stalo, a preto sa bude snažiť k tebe vrátiť zo všetkých síl. Len preto aby ťa ochránil a aby videl vašu dcérku." usmiala som sa na neho a snažila sa myslieť, že všetko bude v poriadku. Dominik ma odviezol k malej a potom domov. Eli som urobila mlieko a nakŕmila ju. Trochu som sa s ňou pohrala a prečítala jej rozprávku. Okúpali sme sa a šli spať. Rozhodla som sa, že ostane pri mne. Zaspali sme a tak sme vydržali do rána.

Zobudilo ma jemné slnko ktoré presvitalo cez záclony. Pozrela som sa von a rozhodla som sa to osláviť. Dnes mám narodeniny. 26.10... môj deň. Zobrala som si do ruky malú sviečku a sfúkla. Myslím, že každý kto ma pozná by uhádol čo som si priala. Vrátila som sa do postele k Eli ktorá už žula svoju deku. Zasmiala som sa a zobrala ju k sebe. Dnes budem len a len s ňou. Zaklopal nám nikto na dvere. Bola to Laila s dcérkou a malým synčekom. A za ňom bol Kameron. Doniesli mi tortu. „Ahojte poďte ďalej. Krásne vám ďakujem ale nemali ste si robiť starosti." Laila ma potiahla do kuchyne. „To nie my ale Harry, no nevieš o tom." Najradšej by som skákala od radosti. Objala som ju a išli sme za Kameronom a deťmi. „Ahoj Kameron."pozdravila som ho.

„Ahoj Rebeka prajem ti všetko najlepšie." povedal a venoval sa Laile. Objal ju a nepúšťal. Bolo tak ťažké sa na to pozerať. Šla som k deťom a trochu sa s nimi pohrala. Zrazu mi zazvonil mobil. Bol to Dominik. Laila pribehla za mnou a ja som dala na hlasový. „Rebeka to som ja, Harry to zrejme neprežil." Mobil už bol rozbitý ale po tomto už musel vypovedať svoju službu. Buchol o zem a ja som zvrieskla. „Laila prosím..." Objala ma a len silno držala. „Rebeka nevieme či to je pravda!" Odtlačila ma od seba a pozrela na mňa.

„Spamätaj sa máš Eli a nás. Harry je v poriadku!" Snažila som sa tomu veriť ale viem, že môže už dávno byť preč!

Čo sa stane ak je naozaj preč?





Tak je tu 42 časť :) dúfam, že sa Vám páči :) <3 Je dlhšia a trochu napínavá. Teraz príbeh už nebude taký na aký ste boli zvyknutý.... Všetko sa zmení... :3


vote&comm

xoxo Mariane


Show me who I amWhere stories live. Discover now