Presne ako on!

157 12 8
                                    

Zobudila som sa na pohladkanie po vlasoch. Bola to Laila. Trochu ma zabolelo líce ešte po Harryho vyčíňaní. Myslím si, že som mu odpustila každú modrinu a všetko čo mi urobil. Pretože ak niekoho milujete odpustíte mu všetko. Áno úplne všetko! Ale zmýlila som sa. Nič som mu neodpustial. Na všetko si pamätám!


Pristáli sme na letisku a nastúpili do taxíka. Nechali sme sa odviezť do hotela a trochu sa vyspali. O tretej poobede som s Lailou šla preskúmať pár obchodov a trochu sme sa odreagovali. Nie každý deň máme možnosť byť na Costa Rice. Kúpili sme si plavky a pár šiat. Sadli sme si na drink a pozerali na promenádu. Zrazu po nej prešlo asi desať čiernych Range-Roverov. Jeden z nich som presne spoznala. „Laila to sú jeho muži!" Laila na mňa ustarostene pozrela.

„Ja viem Rebeka ale to čo nájdeme už nebude ten Harry ktorého miluješ!"

Pozrela som na ňu a nechápala o čo jej zas ide. „Akože to nebude on?" Pozrela na mňa a pohladkala ma po ruke. „Zdedil ďalších päť gangov!" Zalapala som po dychu a hlavu si položila na jej rameno. „Preboha Laila kde sme sa to dostali?" Pousmiala som sa.

„Kriste Laila ani ja už nie som tá istá Rebeka a odmietam čakať na debila ktorý si ma nevie vážiť. Poď ideme si užiť." Na bar som hodila peniaze a rozbehla sa do mora. Špliechali sme sa a vyvádzali. Zrazu sme uvideli Dominika a Kamerona. Laila pribehla ku mne.

„Reb čo keby ste s tým Dominik boli zase spolu?" Zhodila som ju do vody a ponorila. „Nie teraz už nie!" Prišli ku nám a potopili nás. Kameron a Laila sa asi po pol hodine rozhodli vrátiť na hotel a ja som sa s Dominikom rozprávala. Prechádzali sme sa po pláži a pozerali na západ slnka.

„Reb vieš veľmi si mi chýbala."Usmiala som sa na neho.

„Dominik toto už máme naozaj za sebou. Vieš, že moje srdce patrí niekomu inému." Stiahol ma k sebe a pobozkal. Odstrčila som ho a so slzami v očiach sa na neho pozrela.

„Toto si nemal robiť!"

Rozbehla som sa preč do mesta a prechádzala sa po uliciach. Podvečer to tu žilo. Zastavila som sa na pouličnej zábave a trochu si zaspievala. Prišla som k ulici kde sme bývali. Zase som uvidela Harryho auto. Šoféroval on a prudko zabrzdil keď ma zbadal. Stál tam a pozeral na mňa. Mala som mokré vlasy na sebe plavky a na tom len šatku. V ruke som držala zmrzlinu a snažila sa predýchať ten šok. Vedľa neho v aute sedela nejaká blondýnka. Odtrhla som zrak od auta a zakývala Laile ktorá bola na balkóne.

Vedela som ako sa o mňa bojí. Harry znova naštartoval a pokračoval v ceste. Otočila som sa na jeho odchádzajúce auto a ukázala mu prostredník. Nech vie, že to bez neho bravúrne zvládam. Laila sa začala rehotať a kričať na mňa, aká som nenormálna. Zbehla dole a v ruke mala peňaženku. Dnes to tu rozbalíme.

„Musím z tade vypadnúť. Dominik ma pobozkal. Laila potrebujem sa opiť!"

Bežali sme do mesta a v prvom bare sme si objednali piť. Asi po troch pohárikoch sme vyliezli na stôl a začali tancovať. Vzduch okolo nás bol horúci a aj v klube to už začínalo vrieť. Spomenula som si na Thomasa. Určite teraz utešoval Dominika, no mňa to vôbec netrápilo. Tento okamih bol dôležitý. Smrad z cigariet a zmesi chlapských voňaviek boli neodolateľné. S Lailou sme do seba liali a liali. Na mojom páse som zacítila studené ruky a niekto si ma prehodil cez plece ako vrece zemiakov. Laila zliezla zo stola a Kameron ju ťahal preč. Videla som ako sa za mnou obzrel ale nevedel ma nájsť. Pozrela som sa na svojho únoscu a uvidela Harryho.

„Pusti ma ty idot!"

Nasadla som do jeho auta a on ma pripútal. „Rebeka buď ticho!" Buchla som ho do hrude. „Hádam sa pán Heruško neurazil? Ospravedlňujem sa vám, vaša výsosť." Rozrehotala som sa a pozerala na jeho nahnevaný výraz. „Rebeka upokoj sa a sklapni!" zvrieskol do ticha ktoré rušil len môj smiech. „A kto si aby si mi hovoril, že mám byť ticho?" Zastavil pri pláži a vystúpil. Vytiahol ma z auta a otočil k sebe. Vždy pri hádke radšej zastavil. Nechcel havarovať.

„Rebeka nehraj sa so mnou! Chceš aby som urobil niečo čo nemám? Prestaň a buď ticho inak ťa tu nechám."

Vrazila som do neho rukami a on sa ani nepohol. „Nechaj ma tu! Aspoň budem mať pokoj a utekaj za svojou štetkou." Pritiahol ma k sebe a oprel o auto.

„Budeš už ticho!"

Zasmiala som sa a opovážlivo povedala. „Nie!" Pobozkal ma a silno mi drvil ruky v tých svojich. Nohy som obtočila okolo neho a odtiahla sa. „Toto by sme nemali Heruško!" Ešte viac si ma k sebe pritiahol. Zacítila som tu známu akoby ľadovú vôňu. Prešlo mnou asi tisíc voltov. Ruku premiestnil na môj zadok a stlačil ho.

„Pri tebe zabúdam na to čo môžem a čo nie."

Zoskočila som z neho a alkohol už v mojom tele akoby nebol. Vždy som ho rada provokovala a vtedy som si to uvedomila. Tak dlho som bola bez neho, že so mnou už nič nerobil. Zvykla som si na život bez Harryho. Cítila som motýle v bruchu ale inak som bola nová Rebeka.

Nekompromisná a bez citov, presne ako on!

Zacítila som bolesť za Eli aj za tým čo mi urobil!



Tak je tu nová časť a teraz sa chcem neskutočne poďakovať :) všetkým, úlne všetkým :D za krásny 1,4K to je tak neskutočné číslo. Chcem poďakovať každému kto ma podporuje :) toto pre mňa veľmi veľa znamená :) som rada za každý jeden hlas aj za komentár :3 všetkým Vám Ďakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem :)

vote&comm

xoxo Mariane

Show me who I amWhere stories live. Discover now