Dieťa

125 10 5
                                    

Moje oči sa uprene pozerali do tých jeho a snažili sa vyčítať aspoň jednu emóciu. No nenašla som tam nič. Moje vnútro po kúskoch opúšťal pocit šťastia ktorý tam bol.

"Takže budem otec?" Nakoniec sa ozval a sklonil hlavu.

"Budeš a ja budem mama. Prosím Jason povedz niečo," šepla som a snažila sa upokojiť.

"Milujem ťa Thea, pravdaže sa teším," usmial sa a pritúlil ma k sebe." Vždy som si myslel, že ťa neznášam a chcem ťa zničiť ale ako by som mohol? Nemohol! Nedokážem ti ublížiť už viac nie."

Moje malé prsty sa preplietli s tými jeho a vytvorili spleť lásky.  Krásna chvíľa trvala tak dlho a ja som chcela ostať v tomto okamihu. Chcem aby hodiny a celý svet zastal a viac sa nepohol ale tak to nejde. Muselo to skončiť a prísť niečo lepšie. Moje nohy skončili na jeho rukách a niesol ma hore do izby. Položil moje telo na posteľ a hladkal ma po rukách a bruchu. Nepohol sa odo mňa ani na centimeter.

"Už sa ma nezbavíš a už vôbec nie po tomto," jeho sladké pery sa nalepili na tie moje a pohybovali sa.

Ako by som chcela nech je toto to najkrajšie na svete. Celý tento moment sa stal najvzácnejším v tomto živote. Chcela som si ho zapamätať najlepšie ako som vedela. Užívala som si jeho vôňu a jeho ruky na mojom tele. Cítila som jeho dych ktorý vrážal na moju tvár. Jeho stuhnuté ale zároveň uvoľnené telo ako túži len po jednom. Po mne! Jeho krásne modré oči sa vpíjali do mojej kože, prepaľovali ju a skenovali každý jej kúsok. Celé moje telo bolo pod jeho kontrolou. Po chvíli si ľahol vedľa mňa a oddychoval.

"Milujem ťa bozkávať, milujem sa ťa dotýkať, milujem tebe," pošepkal a jemne mi hrýzol ušného lalôčika.

Moje výdychy a nádychy sa spájali s tými jeho. Toto nemôžme ale provokovať ho môžem. Moje ruky cestovali na jeho hruď a roztrhli košeľu. Gombíky s buchotom dopadli na zem a košeľa letela do útrob izby.


"Takže pani Ivanouá ide na to takto áno? Vieš, že počas tehotenstva nemôžme," a to bola posledná veta ktorú povedal.

Len vedľa mňa ležal a naďalej ma provokoval. Prechádzal svojim prstom pomedzi moje prsia a druhou rukou po chrbte. Zimomriavky na mojom tele sa tvorili každú sekundu nové. Niekto nám zrazu zaklopal na vchodové dvere. Prišla som k dverám a otvorila ich. Moje oči zaplavili slzy. Môj mozog registroval len puch alkoholu a cigariet. Nemohla som sa pohnúť. Nemohla som ani zatvoriť dvere a to len z jedného dôvodu. Stál tam zmrznutý a opitý. Hnedé oči na mňa hľadeli ako na poklad ktorý dlho hľadal. No v chvíľach som tam našla aj nenávisť. Moje oči pocítili chuť plakať no môj mozog nebol schopný donútiť ich k tomu. Vzduch a napätie by sa dalo krájať. Studená chodba bola teraz zaujímavá vec. Obzrela som si jeho zasnežené vlasy a trasúce sa ruky.

 Hánky mal od krvi a dodriapané. Prsty porezané a na jednom zápästí modrinu akoby sa pobil. Na sánke sa mu črtali rôzne podliatiny a vyzeral hrozne. Pichlo ma pri srdci keď som videla ten hrozný obraz pred sebou. Tento chlap ktorý tam stál ma raz ochraňoval. Tvrdil, že nikdy nič také neurobí. Mala som byť tá ktorá ho od tohto zachráni. Uvidela som pod kabátom oblek a pochopila kde bol. On je už dávna spomienka mihajúca sa pred mojimi očami na krátky okamih. Kde mal teraz byť? Stáť pri niekom koho miluje a dávať mu svoju lásku. Mal pri nej stáť a obetovať svoje šťastie na úkor toho jej. Povedal áno  atak to treba aj dodržať. Na mojich roztrasených ramenách som ucítila teplý dotyk. Jason ma potiahol za seba a ja som len cez jeho rameno pozorovala čo sa tu deje. Stáli tam ako dva soľné stĺpy a hľadeli si do očí. Jason sa ešte viac vyrovnal a v jednej ruke silno drvil tu moju. Sykla som od bolesti a upútala jeho pozornosť.

"Láska prepáč," šepol a zatlačil ma ešte viac za seba.

Austinovi po líci stiekla slza a dopadla na jeho premáčaný kabát. V tvári mal výraz porazeného ale stále sa nevzdávajúceho bojovníka.

"Takže láska áno? Už je láska ale pred mesiacom to bola žena ktorú si chcel zničiť a ja som ju miloval ty hajzel jeden! Je moja," zvrieskol Austin a vystrelil ruku k Jasonovi. Ten sa len uhol a Austin preletel vedľa neho. Narazil do steny a moje telo sa v okamihu strhlo. Jason sa vedel biť ale bola som tu ja a tak to odložil na neskôr.

"Thea budeš moja, milujem ťa," prehovoril Austin a zapotácal sa na schodoch.

Jason zavrel dvere a otočil sa ku mne. Moje telo sa zviezlo na zem a oči konečne vypustili to množstvo emócií. Ruky som obmotala okolo jeho krku. Potrebovala som cítiť všetko to čo mi dával. Po prvý krát som sa bála Austina. Nechcela som už cítiť jeho lásku ani nič s ním spojené. Nechcela som počuť tie slová z jeho úst, oveľa krajšie to znelo od Jasona. On bol otec môjho dieťaťa a tak to aj ostane.

"Láska som tu, pri tebe neboj sa," pošepkal a silnejšie ma k sebe pritiahol. Sedeli sme na zemi a ja som vzlykala. Musela som to zo seba dostať. Šok ktorý prešiel mojim telom ako blesk a zanechal tam pocit prázdnoty.




Nová časť je na svete a ja chcem vedieť ako sa Vám páči :) Ďakujem za krásny 3,4K čitateľov <3 ani neviete ako si Vás vážim :3

comm&vote

xoxo Mariane




Show me who I amWhere stories live. Discover now