Máš mňa...

262 17 4
                                    

Harry...


Bol som jej väzeň. Ona ma ku sebe pripútala. Dnes boli Vianoce. Vošiel som do domu ktorý patril môjmu otcovi po včerajšku tu bývam. Stromček už bol na svojom mieste. Idem kúpiť darček pre Rebeku.


Rebeka...

Vybrala som vianočné gule a povešala som ich na stromček. Pustila som pesničky a vypila škoricový čaj. „Veselé Vianoce Rebeka." Zašepkala som a zapálila sviečku.

Ochvíľu sa spoza dverí ozvalo: „Veselé Vianoce Reb." Pousmiala som sa. „Aj tebe Harry. Čo tu zas chceš?" Znela som trošku milšie, nechcela som pokaziť Vianoce. „Poď so mnou, prosím mám pre teba darček." Tak fajn no, dám mu šancu. Chytila som ho za ruku a vyšla z bytu. Nastúpil do auta ale najprv mi otvoril dvere. „Harry kam ideme?" Chytil mi brucho a prešiel po ňom rukou. „Ku nám domov." Domov?

Vystúpili se pri obrovskom dome ktorý bol nádherne ozdobený. Zmohla som sa len na pozeranie a obdivovanie tej krásy. Vošli sme do vnútra a ja som vedela, že Harryho otec bol viac než len miliardár. Mali to tam nádherne. Tento dom určite patril jeho otcovi. Bolo tu plno jeho vône, ale aj Harryho. „Zavri oči a dôveruj mi!" Povedal a zaviazal mi oči. „Harry neviem či ti chcem veriť?" Zacítila som jeho pery na mojich a vedela som, že mu musím veriť.

Chytil ma za ruku a viedol po dome. Zacítila som zimu a vedela som, že sme von. No nebola mi zima. Dal mi dole šatku a ja som sa ocitla na najkrajšej terase na svete. Okolo a nado mnou boli malé svetielka, bolo to romantické. Zrazu sa mi okolo nôh šuchlo niečo malé a ja som nadskočila. Zdvihla som to. Bola to mačička. Úplne čierna len očká mala žiarivo modré.

„Preboha Harry... to muselo stáť neskutočne veľa, ja pre teba nemám nič." Smutne som sklonila hlavu ku mačičke. On mi ju dlaňou nadvihol. „Ty si mi dala neskutočne veľa." Pobozkal ma a chytil ma okolo pása. Trochu ma zabolela ruka ale to teplo v mojom vnútri sa šírilo všade. "Ďakujem."

Zašepkala som a pozerala sa na vločky ktoré len teraz začali lietať okolo nás. „Aké jej dáš meno?" Zasmiala som sa. „Black." Vyhŕkla som a ospravedlňujúco som sa na neho pozrela. „To je nádherné láska." Láska? Toto bola tak nádherne až som sa musela nadýchnuť a zatvoriť oči, aby som si uvedomila, že to nie je sen. Zobrala som Black a Harryho za ruku. Vošli sme do vnútra keď sa Black posunula ku kozubu a zaspala.

Ja a Harry sme sedeli na sedačke a opierali sa o seba. „Rebeka videl som ten test. Si naozaj tehotná." Dofrasa! Nechcela som aby vedel o malom. „ Áno som!" Odpovedala som a pritúlila sa k nemu. Zaspala som v jeho náruči. Ráno bolo tak nádherné. Pripravili sme si raňajky a najedli sme sa. Stále sme sa bozkávali a objímali. Rozhodla som sa, že si pôjdem po veci aspoň na týždeň. Nasadli sme do auta a zapli si hudbu. Hralo Jingle Bell. Prešli sme popri Harryho starom byte.

Harry sa na mňa zapozeral a chytil ma za ruku. Nikto sa nám práve v tej chvíli vopchal do cesty a Harry sa snažil zabrzdiť. Márne. Leteli sme vzduchom. Vnímala som len vločky a vzduch okolo mňa. Zrazu bolo naokolo len ticho.

Neznesiteľné ticho ktoré neskutočne bolelo...


Harry...

Prebral som sa v nemocnici. Mal som len rozbitú hlavu a pár modrín. A potom to prišlo... Kde je Rebeka? „Sestrička kde je Rebeka?"

Zvrieskol som a postavil som sa. „Pane je v izbe." Zaviedla ma tam. Otvoril som dvere a uvidel ju. Mala rozbitú hlavu a pár odrenín ale inak bola v poriadku ako ja. Aspoň som si to myslel... Bola ako duchom neprítomná. „Rebeka čo sa stalo?" Pozrela sa na mňa. Nie... takto som ju nechcel vidieť. Jej oči nežiarili a nebola pokojná. „Neviem Harry ale asi niečo s malým pretože..." Prerušil nás doktor.

„Prepáčte, ak som Vás vyrušil ale musím to povedať čím skôr. Rebeka je mi to ľúto, prišli ste o svoje dieťa." Pozrel som sa na neho a potom na Rebeku. Odišiel. „Rebeka ja som tu pre teba. Bude to dobré, nič sa nedeje." Rozplakala sa.

„Harry nič nebude dobré. Všetko som stratila." Nie to nie je pravda!

„Rebeka máš mňa, ja... ja ťa...."




Tak táto je kratšia ale neskutočne smutná... Čo ja s nimi robím? Hnevám sa sama na seba :D nie naozaj Ďakujem za to, že to čítate a dúfam, že sa páčilo prekvapko.

Kto nepochopil:

Prekvapenie bolo to, že som pridala dve časti :D a ta mačička, a po dalšie prekvapeni pokračuje v prvej vete dalšej časti, ale..... Na to si počkáte :D

xoxo Mariane


Show me who I amWhere stories live. Discover now