15.poslední kapitola

352 13 3
                                    


Přináším poslední kapitolu ;)


Probudila jsem se ze sna a podívala se vedle sebe. Můj muž ležel vedle mě, zachumlaný do přikrývky a svíral mou dlaň. Milovala jsem tahle rána, kdy je semnou a nespěchá do práce.

Možná by mě i obejmul, ale přes mé břicho to možné moc není. Chvíli jsem ho pozorovala, ten krásný obličej, růžové rty, kudrnaté vlasy a jeho nádherné tělo, které mě k sobě přitahovalo. Olízla jsemsi rty a přejela po svalnatých dlaních.

 Často chodí cvičit, zpevňuje svalstvo a já ho pak sleduju, když se v koupelně sprchuje. V té chvíli mi vadí, že nemohu jít za ním a zneužít ho.

„Zase mě okukuješ?" Otevřel oko, pak to druhé a rozkošně se usmál. „Jo." Přikývla jsem jednoduše. Protáhnul se a zívnul si. Otočil se ke mě bokem, políbil mě na ruku a naklonil se ke mě. Spát pro mě bylo trochu náročné. Milovala jsem spaní na břiše, ale toho jsem se musela vzdát a spaní na boku je taky vyškrtnuto. A spaní taky není to, co bývalo.

„Je z tebe pěkná stalkerka, lásko." pověděl a prsty přejel po mé tváři. Zabořil jsem tvář do jeho dlaně a vnímala jeho teplo. „Dej mi pusu."Zamumlala jsem chraplavě.

Toužila jsem po něm, ale nemohla jsem ho mít. A každý den vypadal lépe a lépe. Pousmál se a naklonil se ke mě. Jednoduše se přitisknul k mým ústům a líbal mě. Prsty jsem vjela do jeho vlasů a jazykem pronikla do jeho úst. Naklonil hlavu a naše polibky narůstali intenzitou a vášní.

Po chvíli se ode mě odtrhnul a opřel se o mé čelo. „To je příliš." Zamumlal a palcem pohladil můj dolní ret. „Chci tě." Zašeptala jsem. „Jako já tebe."Přikývnul.

Ale nic jsme s ním nemohli dělat.



„Nemůžu věřit, že se do něčeho vlezu." Komentovala jsem v obchodním centru, v části společenských šatů. Světe div se, ale vlezla jsem se do krásných šatů a možná budu moct jít na Grammy! Ještě najít pohodlné boty a třeba tam dojdu, sednu si a už se nezvednu. Ta představa byla příjemná.

I když jsem byla často unavená, chtěla jsem udělat Harrymu radost. Často byl doma, staral se o mě a pomáhal mi.

V osmém měsíci jsem cítila, že je to už blízko a pokračovala jsem s výbavou dětského pokoje.Vlastně doufám, že si pak pořídíme nový dům, kde bude naše rodina žít.

„Lásko, jsi krásná." Harry vešel dovnitř a mrkal, přitom se usmíval. „Jsem jako velká lesklá koule,co?" ušklíbla jsem se. „To není pravda!"zamračil se. Neměl rád, když jsem o sobě vtipkovala. Vlezl za mnou na pult, kde jsem stála před zrcadlem, chytil mě za tváře a políbil mě. Objala jsem ho a položila si hlavu na jeho rameno. „Jsi unavená, viď?" zeptal se a hladil mě po zádech. „Jo, mimino mě zmáhá."Přiznala jsem. Normálně to neřeknu, ale běhání po nákupech už není taková sranda jako bývala.

„Jdeme domů, zaplatím." „A co boty?" Namítala jsem, ale toužila jsem si lehnout. „Lola mi s nimi pomůže, pár jich koupíme a zkusíš je. Určitě něco najdem. Pojď." Chytil mě okolo pasu, dovedl do kabinky a vysvléknul mě z šatů. Postavil se za mne, dlaněpoložil na boky a zadíval se. Dlouhé vlnité vlasy jsem měla rozpuštěné a momentálně ve spodním prádle. Podprsenka držela velká prsa, velké bříško vykukovalo a zdálo se, že Harry se nemohl vynadívat. „Jsi krásná a opovaž se něco namítnout." Řekl a já byla potichu. Pak jsem se otočila a objala ho. „Zaveď mě domů." Poprosila jsem ho.

Please, don't hurt me again!Where stories live. Discover now