14.kapitola

193 10 0
                                    


Předposlední kapitola :)


Otevřela jsem dveře a pustila Lolu dál. Sedli jsme si do kuchyně a povídali si jako normálně.

Měsíc turné utekl jako voda. Tolik dnů, nocí a občasného pláče.

„Harry se ti ozval?" zeptala se najednou. Přikývla jsem. „Dnes ráno. U nich je teď noc. Právě šel na koncert. A prý mu moc chybím, i Hayley." Pousmála jsem se. „Kdo by řekl, že se Styles zamiluje do svou holek." Zasmála se.

V břiše nosím holčičku a rozhodli jsme se pro jméno Hayley. Daří se ji skvěle a jsem na začátku sedmého měsíce. Když jsem byla poprvé těhotné, nedošlo jsem ani do 2 měsíce. Bylo to zničující a teď jsem se moc těšila.

Obča sjsem ležela, ruku jsem měla na břiše a cítila, jak se dítě pohybuje.

„Už víš, kdy přijede?" „Zatím ne, kdyby to šlo jedu za ním, ale s tímhle..." ukázala jsem na velké bříško. „No, jo...Hayley se tě pořád drží." Ušklíbla se Lola a já se zasmála.

Po hodince kamarádka odešla a já se věnovala uklízení,vaření nebo čtení. Měla jsem spoustu času. Také jsem chodila na cvičení pro těhotné, nebo se procházela městem.

Večer jsem se osprchovala, natřela se tělovým mlékem a oblékla si košilku. Lehnula jsem si do postele a zapnula notebook. Najela na stránku, kde máte snad všechno a začetla se. Pak jsem objevila nejnovější rozhovor s One Direction. Hned jsem ho zapnula a sledovala ho. Když ukázali na Harryho, zastavilo se mi srdce, vypadal tak dobře. Usmíval se do kamery a moderátor se ho začal ptát.

„Harry, víme, že máte těhotnou přítelkyni doma. Musí to být těžké být od ní takovou dálku, že?" Očima jsem sledovala jeho ústa. „Ano, je totiž...Kira je v sedmém měsíci a já bych byla nejraději jen s ní. Ale miluji své fanoušky,ale přitom mi drásá srdce, že ji nemohu držet zaruku." „Doufáme, že se kouká. Harry, a víte,jaké to bude pohlaví?" „Bude to holčička, takžebude po své matce. Opravdu krásná."

Oči se mi naplnily slzami. „A poslední otázka. Bude svatba, Harry?" „Rozhodně si Kiru vezmu, chci, aby byla moje žena." Odpověděl a znovu se usmál. „Doufám, že se koukáš, lásko." Dodal.

Usmála jsem se a uslyšela zvonek. Odložila jsem notebook a pomalu došla ke dveřím. Zachumlala jsem se do županu a otevřela.Nevěřícně jsem zamrkala, když jsem uviděla Harryho za prahem. „Ááá, zlato." Zašeptala jsem šťastně. Pustil tašku na zem a objal mě. „Čau lásko,tak krásně voníš!" Zabručel mi do vlasů a tisknul k sobě. „Co tu děláš?" zeptala jsem se po chvíli.„Týden volna, vyprosil jsem si ho." Pokrčil rameny.Zavřel dveře a vedl mě do obýváku. „To Vám dovolily?" „No, moc se jim to nelíbilo. Ale přišel jsem s historkou, že není něco v pořádku s miminem a že musím být s tebou." Vysvětlil. „Musíš mi to příště zavolat. Co kdybych tu měla milence?" zasmála jsem se. „To bych Vás rušil, že?" řekl a usmál se. „Jo, přesně."

„Kdybych to věděla, udělám ze sebou něco." Zamumlala jsem, když se mi přitisknul ke krku a jemně mi slíbával kůži.„Pff, zvyknul jsem si." Zachraptěl a zasmál se. „Hele."Plácla jsem ho po zadku.

„Eště."Zavrtěl boky. Uvědomila jsem si, že jsme se dlouho nemilovali. K tomu v mém stavu to je obtížnější. Odtáhnul se a vzal mě do náruče. „Tys posiloval?"Divila jsem se, protože mě unesl. „Každý den, musel jsem nějak vybíjet sexuální napětí."Zašeptal mi do ucha. Usmála jsem se.

Opatrně mě položil do postele. Odsunul notebook a lehnul si ke mě. „Na cos koukala?" „Na rozhovor, co jste dávali asi před dvěmi dny. Hezky mě tam chválíš." Pověděla jsem.„Taky mám čím." Políbil mě.

„Miluji tě." Šeptal, když mě líbal na krku, ramenou, na naběhlých ňadrech. Těhotenství s Vámi dělá divy, porostli mi prsa asi o dvě čísla a chuť na sex je větší. Ještě, že jsem měla Harryho. Ten si nestěžoval, aby uspokojil mé chutě.

Rty přejížděl po mém břiše a roztáhnul mé nohy. Rozechvěla jsem se.

Tak dlouho...

Zalapala jsem po dechu a pohladila ho po vlasech. Přivřela jsem oči a cítila jeho ruce, jak drží mé boky. Vnímala jsem jeho rty, hbitý jazyk a slyšela své vzdechy. Zaklonila jsem hlavu a jako by uběhla věčnost, bylo všem.Návaly rozkoše mi procházeli tělem a já se rozechvěla dotkla jeho tváře, když se ke mě vrátil.Políbil mě na rty a lehnul si těsně ke mě. „A co ty?"zeptala jsem se. „To je jedno. Ani nevím, jestli to můžeme dělat..." Prsty přejel po mém bříšku. „Jsi unavená?" zeptal se po chvíli. Oči se mi zavírali. Přikývla jsem.

Byla jsem častěji unavená a proto jsem spala i během dne.Těhotenství si bralo své.

Znovu mě políbil a schoval mě do náruče.


Ráno jsem se probudila spokojená a šťastná, ale vedle mě nikdo neležel. V tenké košilce jsem bosky vstala a odešla z ložnice. Harry stál u plotny a míchal vařečkou. „Ahoj." Pozdravila jsem ho a došla k němu.Podíval se na mě a usmál se. „Bože, jsi krásná." Vypnul sporák, přešel ke mě a popadl mě okolo pasu. Pak mě dlouze políbil. „Co kecáš? Po ránu vypadám hrozně." Namítla jsem. „Viděla ses někdy? Jsi přímo okouzlující. Jen v té košilce." Olízl si rty a já zrudla. „Je moc průhledná." „To je dobře." Usmál se. Já nakonec taky.

„S klukama teď děláme na jednom projektu." Pověděl, když mi podal talíř s míchanými vajíčky.Posadil se ke mě. „Tak povídej." Zamumlala jsem a pustila se do jídla. Měla jsem fakt hlad. „Jmenuje se Red Nose Day. Pojedeme do nemocnic, kde jsou nemocné chudé děti.Nemají peníze na léčby nemocí a my jim chceme pomoct." „To je krásné." Usmála jsem se dojatě. „Mám úžasného přítele."Dodala jsem a pohladila ho po tváři. Usmál se. „Budeme dělat i videoklip, půjdeme do nemocnic a všechno to bude natočené.I to by mělo pomoct, sami něco přispějeme a snad pomůže i spousta lidí."

„To bude velké." „Ano, to ano."

„Půjdeš semnou dneska k doktorce? Jdu na kontrolu. Můžem se ji zeptati na tu věc." Podotkla jsem. „Jasně, půjdem." Přikývnul okamžitě.

Dojedli jsme snídani a já se šla převléct. Po chvíli jsem si všimla Harryho u dveří. „Sleduješ mě?" usmála jsem se na něj. Zapnula jsem si kraťasy a sundala si košilku. Olíznul si rty a přihmouřil oči. Natáhla jsem se pro podprsenku. „Pomůžeš mi? Je čím dál víc těžší se oblékat." Řekla jsem. Hned ke mě došel a pomohl mi.

„Zvládáš to?" přitisknul se k mým zádům. „Co myslíš?"„To všechno, sama." „Nikdy jsem nebyla sama, byli tu pro mě rodiče a kamarádky." „Štve mě, že tu nejsem s tebou."„Já vím, zlato." Povzdychla jsem. Pak jsem si oblékla tílko.

„Za měsíc budou Grammy. Jsme nominovaní. Že mě doprovodíš?" zeptal se. „Jestli se vlezu do šatů, tak jo." Usmála jsem se. „Ty vždycky." Zazubil se a líbnul mě na rty.



Please, don't hurt me again!Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang