Kapitel 13

131 9 0
                                    

/Antons perspektiv/

Det var sent och vi satt på bussen hem till mig. Vilhelm och Nova åkte hem till Vilhelm och Isak åkte hem till sig. Så det var bara jag, Andreas och Amanda kvar på bussen.

~Hemma~

När vi äntligen var hemma så här jag mina föräldrar tjafsar. Jag brydde mig inte om det så mycket. Vi alla gick upp till mitt rum och pumpade upp en madrass till Andreas. Amanda fick sova med mig. Vi kröp ner i sängen och skulle sova. Efter en sund somnade både Amanda och Andreas. Jag låg vaken en stund och jag hör mina föredrar. Jag hör mamma skrika:
- Jag hatar dig!
Sedan smällde hon igen ytterdörren.
Jag fattade ingenting. Har mina föräldrar gått isär. Jag var tvungen att ta reda på det. Jag gick ur sängen utan att väcka Amanda. Jag tog på mig en tröja och smög ner. Jag hade bara på mig ett par korta träningsbyxor och en tröja. Jag ser pappa sitta vid datorn.
- Pappa har det hänt något med dig och mamma? frågade jag.
- Anton det är väll bäst att du får reda på sanningen, sa pappa och drog ut en stol. Jag satte mig på stolen.
- Jo det är så att jag och din mamma har bråkat väldigt mycket och vi älskar inte varandra längre, sa pappa. Så vi gjorde gick isär.
- Kommer vi flytta? frågade jag.
- Nej, sa pappa men din mamma kommer inte bo här längre och du får välja om du vill bo här eller hos din mamma.
- Jag måste fundera en stund, sa jag och smög upp för trappan igen. Jag gick in på mitt rum och kröp ner i sängen utan att väcka Amanda. Jag famnade om henne och somnade mot hennes axel.

--------------

Min nya flickvän ~AK~Där berättelser lever. Upptäck nu