Kapitel 5

182 8 0
                                    

/Amandas perspektiv/

Jag hade sprungit bort en bit och jag satte mig i sanden. Jag var fortfarande på stranden fast denna delen var övergiven. Jag tog på mig tröjan och drog på luvan över huvudet. Jag kände tårarna bildas. Jag satte händerna framför ögonen. Tårarna gled ner till kinden. Min mobil plingade till. Jag såg att det var från Anton. Jag låste upp mobilen och läste hans långs meddelande. Han vill ha tillbaka mig.
Det kan han ju glömma. Jävla player är han. Går från tjej till tjej. Om han nu blev så attraherad av Linn så kan han ju behålla henne. Jag bestämde mig för att svara på han.

Amanda💞

DET KAN DU FAN TA ATT GLÖMMA!
JAG FLYTTAR! LÄMNA MIG I FRED, DET ÄR FAN SLUT ANTON! DU HAR JU FÖR FAN LINN DIN JÄVLA PLAYER. DETTA ÄR DE SISSTA DU SER AV MIG.

Meddelades skickades och jag kände en hand på min axel. Jag vänder mig om så står Andreas där. Jag kastar mig i hans famn. Tårarna kommer tillbaka. Jag gråter i hans famn. Han kramar om mig.
- Vad har hänt? frågar han.
- Anton, snyftar jag fram.
- Har han gjort något? frågade Andreas med en orolig röst.
- Han krossade mitt hjärta, pep jag fram och tårarna bara rann och rann.
Andreas kramade om mig.
- Jag finns för dig, sa han.

/Antons perspektiv/

Min mobil plingade till och svaret var inte det jag hoppades på. Hon gjorde slut. Mitt hjärta gick i tusen bitar. Jag har förlorat den jag älskar. Vad fan har jag gjort?
Jag satte mig på filten och stirrade ut mot havet.

/Andreas perspektiv/

Amanda satt och grät i min famn. Jag fick henne att stå på fötter och jag sa till henne att jag skulle ta ett snack med Anton. När vi kommer fram som kramar Amanda om min hand så det gör ont. Väldigt ont. Jag lägger armen runt henne så hon ska lungan sig.
- Anton! ropar jag. Jag fick inget svar. Han reagerade inte ens på det jag sa.
Jag släpper Amanda och går fram till Anton.
Han sitter där bara och stirrar ut i tomma intet.
Jag skakar honom fram och tillbaka och han bara kollad på mig.
- Vad vill du? frågad Anton mig och tog sig loss från mig.
- Undrar vad fan du håller på med, sa jag. Varför krossade du Amandas hjärt? frågade jag. Anton svarade inte. Han bara stod där. Han ser Amanda och springer fram till henne men jag hinner stoppa honom.
- Du rör inte henne, sa jag med en bestämd röst.

------------  

Min nya flickvän ~AK~Där berättelser lever. Upptäck nu