13. prosince

1.5K 118 3
                                    

,,Ne, já s ním nebudu!" zakřičela jsem na profesorku a nenávistně jsem se podívala na Dereka, který si mě měřil pohledem. Víc jsem se na něj zamračila a potom jsem znovu vrátila svou pozornost na profesorku, která si mě přeměřovala naštvaným pohledem.

,,A dost, slečno Wild! Už jsem prostě řekla, že budete mít tento týden na starost úklid kuchyně, společně tady s Derekem," řekla s přísným pohledem.

,,Ale ...," chtěla jsem něco namítnout, jenže ona mi skočila do řeči.

,,Ani slovo, slečno! Nebo snad chcete, abych zavolala vaším rodičům a oni si pro vás přijeli?" zeptala se mě. Po jejich slovech jsem už neměla co namítnout, protože jsem prostě nevěděla, co na to říct. Uměla jsem si představit svého "nadšeného" tátu a přísný pohled mámy...

,,Myslím, že můžete začít," usmála se vítězně profesorka a potom odešla z kuchyně.

Bez toho, abych se podívala na Dereka, který mě pořád pozoroval, jsem se vydala ke špinavému nádobí. Když jsem sahala po jednom hrnečku, abych ho dala do myčky, která tu byla, ucítila jsem na svém zápěstí stisk. Někdo si mě k sobě náhle otočil.

,,Co máš za problém, krásko?" zeptal se mě s úšklebkem. Hned se mi z něho udělalo špatně.

,,Myslím, že do toho ti nic není! A teď by jsi mě mohl laskavě pustit, protože chci odtud co nejdříve vypadnout," procedila jsem skrz zuby a chtěla jsem se otočit ke kuchyňské lince, jenže jeho stisk byl tak silný, že jsem neměla možnost se jakkoliv pohnout.

,,Myslím, si pravý opak. Možná by profesorku zajímalo, proč v noci lezeš po střechách," zašklebil se a moje srdce se zastavilo.

_______________

Tento příběh bych chtěla věnovat mé kamarádce a spolužačce petulleee . Určitě si přečtěte její příběh! ♥♥♥

Mám Vás ráda. ♥♥♥



My Christmas LoveKde žijí příběhy. Začni objevovat