2. prosince

2.1K 148 13
                                    

,,Ahoj, zlato," pozdravil mě okamžitě David, když jsem si sedla na místo vedle něho, které bylo určeno mě. V naší partě to je totiž zvykem.

,,Ahoj," také jsem ho pozdravila a pak spojila naše rty dohromady. David se do polibku usmál a položil svoji ruku na můj bok, který začal pomalu hladit. Úplně jsme zapomněli na to, že jsme ve škole a je kolem nás spousta lidí.

,,No tak, nechte si to na jindy," řekl znechuceně Louis, který seděl v řadě za námi. Zasmála jsem se proti Davidovým rtům. Odtáhla jsem se od něj a přitom jsem ho pohladila po tváři.

,,Prosím, utište se, budeme začínat," pronesl ředitel, který se náhle objevil v aule. Všichni, včetně mě jsme si povzdechli. Svou pozornost jsme věnovali řediteli, který něco mlel o tom, jak se máme chovat, ale nám to šlo jedným uchem tam a druhým ven.

Potom se ve dveřích do místnosti objevil neznámý muž. Mohlo mu být něco málo přes dvacet. Měl hnědé kaštanové vlasy a vysportovanou postavu. Na sobě měl bílé triko s dlouhým rukávem a normální džíny. Slyšela jsem, jak si některé holky začaly něco šeptat. Umělá jsem si živě představit, o čem si povídaly.

,,Studenti, dovolte mi, abych vám představil svého syna, Dereka," řekl ředitel a ukázal na pana neznámého.

______________

Ahoj, ladies.

Je tu další díl, který bych dnes chtěla věnovat LuciiLipi. ^^ <3
Brzy se nám uzdrav. :* ^^

Mám Vás moc ráda. <3

My Christmas LoveKde žijí příběhy. Začni objevovat