11. prosince

1.5K 119 3
                                    

Otevřela jsem okno a naposledy jsem se rozhlédla po pokoji, o který jsem se dělila ještě s pěti holkama. Naštěstí všichni spaly a já jsem se tím pádem mohla v klidu vlézt na stříšku, která se nacházela kousek pod oknem. Okno jsem stejně potichu zavřela a potom jsem šla po stříšce k oknu, ze kterého se nakláněl David.

,,No konečně," pronesl David, když jsem vlezla do místnosti, kde jsme měli schůzku. Byl to nějaký kumbál pro uklízečky. Nikdo sem pomalu nechodí, takže je to pro nás úplně ideální.

,,Neříkej, že jsi se nemohl dočkat," řekla jsem svůdně a sedla jsem si na jednu skříňku. David se ušklíbl a přešel ke mně. Vlasy mi dal na jednu stranu a potom se přitiskl na můj krk. Zasténala jsem, když mi skousl  kůži pod uchem.

,,Máš pravdu, nemohl jsem se dočkat," zašeptal mi do ucha. Jednou rukou mi vjel pod svetr a vyhrnul ho. Zvedla jsem ruce do vzduchu, abych mu aspoň trošku pomohla. Přetáhl mi svetr přes hlavu a hned se zadíval na moje poprsí, které bylo v černé krajkové podprsence.

,,Jsi tak dokonalá,"  řekl obdivným tónem. Trošku jsem se začervenala, ale dlouho jsem to nevnímala, protože David přilepil své rty na mé.

Mezitím, co jsme se líbali, jsem nahmatala lem jeho trika a přetáhla jsem mu ho přes hlavu, takže jsme se museli na chvíli od sebe odtrhnout. David mi potom začal prsa obsypávat polibky. Zaklonila jsem hlavu slastí.

,,Miluji tě," řekl z ničeho nic David, když ji rozepínal podprsenku. Zasténala jsem, protože se mi slova, která řekl strašně líbila.

,,A já tebe," zasténala jsem proti jeho rtům.

____________

Tento díl bych chtěla věnovat LuciiLipi , protože ... prasárničky. :D :D ♥

Mám Vás ráda. ♥♥♥


My Christmas LoveKde žijí příběhy. Začni objevovat