3. prosince

1.9K 133 6
                                    

,,Mami, pospěš si!" volala jsem na svoji mamku a netrpělivě jsem čekala v kuchyni.

Rozhodly jsme se totiž s mamkou, že pojedeme koupit pár věcí na lyžák a tak. Musím popravdě říct, že nevím, jestli se mi teď na lyžák chce nebo nechce. Po setkání s Derekem jsem začínala mít pocit, že se na tom výletě něco stane. Nevím, proč si to myslím, ale mám z toho kluka špatný pocit.

,,Vždyť nehoří," objevila se ve dveřích moje mamka a při chůzi si zapínala kabát. Nic jsem ji neřekla  místo toho jsem se otočila a zamířila jsem do předsíně, abych si obula své černé kozačky. To víte, v Kanadě, kde mimochodem bydlím je sněhu pořád dost.

Vyšla jsem ven a čekala jsem na mamku, zase. V kapse od mého kabátu jsem ucítila vibrovat můj mobil. Sáhla jsem tedy do kapsy a podívala jsem se na jméno volajícího. Byla to  Pauline.

,,Co se děje, Pauline? Právě se chystám jet s mamkou do města, takže nemám čas," oznámila jsem ji hned, co jsem hovor přijmula.

,,Promiň, ale potřebuji si s někým pokecat," řekla a já jsem přes její hlas poznala, že se něco děje. Její hlas se mi totiž zdál takový ... ubrečený.

,,Co se děje?" zeptala jsem se ji. Mamka, která právě zamkla dveře, se na mě podívala a potom mi naznačila, že jde k autu. Přikývla jsem a dále jsem čekala na to, až mi Paula odpoví.

,,Louis, m - má holku," začala vzlykat. Pauline mi bylo moc líto. Do Louise byla zamilovaná už od prváku a teď to pro ní musí být hrozné. Ano, Louis měl už dříve holky, ale teď to bylo jiné. Louis se totiž s Pauline před několika týdny muchloval a dělal ji falešné naděje a Pauline, jako pravá zaláskovaná, naivní holka, tomu uvěřila.

,,Oh, Pauline, to bude v pořádku," řekla jsem ji a potom jsem ji začala uklidňovat.

To totiž pravé kamarádky dělají.

__________________

Ahoj, všichni!

Sice opožděně, ale přece tu je další díl tohoto kalendáře. Snad se Vám díl líbí. ♥

Tento díl bych chtěla věnovat alcaca1. Určitě si přečtěte její úžasné příběhy, jako je například Šlechtická vášeň. ♥

Mám Vás ráda. ♥♥



My Christmas LoveKde žijí příběhy. Začni objevovat