Yeni ♛ Ölümcül Zarafet

6.7K 324 57
                                    

Wattpad'de yeni bir kurguya başladım. İsmi Ölümcül Zarafet. Hepinizi bekliyorum. Profilimde bulabilirsiniz. Ejderha'nın Öfkesi'yle bir bağlantısı yok, bağımsız okuyabilirsiniz.

Tanıtımı: 

Ölümcül ve zarif bir peri. Vadi onu terk etti, Vahşi onu kabul etti.

Roxana bir zamanlar herkesin hayran olduğu bir periydi. Vadi'nin gelecekteki liderlerinden biriydi. Bir canavar ona saldırana ve kanatlarını ondan alana dek istediği her şeye sahipti. Kanatlarıyla birlikte varisliğini de kaybetti ve ona bakanın acıdığı bir peri oldu. Vadi'yi ve ailesini terk etti. Vahşi Orman'da kendine yeni bir yol çizmeye kararlıydı.

Acımasızlığıyla ün salan vahşi bir avcı. Tek bildiği hayatta kalmak için mücadele etmek.

Kyle Vahşi Orman'da yaşayan ve canavarları avlayan bir vahşi periydi. Vahşi'de yaşayan pek çoğu gibi tehlikenin içinde büyümüştü. Bir gün karşılaştığı bir soylu peri tüm hayatını değiştirecek ve bildiği her şeyi alt üst edecekti. Artık mücadele etmesi gereken tek şey yalnızca kendi hayatı değildi.

Hem Periler Vadisi'ni hem de Vahşi Orman'ı tehdit eden bir tehlike kapıdaydı. Roxana tüm hayatını etkileyecek bir karar vermeliydi.

 Roxana tüm hayatını etkileyecek bir karar vermeliydi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Bir başka yeni sayılan kurgum Ateş Tanrıçası'nın Gözyaşları'nın tanıtımı da burada:

Bir zamanlar yeryüzünün kaderini yalnızca tanrıların hükmü ve büyü belirlerdi.

Büyülü ırklardan oluşan gümüş soy, doğayla uyum içinde yaşardı. İnsanların yaratılışıyla doğayla uyum mücadeleye dönüştü. Çeliğin hakimiyetinde yeni bir çağ başladı. Onların taptıkları tanrı Savaş'tı, mücadele etmek onların kanlarında ve kemiklerinde vardı, kaderlerine yazılmıştı. Büyülü ırkların çoğunu kendilerine bağladıklarında ve yeni ülkeler kurduklarında onlar için Çeliğin ve Büyünün Dengesi kurulmuştu. Yeryüzünde pek çok tanrı güçten düşmüş, büyü zayıflamıştı.

Güneş Tanrısı Rav tanrıların yeryüzünde zayıflamasına göz yummuştu. Artık tanrılar yeryüzüne karışmayacaklardı ve Rav onları altın sarayında, altın tahtından yönetecekti. Gümüş soy kendilerine verilen bölgelerle yetinecek ve savaşmayacaktı. Yeni düzen böyle başlamıştı.

Ancak tüm tanrılar onunla hemfikir değildi. Ay Tanrıçası Mora kader ipliğine yeni bir düğüm attı ve soyunu yeniden dünyaya gönderdi. Yüzyıllar geçecekti ama onların zamanı gelecekti. Bu düğüm çözüldüğünde Beyaz Kuzgun kim olduğunu öğrenecek, bir tanrıça yeniden doğacak, bir büyücü karanlığı yeniden yeryüzüne getirecek ve bir prens ülkesinde büyüyü yeniden öne çıkaracaktı.

Çeliğin ve Büyünün Dengesi kırılmalı, Karanlığın ve Büyünün Çağı yeniden başlamalıydı.

Çeliğin ve Büyünün Dengesi kırılmalı, Karanlığın ve Büyünün Çağı yeniden başlamalıydı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
EJDERHA'NIN ÖFKESİ ♛ Kraliçelerin Savaşı IHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin