Kıskançlık Krizi

61.9K 1.4K 234
                                    

Arya'nın giyinmesini beklerken ben de kendi kıyafetlerimi hazırlamaya başladım. Mini deri etek ve üstüne siyah gömlek giymiştim. İkimiz de giyinince Özgür içeriye girdi.

''Çok çabuk giyindiniz, maşallah.''

''Beray abla bir türlü kıyafet seçemedi. Dolaba öyle bakıyordu.''

Özgür bana baktığın da kaşlarını hemen çattı.

''Bu ne hal? Eteğin kısa ve okula böyle gidemezsin.''

''Giderim.''

''Sana gidemezsin dedim.''

'' Özgür gideceğim.''

Arya'yı alıp yanımdan gittiğin de derin derin nefes alıyordu. Bana sinirlenmişti. Onu sinir etmeyi seviyordum. Seksi oluyordu. Aşağıya indiğim de Özgür ve Arya aşağıdaydı.

''Beray abla seni bekliyoruz.''

''Neden?''

''Özgür, seni okula bırakacakmış.''

''Ben giderim.''

''Hayır, seni ben götüreceğim. Tek başına okula gidemezsin.''

''Tamam, hemen bir şeyler atıştırıp geliyorum.''

Ağzıma bir kaç lokma alıp hemen çıktık.

''Bugün beni ikiniz bırakıyorsunuz. Ne güzel değil mi? Özgür, benimle ne konuşacaktın?''

Özgür Arya'ya sus işareti yaptığın da ne dediklerini anlamamıştım. Arya'nın yeni okuluna geldiğimiz de okulda güzel bir sürpriz ile karşılaştım.

''Merhaba Özgür Bey .''

''Merhaba Miray Hanım.''

Ah babamın iş yerinden attırdığım kaltak, şimdi burada çalışıyor. Özel okul olduğu için ne kadar düşük maaş o kadar iyi hizmet istiyorlardı. Zaten bu kadının buraya gelme sebeplerinden biri de orospuluk yapmak. Miray bana tiksinerek bakıyordu. Ben de ona bakıyordum. Özgür onu umursamadan Arya'nın sınıfına doğru gitti. İçeriye üçümüz girdik. Müdür de arkamızdan geliyordu.

''Merhaba çocuklar. Yeni arkadaşınız Arya ile tanışın. Çok iyi anlaşacağınızdan eminim.''

Hepsi bir ağızdan konuşuyordu.

''Merhabaaa Aryaa.''

Gülmek istedim. Biz de eskiden böyleydik. Her şeyi uzata uzata söylerdik. Büyüyünce neden öyle konuştuğumuzu bilemedik. Çok saçma gelirdi. Bazen bebekçe hareket yapmak için o şekilde konuşuyorum.

''Bebeğim gidelim mi?''

Bana bebeğim demesi o kadar güzeldi ki. Onu herkesin için de öpmek istiyordum ama olmazdı, yanlış olurdu. Ondan vazgeçmeliydim. Belki de beni sevmiyordu.

''Gidelim.''

Özgür yine önden ben arkadan yürürken Miray önümüzü kesti. Özgür'e yaklaşıp kulağına bir şeyler demeye başladı. Onları daha iyi duymak için yanlarından yavaş yavaş yürüdüm. Kulaklarım mı yanlış duyuyordu yoksa hepsi doğru muydu?

''Bebeğim dün akşam süperdin ama hala kasıklarım ağrıyor.''

Özgür bir şey diyecekken hemen onların yanından çekip gittim. Miray ile yatmış mıydı? Onun böyle bir şey yapacağını düşünmemiştim ama neden yapmasın ki? Piç değil miydi erkek değil miydi? Hepsi aynıydı. Arabamın olmayışı çok kötüydü. Hızlı hızlı yürümeye başladım. Okuldan baya uzaklaşmıştım.

Serseri ÖğretmenimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin