33. Štědrý den.

621 40 0
                                    

*pár dní později*

Konečně! 24.12.! Na tenhle den jsem se těšila celý rok. Hned potom co jsme se s mamkou naobědvali, šla jsem napsat Caroline.

Já: Půjdem dneska do města na trhy?

Caroline: Super nápad.. V 15:00 jsem u tebe.

Já: Ok.

Oznámila jsem to mamce a šla se oblékat.

------------

"Ahoj Care." pozdravila jsem jí a ona mi ihned vpadla do náruče. "Ahooj Ell." .. "Tak vyrazíme?" zeptala jsem se. "Jojo, bus nám jede za 15 minut." oznámila mi. "Ok."

------------

Procházeli jsme se po osvětlených trzích.. Byl to nádherný pohled. "Toho soba potřebuju!!" zařvala Caroline a běžela ke svítícímu sobovy. Jenom jsem pozorovala jak moc jí udělal radost.. Miluje soby.. Mám pro ní dokonce svetr s motivem soba jako dárek k vánocům.

Když Caroline přiběhla, šli jsme dál.. Procházela jsem kolem stánku s motocrossovými věcmi. Divila jsem se, že tu něco takovýho je.. Je to přece jenom neobvyklé.

Vzpomněla jsem si, jak jsme jednou s Tatem leželi..

*back to past*

"Jednou budu jezdit motocross.. Je to můj sen.. Jako malej jsem jezdil.. Potom mi to ale rodiče zakázali.. Toužím po tom se projet znovu.." .. "Neboj se, jednou se ti to určitě splní."

*back to present*

Zkusím to, jako motivaci pro něj.. řekla jsem si a koupila mu modročerné rukavice.

-----------
Když jsem přijela domů, okamžitě jsem mu dárek zabalila a schovala ho do skříně.. Přišla mi sms:

Tate: Přijď.

Já: Dej mi pět minut..

Rychle jsem vzala dárek a běžela k němu..

"Tate." .. "Elisabeth.. Pojď dál." řekl mi a pustil mě dovnitř.. Šli jsme k němu do pokoje a sedli si na postel.. Sedla jsem si do tureckého sedu a vzala si k sobě kabelku s dárkem.

"Moc rád tě vidim.." řekl a políbil mě. "Já tebe taky." dodala jsem. "Asi za chvilku musíš domu co?" zeptal se. "No..jo.. Je štědrý den.. Chci být s mamkou.. Když už máme konečně klidný svátky bez otce.." .. "Jo to chápu.. Tak.. Já začnu.." řekl a já nechápala. Chytl mě za ruku..

"Poslední čtyři měsíce s tebou.. Mě opravdu změnili.. Jsem rád, že jsem tě poznal a že s tebou můžu být.. Každý den s tebou je vyjímečný.. Originální.. A nádherný.. Miluju tě Elisabeth Goode." řekl a vzal do ruky menší červenou krabičku. Pobídl mě, abych jí otevřela.

Otevřela jsem jí a vevnitř spatřila stříbrný řetízek s velkým T..

"Tate.. Je dokonalej.." .. "Asi tak jako ty." dodal.. "Otoč se." zvedla jsem si vlasy a on mi řetízek zapl.

"Moc děkuju Tate.." řekla jsem a políbila ho. "Teď já." vyndala dárek z kabelky.. "Otevři ho.." pobídla jsem ho.. Otevřel ho.. Oči se mu najednou rozzářili radostí.

"Ell.. T-ty jsou skvělý.. Tak teď jsi mě plně motivovala.." řekl a vzal si rukavice do rukou, aby si je pořádně prohlédl.. "No to byl taky účel.." dodala jsem a políbila ho. "Doufám, že mě někdy svezeš." řekla jsem a pousmala se. "Udělám si řidičák.. Hned na jaře.." řekl a já myslela, že štěstím vyletí z kůže.

------------

"Tak ahoj Tate.." .. "Ahoj Ell.." řekl, políbil mě a objal mě. "Miluju tě.." zašeptal mi do ucha. "Já tebe taky." dodala jsem a vydala se domů.

Zbytek večera jsem si užívala pohodu s mamkou.. Otevřeli jsme si víno.. Dali si dobrou večeři.. Rozbalili dárky.. První Vánoce bez stresu z otce..

Šla jsem k zrcadlu a koukla se na svůj dekolt.. Řetízek se jemně třpytil ve světle..

Lepší dárek mi dát nemohl.. Miluju ho..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-U

Why him ?!Where stories live. Discover now