6. Škola

1K 59 0
                                    

Budík mě vzbudil jako vždy v 6:30 ráno.. Po hygieně, obléknutí a namalování obličeje na ksicht jsem se nasnídala.

"Ell, nejede ti autobus v 7:30?" zeptala se máma. "Jo jede, proč?"
"Já jenom, že už je 7:37.." řekla mi důrazně. "Sakra!!" zaklela jsem a začala si oblékat kabát. "Hodím tě tam cestou do práce." oznámila mi mamka a já se zaradovala. Šli jsme do auta. Mamka pustila rádio. Celou cestu jsme nemluvili..

--------------------
*ve škole*

"Tak ahoj a děkuju za odvoz.."
"Měj se hezky zlato." odpověděla mamka a odjela.

Když jsem si dávala věci do skříňky, zahlídla jsem ho.. "Ahoj Ell." pozdravil mě Tate a obejmul. "Ahoj." řekla jsem a usmála se. "Kde jsi?" zeptal se mě. "V laborce, mám chemii." "Jo já taky tak jdem?" "Áno jdem." ..šli jsme do laborek.

Takže.. Tate je se mnou ve třídě.. Samozřejmě jsem stále byla středem pozornosti jeho pohledů..

------------------------
*o 6 hodin později*

"Ahooj Elisabeth." .. "Jé ahoj Care."

Caroline Black je moje nejlepší kamarádka už od malička. Bydlí ve vedlejší ulici. Chodíme spolu na školu a vlastně spolu dospíváme.

"Půjdeš se mnou ze školy?" zeptala se mě. "Áno, zajdem do Starbucks?" "Jo super nápad, tak za 10 minut před školou musim ještě zajít za učitelem" "OK počkám tam na tebe." řekla jsem a otevřela si skříňku.

Když jsem si vyndavala věci cítila jsem jak za mnou někdo dýchá. Chytil mě za pas a přitáhl mě k sobě. "Čau kočko." řekl a zasmál se. "No ahoj Tate." odpověděla jsem a otočila se směrem k němu. "Půjdem se dneska večer projít?" řekl a skousl si ret."Mh, můžem." odpověděla jsem. "Tak ve 20:30 před tvým domem. Musim jít čeká na mě táta venku. Tak ahoj." řekl a líbl mě na tvář. "Ahoj Tate." řekla jsem v klidu..

Když odešel zavřela jsem dvířka od skřínky a opřela se o ně.. Aww je tak dokonalej.. Ale musíš zachovat klid Ell. Řekla jsem si, dala si batoh na záda a šla jsem před školu.

-----------------------
*doma*

Převlékla jsem se a šla se najíst.. Přemýšlela jsem co si vezmu večer na sebe.. Šla jsem do pokoje a prohrabávala si šatník...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kisses -U

Why him ?!Where stories live. Discover now