2. Špatná informace.

1.5K 73 0
                                    

Vystoupila jsem z autobusu a šla pomalým krokem do naší ulice.

Bydlím v menším domku na Arkley Drive. Miluju to tu. Krásné domy, zahrady a dokonce i se sousedy vycházíme. Je to tu prostě skvělé.

Blížila jsem se k brance plotu okolo našeho domu a zahlédla jsem mamku jak si špitá něco s jednou paní z vedlejší ulice.. Stáli před tím domem, který by se měl údajné bourat novými sousedy. Otočila se a zahlédla mě.

"Jé Elisabeth, pojď sem!" zavolala a já přeběhla přes silnici. "Ahoj, co se děje? Jaktože nejsi v práci?" "Tak ahoj Helen, a pozdravuj doma.." řekla té ženě, ona kývla a odešla. "Noo dnes mi zkončila směna dřív, tak jsem tu." "Aha, a co jsi mi chtěla, když jsi na mě tak volala?" zeptala jsem se. "Jó.. Tenhle barák se měl bourat.." ukázala na dům. "Já vím, paní Erline mi o tom povídala.." "No právě, řekla ti to špatně, dneska jsem mluvila s jejim mužem a ten mi řekl, že se bourat nebude.. Majitelé ho chtějí zachovat. A paní Erline už to ví, potkala jsem jí, když jsem jela z práce, tak jsem jí vzala domů a řekla jí o tom.." řekla a pousmála se.

Už dlouho jsem jí neviděla s úsměvem na tváři. Její oči byli tak zadívané do mých, že to bylo dokonce už i divné.

"Aha, tak to jo.. Hele je zima, nepůjdem domů?" navrhla jsem. "Dobře.. Tvůj táta je někde pryč, takže to bude pohodový den." řekla a otevřela dveře..

Šla jsem do pokoje a koukla se na hodiny.. 15:34 .. To jsem v tom parku byla tak dlouho? řekla jsem si a sedla si na postel. Vzala jsem z podpolštáře tepláky a oblékla si je. Šla jsem se najíst a vrátila se do pokoje. Celé odpoledne jsem si četla svou oblíbenou knihu. Večer jsem se osprchovala, najedla a ulehla do postele..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kisses -U

Why him ?!Where stories live. Discover now