8. Hříchy minulosti

991 54 2
                                    

*o pár dní později*

Je sobota, 13:00 odpoledne a já právě dojedla svůj oběd. Měla jsem lasagne...

"Co budeš dneska dělat?" zeptala se mě mamka a sedli si vedle mě na gauč. "Hmm, nevím. Asi napíšu Caroline jestli bychom něco nepodnikli." odpověděla jsem a vzala si mobil do ruky. "Proč?" zeptala jsem se. "Já jenom, že dneska nemám co dělat, a chtěla bych si jít někam pročistit hlavu." .. "Tak já Care nenapíšu, a pojedeme někam spolu jo?" usmála jsem se na ní. "A co navrhuješ?" zeptala se mě. "Chceš na klidné místo?" .. "Ano. Někam kde je klid a žádní lidé."  oznámila mi a já začala přemýšlet. "Půjdem se projít do lesa?" napadlo mě. "Super nápad."Takže v kolik vyrazíme?" zeptala jsem se a stoupla jsem si. "Tak ve 14:00?" "OK, jdu zatím do pokoje." šla jsem k sobě nahoru a sedla si na postel.

Připravila jsem si legíny a dlouhé tričko. Mikinu a bundu mám dole na věšáku. Přišla mi sms:

Tate: Ahoj kočko, co dneska večer děláš? Nemám nikoho doma.. Zkouknem film? -T.

Já: Večer nic nemám.. Připrav popcorn.

---------------
*14:00*

Vyrazili jsme. Jeli jsme až někam za město. Zaparkovali auto u cesty a vydali se do lesů.

"Je tu skvěle." řekla mamka a prudce se nadechla. "To teda. Slyšíš ty zvuky?" zeptala jsem se. "Jó to je příroda." řekla a zahleděla se do dálky.

------------------
*17:45*

Přijeli jsme domu. Mamka začala dělat tousty. "Chceš pomoct?" zeptala jsem se jí a vzala do ruky šunku. "Nemusíš Ell. Až budou hotové řeknu ti." "No tak jo.." odpověděla jsem a šla si sednou na gauč.

Pustila jsem si televizi, ale žádný zajímavý pořad tam nebyl.

*cink, cink* Přišla mi sms:

Tate: V kolik dorazíš?

Já: V 7? Může být?

Tate: Jo, dobře.

-----------------
*18:30*

Začla jsem se oblékat. Vzala jsem si černý skinny a tričko Linkin park. Vlasy jsem si udělala do culíku a odmalovala si černé kruhy pod očima od řasenky.

"Mamí jdu ven. Vrátim se asi tak za 3 hoďky." zařvala jsem na ní když jsem si obouvala boty. "Ok, ahoj." slyšela jsem a rychle jsem zabouchla dveře.

Když jsem došla k jeho domu, zazvonila jsem na zvonek..

"Ahoj Tate." řekla jsem a zasmála se. "Ahoj, Ell." řekl a líbl mě na tvář. "Tak pojď dál." řekl a začal se smát.

Sundala jsem si kabát a boty. "Sedni si na gauč, donesu popcorn." "Jo dobře." odvětila jsem. Rozhlížela jsem se po obýváku. Vypadalo to tu luxusně.

Tate přišel i s popcornem a sedl si vedle mě. "Tak na co se budem koukat?" zeptala jsem se ho. "Máme tu pár možností." řekl a usmál se. Zapl televizi. "Mám tu, Resident Evil 1, Skyfall a Paranormal activity." řekl a pdíval se mi hluboce do očí. "Dej tam Skyfall, je to můj oblíbený film." řekla jsem a zasmála se. Usmál se a pustil ho.

Chtěla jsem si nabrat popcorn. A najednou jsem cítila jak se naše ruce střetly. Usmáli jsme se uplně nastejno.

Když jsme byli asi v polovině filmu, dal pryč misku s popcornem mezi námi a přisunul se ke mě. Dal mi ruku okolo ramen a já si na něj lehla. Koukla jsem se na něj a on na mě. Položil na gauč a začal mě zuřivě líbat. Dal mu ruku pod tričko a nepřestával.

Najednou se ode mě odtrhl. "Já nemůžu Ell. Znásilnil bych tě." řekl s raněným pohledem. "Já se tě nebojím." řekla jsem a šla k němu blíž. "Už jsem to jednou udělal. Ta holka skončila v nemocnici...kvůli tomu jak moc jsem to potřeboval." zarazila jsem se a koukla se mu na ruku, přes kterou přejížděl druhou rukou.

Měl tam jizvy. Od řezání. "Co to sakra je?" zeptala jsem se ho. "Hodně toho o mě nevíš, ale jedním si buď jistá.. Nechci ti ublížit." řekl s prosebným pohledem. "Já už radši jdu Tate." řekla jsem rázně. "Ne, nechoď." řekl lítostivě. Obula jsem si boty a vzala kabát. "Dobrou Tate." řekla jsem a ani nečekala na odpověd. Práskla jsem dvěřmi a běžela domu rovnou do svého pokoje.

Převlékla jsem se, lehla si na postel. S ním něco není v pořádku...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kisses -U

Why him ?!Where stories live. Discover now