5. "Máš čas?"

1.1K 62 2
                                    

Bylo 20:00 a já se šla navečeřet. Seděla jsem u jídelního stolu a jedla tousty.

*cink*

Přišla mi sms:

"Elisabeth Goode, máš čas tak půl hodinky? -T"

Ztuhla jsem.. Co mi může chtít?..

"Jo mám.."

Odpověděla jsem..

"Super, tak za dvě minuty před tvým barákem."

"Ok."

Proč se se mnou chce scházet? Je to nějaký divný..

-----------------

"Ahoj Ell!" pozdravil mě a obejmul.. Aww, ta jeho vůně.. "Ahoj Tate, ehm co potřebuješ?" zeptala jsem se ho a odtáhla ho od sebe. "To ti řeknu až budeme na místě."..

Celou cestu jsme byli ticho.. Bála jsem se co bude dál.. Došli jsme na jedno menší hřiště a posadili se na lavičku..

"Už mi to řekneš?" naléhala jsem.. "Víš.." začal.. "od včera na tebe nemůžu přestat myslet, a dneska jsem si to fakt užil.. Nevím co to je.. Neznám tě natolik, abych mohl říct, že je to láska, ale cítím něco více. A jestli tě natolik neznám.. Tak tě chci poznat!" řekl a pomalu se přibližoval ke mě.

Chytl mě za ruku.. Cítila jsem jeho teplý dech.. Byl cítít po levandulích.. Druhou ruku mi dal na krk a začal mě líbat.. Myslela jsem, že odpadnu.. Jeho polibky byli tak vášnivé a plné chtíče..

Když přestal nachvilku se oddálil a pozoroval mě. Já byla samozřejmě červená jak rajče. Pousmál se a zkousl si ret. Prudce vydechl a líbl mě na tvář..

"Chci tě Ell.." zašeptal mi jeho chraplavým hlasem.. "Budu akceptovat tvé rozhodnutí.."

Nevěděla jsem co odpovědět..

"Je mi jedno jak dlouho.. Ale já na tebe počkám." řekl a podíval se na mě. Byla jsem zaražená a on to poznal. Zvedl se z lavičky.

Šli jsme domů. "Promiň jestli jsem tě nějak urazil.." řekl se žalostným pohledem. "Neurazil, jen.. Zarazil." řekla jsem a otevřela branku. "Nech si to projít hlavou.." řekl a usmál se. "Neboj se..Nechám." .. "Dobrou noc Elisabeth." řekl a líbl mě na tvář. "Doubrou Tate." řekla jsem a rychle zapadla do dveří.

Pozdravila jsem mamku a šla do pokoje. Po dlouhé sprše jsem konečně zapadla do postele. Touží po mě? Vždyť mě ani nezná.. Opakovala jsem si dokola a přitom jsem usínala..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kisses -U


Why him ?!Where stories live. Discover now