Párty

5.5K 347 8
                                    

Dnes ráno som sa zobudila v Ryanovom objatí. Zvykla by som si. Snažila som sa dostať z jeho objatia tak, aby som ho nezobudila a z časti sa mi to podarilo. Len sa pomrvil a spal ďalej. Spravila som rannú hygienu, obliekla sa, namaľovala, učesala a išla do tej izby o ktorej nevie nikto len ja. Je na kód ktorý viem len ja. Vošla som dnu a hneď sa to za mnou zavrelo.

Sadla som si za jeden z mnoštva pc a pozerala sa čo sa deje v domoch. Pozrela som si najprv náš dom a čo nevidím? V Rickovej izbe je štetka. Nie že by som pozerala čo robia, nie to nie. Fuj. Ale priznaj sa. Drž hubu, podvedomie. Len hovorím pravdu neviem kto by tu mal držať hubu. Nenávidím svoje podvedomie. Ste na tom rovnako?

Pozrela som si aj všetky ostatné domy čo mi muselo zahrabť najmenej hodinku. Vyšla som z izby ktorá sa zas zavrela a išla do obývačky. Dnes je asi piatok? Ako nechodím do školy, neviem.

,,Chalani, pome sa dnes ožrať" povedala som a všetci začali prikyvovať.

,,Rick ty ostávaš tu. Zamknem ťa do izby trestov" povedala som a usmiala sa naňho.

,,Čo? Prečo!" začal hundrať Rick.

,,Tak ja ti to poviem. Porušil si zákaz štetiek v tomto dome. To máš za trest. Viem o všetkých, všetko" povedala som a on len prikývol. Tak mu treba debilovi.
********
Akurát sme vošli do klubu. Je tu fakt plno. Dnešný deň bol zaujímavý zdobenie stromčeka a domu. Bola to fuška pretože polka z toho je už v koši lebo sme ju rozbili ale inak pohoda.

Sadli sme si do boxu asi desiati. Ostatní maju boxy hneď vedľa nášho.
,,Dáš si dačo?" spýtal sa ma Ryan.

,,Whisky" povedala som a usmiala sa naňho.

,,Ty zas dopadneš" povedal Jake a všetci sa začali smiať.

,,Drž hubu Jake" zavrčala som naňho no potom som sa začala smiať s nimi. Nikdy neviem odhadnúť kedy mám dosť.

O tri hodiny

Myslím že už mám celkom dosť no dnes to zvládam. Chalani okolo sú už dosť opitý, polovica z nich si to šla s niekým rozdať a ja sedím a čakám na Ryana. Už dobrú hodinu neviem kde je. Postavila som sa teda a celkom rovnou podotýkam "celkom" rovnou cestou som išla ku izbám hore. Nie nešla som sa pozerať čo tam každý robí, no chcem sa ísť na chvíľu zamknúť do jednej z izieb kde budem sama a vytriezveť.

Akurát som prechádzala popri jednej izby keď som si všimla jeden pár ktorý si to pomaly rozdal na chodbe a myslím že im je úplne jedno že pred všetkými. Už som bola na odchode keď som sa otočila a pozrela na toho chalana. A neuveríte mi kto to bol. Ryan. Našla som ho! Budem sa robiť že nič, počkám ho v boxe a potom uvidí chlapec kto ide koho podjebávať. Pousmiala som sa nad svojim plánom a išla naspäť so boxu.

Sadla som si ku Jakovi a čakala na Ryana.
,,Kde je Ryan?" spýtal sa Jake.

,,Akurát tam jebe nejakú štetku" povedala som mu a začala sa smiať.

,,Aha.....A to nič nespravíš? Jaj jasne. Už viem čo spravíš. Len ma do toho nezapájaj" povedal a začali sme sa smiať.

,,Neboj nemám v pláne s nikým spať. Ale uvidíme ako bude mimo" akurát keď som to dopovedala si k nám sadol Ryan. Sedel oproti mne.

,,Kde si bol tak dlho?" spýtala som sa ho a usmiala sa.

,,Ja.... No..... Ehm.... Stretol som starého kamaráta a tak sme sa začali rozprávať až som troška pozabudol čas" povedal a začal sa smiať.

,,Tak to mi je ľúto že si tam hore pri izbách jebal kamaráta. Videla som ťa no ta výhovorka stála za to" povedala som a začala sa smiať.

,,Ja...No....Ehm" začal ale nedokončil.

,,Jeb na to. Medzi nami už nič nie je. Tak ako to rýchlo začalo sa to aj skončilo. Ale môžme sa vrátiť späť ku kamarátom" povedala som a usmiala sa.

,,Tak fajn" povedal a aj on sa usmial. Bolo vidno že falošne ale mne to je jedno. Prečo by ma to malo trápiť?
*******
Domov sme sa vrátili ani neviem ako. Teraz sedím s chalanmi v obývačke a kukáme filmy. Zajtra je biznis a tak som zvedavá ako dopadne. Chalanom som povedala že idem do izby. Je jedna hodina poobede. Rozhodla som sa že sa idem pozrieť čo robia chalani. Hmmmm.

Po kontrolovaní som zistila že Ryan ma v izbe štetku. Oni ma snad radi provokujú a porušujú pravidlá? Každému za to dačo spravím, už som bola príliš milá.

Zišla som do obývačky a počkala kým odíde štetka. Ryan prišiel o chvíľu a sadol si k nám.
,,Kto to bol?" spýtala som sa ho.

,,Len kamarát" odpovedal Ryan.

Takže ešte aj budeme klamať? Fajn. Postavila som sa a išla do kuchyne. Spravila som si kávu a išla naspäť do obývačky. Naschvál som prešla okolo Ryana a tu kávu mu vyliala medzi nohy.
,,Kurva!" zakričal Ryan a hneď tam začal skákať.

Chytila som ho pod krkom a začala ,,Kamarát, nekamarát. Teraz ma dobre počúvaj, nebudem to opakovať viackrát. Nebudeš porušovať moje pravidla inak uvidíš niečo horšie než teraz. Som tu šéfkou ja, tak sa tak kurva chovaj. Nemám problém odbachnúť ťa na mieste tak si nabudúce choď trtkať štetky inde. A ešte jedno. Skús mi ešte raz klamať a ver mi že sa ani nebudeš čudovať a tá guľka ti vletí priamo do hlavy" pustila som ho a otočila sa k ostatným ,,A toto platí pre všetkých" a s týmto som odišla do svojej izby. Chudáci.
*********
Pustila som si filmy až keď som nezačula výstrel. Rozbehla som sa dole a na zemi ležal postrelený Ryan okolo ktorého bola krv. Pred ním stál Rick so zbraňou v ruke.
,,Čo sa kurva stalo!" začala som kričať a okolo sa zbehli všetci obyvatelia domu.

,,Jebal moju frajerku!" zakričal Rick.

Prišla som k nemu zbraň mu vytrhla a dala mi ju ku spánku.
,,Ty kokot. Keby nechcela nedovolí mu to, bránila by sa. Všetci vieme že tvoja frajerka bola kurva tak sa tu nehraj. A zamestnávam len ľudí bez frajerok a rodín tak čo tu kurva hľadáš?" spýtala som sa ho a kričala som.

Jesen z obyvateľov domu je doktor a tak si zobral Ryana do domácej ošetrovne. Áno všetko toro tu máme je to potrebné.

,,Našiel som si ju nedávno. A čo sa kurva staráš?" povedal Rick.

,,Ja som tu tá čo drží pri tvojej hlave zbraň. Môžem ťa v pohode zabiť a vpáliť ti guľku do hlavy. Tak sa uvedom čo z tvojej huby pustíš. Dnes tu ostaneš a porozmýšľam nad tvojím trestom" povedala som a odstúpila od neho. Začala som sa baviť s chalanmi čo stáli za nami.

,,Slová. Všetko sú len slová. A kde sú skutky že ma zabiješ?" povedal Rick a začal sa smiať.

,,Tu" povedala som s strelila mu do hlavy. Jediné čo dokazal bol prekvapený výraz.

,,Odpracte ho" povedala som a odišla do izby.

Napustila som si vaňu a na chvíľu odišla z tejto reality.

Nová časť :) píšem texting takže príbeh bude na mojom profile.

Mafiánska princeznáWhere stories live. Discover now