Škola

12.2K 577 11
                                    

Ako každá denná rutina aj u mňa začína tým, že sa nejako vyhrabem z postele. Potom idem do kúpeľne a spravím rannú hygienu. Neskôr make up ktorý je každý deň jemný a vlasy ktoré si dám do vysokého vrkoču. Potom sa dotrepem pred skriňu a keď sa oblečiem beriem tašku a padám do školy. A takto to bolo aj dnes ráno.

S jedným rozdielom, že včera som napísala Lukovi. Áno tomu Lukovi Davidsonovi. Ten Luke ktorý je asi najkrajší na škole a páči sa každej jednej babe. Ou áno inak aj mne sa páčil. No keď som videla ako sa správa aj s tou jeho partou ku ľuďom, ktorí proste nezapadli je mi z neho na zvracanie. Nieže by som bola tá ktorá je slušná, to nie ale fyzicky to najavo nedávam. Luke je vysoký chlapec, hnedé vlasy a modré oči. Má svalnatú postavu to sa dá vidieť.

Len tak mimochodom volám sa Elizabeth, no to meno sa mi nepáči a tak mi každý hovorí Ela, Eli, El, Beth. Bývam v Londýne.Mám 17 rokov som vysokej, štíhlej a vyšportovanej postave. Takú postavu by možno chcel každý no ja to nejako nevyužívam na oslnenie chlapca. Vlastne som žiadneho nemala ale nejak extra mi to nevadí. Milujem kickbox. Cez týždeň mám tréningy každý deň o piatej s mojim najlepším kamarátom Jasonom. Kickboxu sa venujem už tretí rok a som tam hrozne šťastná. Toľko k môjmu životu.

Akurát som prišla pred školu a prvé čo vidím je ako Lucke strká jazyk nejakej peroxidovej blondíne do papule. Nežiarlim ale je to nechutné. Z môjho pohľadu ktorý nebol najlepší ma však vyrušila moja najlepšia kamarátka Samantha.

,,Ahoj El tak ako? Napísala si mu?"

,,Ahoj Sam. No hej ale nedopadlo to podľa mojich plánov"

,,A čo si čakala? Že ti hneď povie všetko čo chceš alebo čo? El nebuď naivná"

,,J-ja ani neviem čo som čakala. Možno som čakala, že za nezachová ako idiot. Nechajme to tak"

Po tomto "úžasnom" rozhovore sme sa pobrali ku skrinkam. Všetky hodiny mám so Sam a to je jediná výhra, nie som tam sama. Keď sme si vybrali veci šli sme do triedy no do niekoho som narazila.

Ten niekto bol Luke aj s tou jeho blondínou. Jupííí. Dúfam, že ste počuli tú iróniu v mojom hlase lebo ak nie navštívte ušného lekára.

,,Um...Prepáč?" spýtala som sa ho skôr lebo on má taký istý podieľ viny ako ja.

,,Nevieš dávať pozor na cestu? To si nás nevidela alebo čo?" spýtala sa ma blondína jej piskľavým hlasom.

,,Bohužiaľ teba uvidí snád aj slepý. Teda najmä tvoju umelinu, bábika."

,,Čo si to dovoľuješ? Ty snád nevieš kto som?"

,,Ale áno si taký istý človek na tejto zemi ako ja. To, že si myslíš, že ti táto škola patrí je len v tvojej úbohej hlavičke, tak sa spamätaj dobre?"

,,Luke povedz jej niečo!" zakričala blondína Lukovi do ucha. Ha ha tak mu treba.

,,Lizz ja nie som hluchý aby si mi to musela zakričať do ucha. Teda nebol som hluchý do teraz" povedal Luke a chytil sa za ucho.

,,Nerada vás ruším ale ja sa fakt ponáhľam do triedy. Takže boli by ste veľmi milý ak to teda viete a uhli mi z cesty. Ďakujem" skôr než stihli niečo povedať som sa vybrala do triedy.

Sadla som si do poslednej lavice pri okne ku Sam.
,,Ďakujem, že si ma v tom nechala samú"

,,Prepáč ale pozerať sa na umelinu hneď z rána? Nie ďakujem" pretočila som očami a vybrala si veci na hodinu. To znamená zošit a ak nájdem tak aj pero.

O chvíľu vošiel do triedy profesor a začal svoju fakt veľmi "zaujímavú" hodinu dejepisu. Vybrala som si teda mobil, že pozriem nejaké správy. Ale čo hneď jedna od Luka.

×Luke_Davidson×: Ahoj anonymka. Ako?

sexy_anonymka•: Bolo by lepšie ak by si ráno nepchal jazyk do huby tej umelyne. A čo ty?

×Luke_Davidson×: Ale čo... anonymka žiarli? Mám sa super. Čo máš za hodinu?

sexy_anonymka•: Áno nič iné len žiarlim a závidím všetkým ktoré skončili v tvojej posteli a potom si ich odhodil ako použitý materiál. Alebo tie s ktorými si vydržal týždeň. Som zvedavá kto to bude ďalší týždeň ;) a nie som taká sprostá ako Lizz aby som ti dala ďalšiu nápovedu :*

×Luke_Davidson×: Chcel som byť milý ale ty to asi nevieš oceniť. Chcel som naviazať konverzáciu ale ani to nechceš.

sexy_anonymka•: Ty ani nevieš čo je to byť milý.

,,Slečna Johnsonová som až tak nudný, že vôbec nevnímate moje otázky?" spýtal sa dosť rozčúlený učiteľ dejepisu.

,,No trošku nudný áno."

,,Takže by som sa vám mal ospravedlniť, že som vás vyrušil z vašej práce?"

,,Myslím, že áno. Je to zaujímavejšia práca než tá vaša" dopovedala som a mrkla na učiteľa.

,,Johnsonová von! Nevracajte sa do konca mojej hodiny!"

Zodvihla som sa a pri dverách sa ešte otočila a povedala: ,,Vidíte? Teraz ste sa priznali, že je to vaša hodina a že žiaci vás úplne ignorujú"

,,Von!!" och aká som rada, že nemusím byť dnu.

Lenže vo vedľajšej triede mal hodinu aj Luke a tiež sedí na chodbe. Tak teda som si sadla aj ja. Rozhodla som sa mu odpísať.

×Luke_Davidson×: Vieš ak chceme o tom druhom zistiť čo najviac musíme sa k sebe aspoň ako tak chovať ;)

sexy_anonymka•: Omyl! Ja chcem zistiť o tebe čo najviac a skryť seba ;) xx

,,S kým si píšeš Johnsonová?" spýtal sa Luke.

,,Teba do toho piču Davidson!" zakričala som s odporom voči nemu.

,,Ale ale pozrime sa kto vystrčuje pazúrky. Daj pozor aby ti ich niekto nepolámal... suka " Bolo počuť ako to kričí a to posledné si povedal skôr pre seba.

,,A čo? Chceš ma šikanovať ako aj tích ostatních? Tak prosím ak ťa to robí štastným! Ale dokazuješ si tým len, že si úbohy!! A tú suku si odpusti! Nie som žiadna z tvojej postele!!" to som už kričala cez celú chodbu no on sa stále viac približoval až stál nebezpečne blízko predomnou.

,,Snád sa ma nebojíš Johnsonová? " povedal a uškrnul sa.

,,Teba? Prosím ťa nebuď smiešny. Ja nie som ako oni, že ti nedokážu dať aspoň jednu facku" ako som to dopovedala ma išiel chytiť za ruku no tú som mu chytila a skrútila dozadu.

,,Síce nie som nič extra. Nie som peroxidová bábika, no nikdy nevieš čo sa skrýva vo mne Davidson. Na to nezabúdaj" zašepkala som mu do ucha a pobrala som sa cez hodinu do triedy kde som si zobrala tašku a šla domov. Na dnes je toho na mňa veľa.

Takže dnes ďalšia časť. Dúfam že je fajn :)

Mafiánska princeznáWhere stories live. Discover now