11 ♛ Tehlike ve Buz*

13.9K 1.2K 335
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

♛ 11. Bölüm ♛

TEHLİKE VE BUZ

Buz Diyarı

Soğuk, buradaki her şeye hakimdi. Buz Diyarı her zaman kış mevsimini yaşardı. Her mevsim kar yağardı, soğuk rüzgarlar eserdi.

Ve soğuk, burada dondururdu.

Kendine geldiğinde Kızıl Kraliçe'ye bu olmuştu. Düşünceleri, bedeni, gücü, hisleri, her şeyi donmuştu. Hissettiği yalnız soğuktan ibaretti. Ve soğuk, bir an için hiçbir şey hatırlamayan Mysania'nın nerede olduğunu anında fark etmesini sağlamıştı.

Gözlerini açmadan önce hatırlamaya çalışsa da soğuk onun düşünmesini bile engellemeyi başardı.

Duymaya başladığında aradan ne kadar zaman geçtiğini kavrayamadı.

"Kar Kraliçesi bekliyor. Onu ne kadar daha uyutmamız gerekiyor?" diye sordu bir kadın sesi. Buz Diyarı'ndan biri olduğu belliydi ve Mysania onun ses tonundaki büyüyü fark etmişti. Bir buz büyücüsüydü.

Bundan sonra konuşan ses az öncekinden farklıydı. Güçlüydü. Hatta tanıdık bir şeyler vardı. Ejderha gücüne sahipti. "Yeterince uzun bir süre." Mysania o sırada Buz Ejderhası'nın Temsilcisi'nin Zanen olduğunu hatırladı, Zanen'le daha önce karşılaşmamıştı.

"Temsilci." Büyücünün sesi uzaktan geliyordu. "Sen üzerine düşeni yaptın. Bırak kızı götürelim."

"Kraliçe, vakti geldiğinde onu çağıracak." dedi Temsilci Zanen.

"Buz Kristalleri uyandırılmamalı. Temsilci haklı. Kraliçe bile onlara sahip çıkamayabilir." Bu ses ise bilge ve yaşlıydı. Ne ırkı, ne de hangi bölgeye ait olduğu sesinden anlaşılabiliyordu.

"Biz emirlere uyarız. Kızı, Kraliçe'ye götüreceğiz." diye diretti buz büyücüsü.

Mysania en sonunda her şeyi tam olarak hatırladı. Kar Kraliçesi, Turkuaz Saray'a saldırmıştı. Kızıl Kraliçe'yi esir almıştı.

Kapının açılma sesi duyuldu. Ardından bir buz hükümdarının geldiğini belli eden soğuk etrafı dondurdu.

"Büyücü, Elrona'nın bunu yapması için bir gerekçesinin olması gerektiğini söyledi." Kadının sesi ince ve pürüzsüzdü, tıpkı tenini kesen buzlar gibi.

EJDERHA'NIN ÖFKESİ ♛ Kraliçelerin Savaşı IHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin