Lupul Omega

20 3 0
                                    

Un urlet sinistru se auzi dintr-o padure din apropiere,te treceau fiorii pe sira spinarii si iti dadea o senzatie de frica. Nu a durat mult pana am zarit creatura care produse acel zgomot infiorator.
Era o creatura cu blanda alba ca lumina lunii cu ochii rosi si mare cat un urs,acesta maraia si urla ca intr-un film de groaza, avea niste colti albi si foarte lungi capabili sa te strapunga ca niste sulite era chiar terifiant. Stateam pe loc privind acea creatura care incepu sa alerge spre mine . Sebastian isi puse mana pe umarul meu trezindu-ma din transa.
- Mai bine ai fugi daca nu vrei sa te omoare,alearga pana la lac apoi se face o carare la stanga care te duce inapoi la conac. Ai grija sa nu te prinda,bafta.
Incep sa alerg ca ultimul descreerat pe poteca care trecea printr-o padure intunecoasa si foarte deasa. Dihania era fix in spatele meu,il simteam cum se aproprie incet incet de mine, nu cutezam sa ma uit in spate sa vad la ce distanta e. Parcursesem jumatate din distanta pana la lac,dar nu mai puteam,simteam cum imi cedau picioarele , alergam printre copaci pana m-am impiedicat de o radacina ce ma facu sa ma deschilibrez si sa cad pe burta,m-am intors repede pe spate atunci am vazut monstrul la 2 metri distanta de mine si se apropia cu fiecare secunda mai aproape de mine. Atunci am crezut ca o sa fiu omorat de o creatura parca scoasa din bazme. Ma taram pe coate in spate din instinct ,dar creatura sari pe mine si imi sfasie pieptul cu ghearele ei ascutite,simteam cum cineva ma taia cu un cutit incet si in cel mai dureros mod posibil , aceasta isi apropie coltii lungi de fata mea,ma privea cu ochii ei rosii ,in ei vedeam o sete uriasa de sange, se pregatea sa isi infiga coltii in gatul meu ,dar am prins-o de cap si ma impotriveam cu toata puterea sa nu ma strapunga , se rasuci si ma musca de umarul stang,simteam cum coltii imi strapungea carnea si ajungea pana la os .

Pisica Neagra ( Black Cat)Where stories live. Discover now