Cunoaşterea blestemului

48 4 0
                                    

Şi uite aşa au trecut 3 săptămâni stresante cu tot declaraţii la poliţie şi alte declaraţii la anumite persoane . Am ieşit în sfârşit din spitalul, sănătos tun chiar şi eram numa bun de trimis la şcoală ....yeiii ! Atât de mult iubesc eu scoala încă îmi vine să -i dau foc , cu tot cu profesori. În astea 3 săptămâni nu am mai întâlnit pisica aceea , ceea ce e ciudat. Zic şi eu !
Oricum , prima zi de şcoală de după accident a sosit. Intru pe porţile liceului cu paşi mărunţi şi neincrezatori , ajung în şcoală şi urc scările de la parter către etajul 1 unde aveam clasa, orele începuseră de 20 de minute . Ajung în fata uşii mele , înghit în sec apoi ciocan discret de 2 ori, dar suficient încât să audă profesorul care răspunde .
- Intră.
Acea voce îmi era foarte cunoscută şi foarte insuportabilă , era vocea prea scumpului meu diriginte.
Deschid uşa încet şi păşesc în sala de clasă , mă uit spre colegii mei care şi ei se uitau la rândul lor cu uimire,curiozitate şi o urmă de teamă şi dispret. Auzeam sosoteli cum că "nu a murit? " , " am auzit că a reînviat " sau " Ma întreb cum a scăpat" auzul meu în ultima vreme a devenit foarte ascuţit, anormal de ascuţit. Dirigintele meu nici nu mă bagat în seamă şi si-a continuat ora care trecea cu greu, dar nu aşteptăm nici pauza deoarece de abia aşteptau colegii mei să sară pe mine cu tot felul de intrebari la care eu nu aveam de gand să le raspund . Imediat cu să.sunat de pauza am zburat pe uşă nepasandu-mi de nimic şi de nimeni . Am urcat pe acoperişul şcolii , acolo aveam de gand să stau până la sfârşitul orelor, nu aveam chef de nimeni , doar să stau liniştit fără să fiu deranjat. Mă intinsesem pe spate şi pleoapele-mi se închideau . Am adormit fără să îmi dau seama . Însă un sunet mă trezit imediat , mă ridic în picioare şi caut sursa zgomotului şi atunci am văzut o persoană cu fata acoperită şi îmbrăcată în negru complet. Mă apropii de persoană schitand un zâmbet.
- E vrun bal mascat şi nu ştiu eu? Am spus râzând .
Însă , zâmbetul mi-a pierit atunci când un cutit mi se infipsese în umăr.
- Ce mama dracu ? Am zis scrasnind din dinţi.
Persoana misterioasă mai aruncase un cutit , dar că din instinct m-am ferit la timp şi mă retrag în spate.
- Okey, ştiu că sunt nesuferit , dar cred că nu atât de mult încât cineva să vrea să mă omoare .
- Taci, spuse persoana din faţa mea.
- Mi-ai înselat maiestra să te salveze şi acum nu i te supui.
Am ridicat dintr-o sprînceană şi mă scăpam în cap , prefacandu-ma că mă gândesc .
- Păi dacă pui problema aşa...să ştii că habar n-am ce mama dracu spui acolo.
Am simţit cum persoana se enervase mai rău, atunci am văzut cerul. Stai cum? Cerul? Inamicul mă trantise la pământ cat ai clipi, nici nu mi-am dat
seama că o făcuse până nu am simţit cum ceva ascuţit îmi inteapa gâtul.
- Spune adio ,acum chiar vei muri.
Se pregătea să îmi dea lovitura de graţie când am auzit un ţipăt. Venea de la persoana de deasupra mea , se pare că se tine cu mâinile de faţă, profitând de ocazie am întors situaţia în favoarea mea, însă nu prea aveam forţă din cauza braţului găurit .
Stăteam deasupra străinului imobilizandu-l .
- Acum, hai să vedem cine vrea să îmi facă felul. I-am tras gluga de pe cap însă am prins şi bluza sau ce era aia din greşală, am tras cu mâinile forţă şi ceva ma surprins , plăcut chiar.

Pisica Neagra ( Black Cat)Where stories live. Discover now