Primul antrenament

29 3 0
                                    

Deja ma saturasem pana peste cap de chestiile astea,nu mai stiam ce sa fac. M-am trezit in aceiasi camera spatioasa putin zapacit de cele aflate ieri,oricum eram odihnit nu mai dormisem de mult asa bine,cautam un ceas sa aflu ora,atunci mi-am amintit de telefonul meu ,il tinusem tot timpul in buzunarul blugilor ,dar il inchisesem atunci cand m-am urcat pe acoperisul scolii ca sa nu ma mai deranjeze nimeni. L-am aprins rapid si am descoperit 32 de mesaje de la tot felul de prieteni,si o gramada de apeluri nepreluate de la parinti,cu toata agitatia si lucrurile astea nebune nu am bagat de seama cat timp disparusem,cred ca eram deja dat in urmarire generala. Oftez lung si ma arunc din nou in pat . Mai lenevesc vre-o ora in pat gandindu-ma la tot felul de lucruri...cum am ajuns aici? Ce era cu tot circul asta ? Ce am facut sa mi se intample asta ? ...etc.
Ies pe usa si intru intr-un hol mare ,voiam sa ies afara din casa asta,dar nu stiam pe unde ...am ratacit cateva minute bune in cautarea de libertate. Pana la urma oftez si ma las pagubasi.
- Cat de mare era casa asta ?
Nu a durat mult si m-am intalnit cu Sebastian , acesta vine spre mine isi apleaca usor capul in semn de salut ,inapoindu-i gestul,imi face semn sa il urmez,am ezitat o clipa dupa care m-am conformat.
- Nu esti genul vorbaret nu-i asa ? Zic eu pe un ton sarcastic ca sa mai sparg din liniste,acesta nu imi raspunde isi continua drumul si eu il urmez ca un catelusi ratacit si umil.
Intr-un final am ajuns in fata unei usi gigantice in stil gotic ,acesta o deschide si paseste inafara, se simtea vantul cald cum imi adiaza parul ciufulit.
Soarele era sus pe cer,nu era nici prea frig nici prea cald,o zi perfecta de plimbare. Insa Sebastian avea alte planuri cu mine...
Acesta se opri brusc si se intoarse spre mine,isi dadu jos sacoul si camasa pe care le purta,aratandu-si musculatura bine dezvoltata,era un pachet de muschi si plin de cicatrici,care mai decare mai mari si mai urate.
Acesta lua o pozitie de lupta in timp ce eu ma uitam ca un idiot la el. Serios? Tipul asta avea sa se bata cu mine?
- A venit vremea antrenamentului ,zice el cu o voce grava facand semne cu mana sa vin spre el.
- Nu multumesc , imi e foarte bine cu toti dintii in gura,multumesc de oferta oricum.
- Doamna Elizabeth mi-a dat ordine clare sa te antrenez in toate domeniile . Judo , Muy-Tai, Arte martiale chinezesti, tai-kuando si manuirea diferitelor arme. De la sabi de o mana pana la kunai si pumnale.
- O oferta foarte generoasa din partea ta,dar eu zic pas , nici nu am apucat bine sa termin fraza ca am simtit o durere ingrozitoare in abdomen,dupa care un upercut in barbie aruncandu-ma pe spate. Eram pur si simplu trimis in lumea viselor din 2 pumni bine plasati.
Am fost trezit brutal de catre Sebastian cu ajutorul unei galeti cu apa rece ca ghata si cateva palme peste fata.
- M-am trezit,m-am trezit, murmur eu frecandu-mi barbia care inca ma durea.
- Acum ca ti-am aratat o mica demonstratie , vreau sa faci o alergare pentru imcalzire de 10 km ai la dispozitie 30 de minute din clipa asta,orice secunda in plus se pedepseste cu 10 flotari. Urmareste drumul acesta pana la un lac,de la lac te intorci inapoi aici. Intrebari?
Nu?
Bine.
Start !!!
Eram pur si simplu socat,vine un bosorog al dracu,care cica vrea sa ma antreneze, ma bate de ma gaseste dracii si acum ma pune sa alerg 10 km?
- S-o crezi tu tataie,alerarga daca ai chef,pe mine nu conta.
Acesta ofta...Speram sa te fac sa intelegi cu binisorul,dar se pare ca alegi varianta grea. Isi scoase din buzunar o sticluta de parfum si pulberiza lichidul in spre fata mea.
- M-ai bine ai fugi ,daca tii la viata ta.

Pisica Neagra ( Black Cat)Where stories live. Discover now