In casa pisici

36 5 0
                                    

Fata se apropia incet cu pasi marunti si siguri de mine, ii cere fetei ninja un pumnal , aceasta se conformeaza , se apropie de ea si ii imaneaza pumnalul . Aceasta isi taie incheietura mainii cu acel pumnal , un lichid rosu se prelinge de pe mana sa , adunandu-se picaturi care cadeau pe asfaltul incins de la soare . Inchiteam in sec privind-o mai mult curios decat speriat , in acel moment fata statea fata-n fata cu mine . Isi puse mana pe fata mea si trasa o dunga de sange de la ochiul meu drept pana la barbie, la fel proceda si la ochiul stang .
- Ce vrei sa faci ? Intreb eu cu o urma de teama in glas.
-Vreau sa te fac al meu , vreau sa te am . Vei deveni servitorul meu, spuse cu voce blanda si calda.
Aceasta isi supse lichidul care curgea din incheietura mainii si isi apropie buzele de buzele mele, am incercat sa o imping usor , insa bratele mele fura prinse la spate de celalalta fata.
Cand ajunse in spatele meu asa de repede ? Aceasta intrebare ramase fara raspuns cand buzele fetei se unira cu buzele mele , atunci simteam cum un lichid cald si putin sarat imi invadeaza in gura , primul instinct a fost sa il scuip , insa nu am apucat deoarece aceasta imi puse mana in gat si ma forta sa inghit. Aceasta se departa si incepu sa rosteasca cateva cuvinte intr-o limba necunoscuta de mine , atunci o durere cumplita imi invada ochii, parca cineva incerca sa mi scoata din orbite prin cel mai crud mod posibil. Nu mai simteam nimic altceva decat acea durere inimaginabila , incepusem sa tip de durere pana cand am lesinat din cauza ei.
Pluteam incet intr-o negra infinita unde nici un sunet nu putea patrunde , era o liniste deplina , nici o lumina nici o persoana , nici un obiect ,nici o lumina. Doar un infinit pustiu si intunecos in care pluteam .
Am deschis usor ochii, eram intr-o camera mare, foarte spatioasa , peretii erau rosii si mobila neagra , avea un aspect foarte placut . M-am ridicat din pat si m-am dus in fata unei oglinzi , in reflexia acesteia eram eu , doar ca foarte schimbat, de la saten spre blond , acum aveam parul negru ca cea mai intunecata noapte, ochii nu ii mai aveam albastrii ,ci rosii. Pupilele nu erau rotunde , erau alungite ,ca ochiul unei pisici sau a unui sarpe. La inceput am crezut ca cineva imi face o farsa ,ca cineva ma vopsit si mi-a pus lentile de contact ,insa nu erau urme de vopsea si nu aveam nici lentile, vazul chiar mi s-a imbunatatit considerabil ,nu imi venea sa cred. Ce mi se intampla e cat se poate de real,dar cum ? Cum se poate asa ceva ? Am reflectat cateva momente ,apoi mi-am adus aminte de fata care ma atacase , de rana din umar provocata de un cutit , de durerea de groaznica a ochiilor mei. Mi-am verificat umarul...nimic ,nici o rana , nici macar o cicatrice de parca nici nu am avut-o vreodata.
Doua batai discrete se auzi in usa si ma facu' sa tresar. Pe usa aparu o fata cu niste trasaturi fine foarte feminine, cu parul roscat si ochii negri , nu era foarte inalta , era mai scunda decat mine cu un cap aproape ,de la distanta. Aceasta se apleca in fata mea si statu cateva momente, parca astepta sa ii spun ceva,insa nu am facut-o. Vazand ca nu ii spun nimic , fata se ridica si mi se adresa cu cea mai mare stima.
- Domnule Dante , sunteti asteptat in camera oaspetiilor, va rog sa veniti cu mine.
Am stat cateva secunde procesand informatia primita .
- Cine ma asteapta , am intrebat foarte curios.
Fata raspunse imediat.
- Stapana dvs.

Pisica Neagra ( Black Cat)Where stories live. Discover now