@coloursofsin

101 18 10
                                    

MERHABALAR ARKADAŞLAR, BEN BİR ZAMANLARIN KISA SÜRELİ RÖPORTAJCISI BEYSİİİ!

ÖNCELİKLE ŞUNU AÇIKLIĞA KAVUŞTURAYIM, EVET BU SON BÖLÜMÜMÜZ. BU KİTABA BAYA BİR SÜRELİĞİNE ARA VERMEMİN NEDENİ, BU KİTAPLA AYRI OLARAK YAZIN TEKRAR İLGİLENEBİLMEKTİ. YANİ SÜREKLİ BU KİTAPLA UĞRAŞACAKTIM AMA ŞUNU ANLADIM Kİ, Bİ ÇİÇEĞİ SULAMAZSANIZ ÇİÇEK SOLAR VE ÖLÜR. YANİ ZAMAN GEÇTİ AMA NE BENİM HEVESİM KALDI NE DE -BUNU SON BÖLÜMLERE BAKARAK SÖYLÜYORUM- SİZİN İLGİNİZ.

DOLAYISIYLA FİNALİMİZE GELMİŞ BULUNMAKTAYIZ.

BUNCA BÖLÜM BOYUNCA BÜTÜN YAZARLARA RÖPORTAJLARDA KAFALARINI ŞİŞİRİŞİMİ ÇEKTİKLERİ İÇİN VE SİZ OKUYUCULAR OYLARINIZ VE YORUMLARINIZLA YANIMDA OLDUĞUNUZ DESTEK VERDİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM <3

ÇOK PLANLARIM VE HAYALLERİM VARDI BİR ÇOK KİŞİ ONLA DA RÖPORTAJ YAPMAMI İSTEMİŞTİ VE BENDE HERKESLE YAPACAKTIM ASLINDA AMA KISMET OLMADI. BELKİ BAŞKA BİR KİTAP OLUR VE BU SEFER DE OKUYUCULARA SORARIM BELLİ OLMAZ ;) *BU EMOJIDEN DE NEFRET EDİYORUM AMA DURUMA EN UYGUNU BUYDUU*

BU KİTAP SAYESİNDE BİR ÇOK HARİKA İNSANLA TANIŞMA VE ARKADAŞ OLMA FIRSATIM OLDU AMA BİRİ VAR Kİ, BENİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADIĞI GİBİ YERİ GELDİ SORULARIYLA BİLE YARDIMCI OLDU.

SON RÖPORTAJIMI DA BU HARİKA YAZAR İÇİN YAPIYORUM. ASLINDA BU SENİN DOĞUM GÜNÜ HEDİYENDİ AMA ÜŞENGEÇLİĞİMDEN VE DİĞER PLANLARIMI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURDUĞUMDAN VAZGEÇMİŞTİM. ŞİMDİ HEDİYENİ VEREBİLİRİM, GEÇMİŞ DOĞUM GÜNÜN TEKRAR KUTLU OLSUN!

YAZARIN KENDİNİ TANITIMI;

İsmim Sidelya, 17 yaşındayım. Yay burcuyum ve evin tek çocuğuyum. Psikoloji, Edebiyat ve mistik konularla ilgileniyorum. Kitap okumayı çok seviyorum, en büyük hayalim ise bir gün istediğim her şeyi yiyebilecek kadar sağlıklı olmak.

YETERİ KADAR TANIDIK.

BÜYÜK KIRMIZI SORU İŞARETİ'NİN SORUSU GELİYOR.

❝Kendine ait bir ülken olsaydı, ismi ve yaşantısı nasıl olurdu❓❞

CEVAP;

ismi Wonderstruck olurdu, dini serbest bırakırdım fakat halkın büyük çoğunluğu Wicca dinine mensup olurdu, dili de serbest olurdu sanırım. Kraliyet ailesi olurdu mutlaka ülkenin gösterişli durması için ama yönetimi halk belirlerdi. Homofobi, Irkçılık yasak olurdu ve akıl hastalıkları normal karşılanırdı yani sonuçta o da bir farklılık ve çoğu sanatçının genelde mental gelgitleri oluyor.

GÜZEL VE HERKES İÇİN UYGUN BİR CEVAPTI.

PEKALA, ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ SİDELYA. KURGULARINDA BAŞARILAR. HOŞÇAKAL!

HEPİNİZ KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN, CAPSLOCK KRALİÇESİ OLAN BEYZ ABLANIZ SİZİ ÇOK SEVİYOR!


Büyük kırmızı soru işareti❓Where stories live. Discover now