@mercifulshadows

174 27 15
                                    

SÜREKLİ DEĞİŞEN RENKLERİYLE AYRI GÜZEL OLAN CNM IDOLÜM ^^

BİZ HOBİLERİMİZİ UYGULARKEN SİZDE YAZARIN EDEBİ BİLGİSİNİ GÖSTEREN SORUYU OKUYUN.

YAZARIN KENDİNİ TANITIMI;

Ben İrem, 16 yaşındayım ve Zonguldak'ta yaşıyorum. Balık burcuyum, ve aşırı tepki gösterilerimden sonra bunun arkasına sığınmaktan keyif alırım.

Şıpsevdi bir insan olduğum için crush durumum tam bir karmaşadır. Çok severim ama kısa sürer diyeyim. Şuan kendimi tamamiyle adadığım bir fandom yok, cidden hiçbir fikrim yok..

Hobilerim, resim çizmek, okumak ve işime gelince yazmak. Bunun dışında dans etmeyi ve tüm mahalle evlerine kapanana kadar şarkı söylemeyi severim. Ivır zıvır çok şeyle uğraşırım bir de. Ayrıca şu aralar boyama kitaplarına sardım birazcık. (YA BENDE RESİM, DANS VE IVIR ZIVIRCIYIMDIR.)

Renklerim ay ay ya da gün gün değişir. Bugün lilayı ve bebek mavisini, yarın siyahı ve kırmızı sevebilirim. En sevdiğim bir yemek yok. Çok düşündüm bu soruyu fakat malesef. (SKDALJHFSDJ)

Dünyanın en karmaşık insanı olsam gerek. Pek kararsızımdır, ama çok dediğim dedik bir gacıyımdır. (AYNI BEN MK!) Karar verdiğim şeyi mutlaka yaparım. Diyorum ya, balık burcunun dezavantajları bu! Anlık davranışlar.

YETERİ KADAR TANIDIK.

BÜYÜK KIRMIZI SORU İŞARETİ'NİN SORUSU GELİYOR.

❝Şuan revaçta olan kitaplardan hangisinin yazarı olmak isterdin (Sadece wattye bağımlı kalmak zorunda değilsin ve iki cevap verebilirsin)❓❞

CEVAP;

Ilki Leigh Bardugo'dan Grisha serisi olurdu (bu kadın üzerimde ciddi yaralar bıraktı), sanırım ikincisi Duman ve Kemiğin Kızı serisinin yazarı Laini Taylor olurdu (Dorian Gray'in Portresi'nden ve Romeo&Juliet'ten sonra.).

Ee, Watty'den bir seçeneğim yok.

BU GÜZEL CEVAPLARDAN SONRA YAZARIMIZA DAHA DA AŞIK OLUYORUZ.

PEKALA, ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ İREM. KURGULARINDA BAŞARILAR. HOŞÇAKAL!

YAZARLARINIZA SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULAR VARSA BANA ÖZELDEN ULAŞTIRABİLİRSİNİZ.


Büyük kırmızı soru işareti❓Where stories live. Discover now