@favourlouis

379 56 21
                                    

BENİ GÜLDÜRME DE BİR DÜNYA MARKASI OLAN IDOLÜM ^^

LOUIS'YI BENLE PAYLAŞMAYIP, HARRY İLE PAYLAŞAN CNM GÜLSÜM.

(NEYSE ZATEN LOUIS BENİM OK KIB BB.)

YAZARIN KENDİNİ TANITIMI;

Wattpad'e 5 dakikalık bir gezi amaçlayıp saatlerce kalan sıradan bir Wattpader'ım. YA BENDE :') Bölümleri geç yüklememle, kırmızı arka planlarımla ve Tomlinson sevgim ile tanınıyorum. (TOMLINSON VE KIRMIZIYI AYNI CÜMLE DE KULLANDI YA BU KIZ BİLDİĞİN BEN!)

Cinsiyetle ilgili problemler yaşıyorum çünkü sikik Tomlinson kesinlikle düz değil ve benim penisim yok. Ağzı bozuk, mesajlara geç cevap veren, her genç kızın bir dönem sahip olduğu ruhsal bozukluklara sahip olan biriyim ama bunda kendimi suçlu bile görmüyorum. ('Ama'dan önce öz eleştiri geçiyooor! Göz önünde bulundurulsun, lütfen.) (BULUNDURULDU.)

Potansiyel hikaye yazma yetim %40 ama olayları birbirine iyi bağlıyorum sanırım yada sadece medyanın abartması bunlar??? Eh, bad boy kurgumu sassy tarza dönüştürdüğümden beri ruhsal açıdan daha sağlıklıyım.

Önceden bana gülünüyordu, şimdi ben diğerlerine gülüyorum, swag. Mayıs'tan beri bana ne olduğuna dair hiçbir fikrim yok ama şikayetçi de değilim hani.

Gününüzü Tomlinson'ın daddy haberleri ile geçiriyorsanız birlikte dirty talk işleyebiliriz, Taylor Swift severseniz haneye artı puan olur. Böyle yazdığıma bakmayın o kadar da swaGirl değilim (ehehe), (ÖYLEDİR.) tanıyan bilir: Benim gibi bir Christian'la tanışmak isteyen olursa mesaj kutum her zaman açık ama benim bir kırbacım yok??? (BEN ALIRIM.)

YETERİ KADAR TANIDIK. ŞİMDİ,

BÜYÜK KIRMIZI SORU İŞARETİ'NİN SORUSU GELİYOR.

Vücudun da en sevdiğin yer ve neden❓❞

CEVAP;

En sevdiğim yerim omuzlarım, dans ederken çok kullanıyorum. Başka sık kullandığım yerlerimde var (herkeste var, üslup lütfen) ama sevdiğim bir yer değildir kendisi.

BENDE DANS ETMEYE BAYILIRIM DEYİP, KONUYU DEĞİŞTİRİYORUM.

PEKALA, ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ GÜLSÜM. KURGULARINDA BAŞARILAR. HOŞÇAKAL!

YAZARLARINIZA SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULAR VARSA BANA ÖZELDEN ULAŞTIRABİLİRSİNİZ.





Büyük kırmızı soru işareti❓Where stories live. Discover now