@CupcakeHazza1D

420 58 24
                                    

ADI BENDE SAKLI OLAN IDOLÜM.

HER KURGUSUYLA HARİKALAR YARATAN VE GÖK KUŞAĞININ SEKİZİNCİ RENGİ OLAN İNSAN ^^

YAZARIN KENDİNİ TANITMASI;

Hım, ismimi falan söylemeyeceğim djdjkd çünkü bunun bilinmemesi, kimliğimin gizli kalması biraz hoşuma gidiyor. (BEN BİLİYORUM.)

Tam bir çikolatakoliğim diyebiliriz, her saat başı yiyebilecek kapasiteye sahibim. Bunun dışında yemek yemek en sevdiğim şeylerden biri. Aşktan önce yemek gelir felsefesi tam benlik yani djdjkd

Galatasaraylıyım, fena derecede. Lise 3'e geçtim. Baya bir kıskanç ve benimsedimi çabucak bırakmayan bir karaktere sahibim. Aşırı duygusalımdır ki, bundan ciddi manada nefret ediyorum zira çevremde sırf bunun için çalışan çok fazla insan var. (AYNEN!)

Biraz da hırslıyımdır ve haksızlığa asla gelemem. Hakkımı daima en iyi şekilde savunmak için elimden geleni yaparım. Yani işte öyle dnjdkd normal biriyim. (BENCE AYNI BENSİN.)

YETERİ KADAR TANIDIK.

BÜYÜK KIRMIZI SORU İŞARETİ'NİN SORUSU GELİYOR.

❝En fail anın❓❞

CEVAP;

Benim okulda bir din öğretmenim var. Ama acayip yakışıklı bir şeydi. Harry'e benziyordu. Takmıştım falan yani. Bizim okulda ki merdivenler böyle baya uzun ve her katta da oturma yerleri falan var. Ders zili falan çalmıştı, ben arkadaşımla merdivenlerden iniyordum falan, tam o sırada çok yakışıklı din öğretmenim nöbetçi olduğu kata geldik. Ben bunu görünce bir heyecanlandım ki, merdivenlerden şu itaatkar pozisyonunda tam önüne düştüm djkdkdkdö Allahım rezillikti ya. Ardımda müdür yardımcısı önümde öğretmen. Çok kötüydü, bir de etekliydim. Bunlardan çok fazla var ve ben hatırlamaktan hunharca zevk alıyorum hdjdkd Of yemin ederim hatırladıkça morarıyorum, bir de çevrede azda olsa öğrenci vardı dndkkd ve öğretmenin dediği şey şuydu; "Dikkat etsene be kızım." skadjhkjdff

EN GÜLDÜĞÜM CEVAP LSFKDJJFDS NE KADAR DA TATLI BİR İNSAN ÖYLE DEĞİL Mİ?

KURGULARINDA BAŞARILAR, DEMEME GEREK YOK BENCE :D HOŞÇAKAL!

YAZARLARINIZA SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULAR VARSA BANA ÖZELDEN ULAŞTIRABİLİRSİNİZ.


Büyük kırmızı soru işareti❓Where stories live. Discover now