@Hazzaction

181 33 48
                                    

ÜZERİME VAZİFE DEĞİL AMA HEP O MU SİZLERE SORACAK BİRAZ DA BEN ONA SORAYIM ;)

BURALARIN RÖPORTAJCISINA SORU SORMAK ONURDUR ^^

ÇOK ORTAK YÖNÜMÜZ OLDUĞUNU FARK ETTİĞİM SAMİMİYETİNİ YEDİĞİM CNM IDOLÜM.

YAZARIN KENDİNİ TANITIMI;

Hera derler bana, ismimi söylemeyi pek sevmediğimden bu ismi taktı arkadaşım İlithya :D »16 ARALIK« 1996'da doğdum. Hani not almak isteyen olursa :D Yay burcuyum. (OHA YAŞITIZ!)

Özgürlüğüme, rahatıma düşkünüm. Özgün olmayı, keşfetmeyi ve çikolatayı çok severim. (BENDEEE) Uykuya aşığım. İstanbul'da Moda tasarımı okumak isterken Ankara'da Resim öğretmenliği okuyorum. Yine de çizdiğim için pek sıkıntı yok!

Ayrıca 2 buçuk yıldır Wattpad bağımlısıyım. Buradaki arkadaşlarımı gerçektekilere tercih edebilirim. Ve yedek hesabımı -styloves- daha çok seviyorum galiba :D

Directioner'ım ama 5SOSFam'de gibiyim de. Harry Styles'a bağımlıyım. Onun gülüşü yaşam kaynağım.d Ashton Irwin, Dean Winchester, Micheal Clifford ve daha nicelerine de sulandığım olmuştur... Acaba Micheal demese miydim ki? Hayatım tehlikede olabilür. (BU KIZ TAM BİR BEN)

Birilerini şaşırtmak, mutlu etmek ve değerli olduklarını söylemek hobimdir. Siz değerlisiniz!!! (SENDE ÇOK DEĞERLİSİN!)

YETERİ KADAR TANIDIK.

BÜYÜK KIRMIZI SORU İŞARETİ'NİN SORUSU GELİYOR.

❝Kendi ölümünü yazma hakkı verseler, nasıl ölmek isterdin❓❞

CEVAP;

Bir kere böyle bir şansım olsaydı uğruna ölünecek önemli bir dava ya da bir kişi için olsun isterdim. Hayır, adım tarihe yazılsın derdinde değilim ama ben ölürken birilerinin de kurtulmasına vesile olmak isterdim. Hayalimdeki ölümü gözümde canlandıramıyorum. Ama sonrası canlanıyor silik halde. Gözleri parıldayan çocuklar, kendini tutamayıp mutluluktan ağlarken "Sonunda bitti." diyen bir anne. Ve açık gözlerimi kapatan bir adamın teşekkür mırıltısı.. Böylesine bir ölüm güzel olurdu. Öldü ama geride kalanlar uğruna.. Özgürlük için, adalet için... Belki o zaman huzur içinde yatabilirim.

'DİKENLERİM TÜY TÜY OLDU' DİYECEK KADAR ETKİLENDİM BU CEVAP KARŞISINDA!

PEKALA, ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ HERA. KURGULARINDA BAŞARILAR. HOŞÇAKAL!

YAZARLARINIZA SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULAR VARSA BANA ÖZELDEN ULAŞTIRABİLİRSİNİZ.






Büyük kırmızı soru işareti❓Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα