@larrys_cookie

255 45 4
                                    

LARRY FIC DEYİNCE AKLIMA GELEN İLK İNSAN ^^

DÜNYALAR TATLISI IDOLÜMÜN YETENEK KONUSUNDA DA ÜZERİNE TANIMAM.

YAZARIN KENDİNİ TANITIMI;

Adım Merve, 18 yaşındayım. Çok vasat bir insanım, kesinlikle hakkımda enteresan bir şey yok. (YALAN)

En büyük korkum öğretmen olmak ama İngilizce Öğretmenliği okuyacağım bu sene. Tam bir trajedi. (BENCE DE) Edebiyatla ilgiliyim, yazmayı ve başkalarının yazılarını okumayı seviyorum.

Planlardan hiç hoşlanmıyorum, hayatım başlı başına bir dağınıklık. Son dakika kararlarıyla ve limitsiz kedi canlarımla yaşıyorum.

Maviyi çok severim. İnekleri de çok severim. (HMM) Aşırı sakin bir insanım, konuşmayı pek sevmem ama sessizliğimle de anlaşabiliyor çoğu insan. (MESELA BEN.) Bu kadar ya, çok zorladım yazıp yazıp siliyorum iki saattir. Kendimi tanıtmakta da çok beceriksizim evet bu da geçsin kayıtlara lütfen. (HAYIR, DEĞİLSİN.)

YETERİ KADAR TANIDIK. VE ŞİMDİ,

BÜYÜK KIRMIZI SORU İŞARETİ'NİN SORUSU GELİYOR.

Hiç bir hayvan ile bir anın var mı❓❞

CEVAP;

Ee, benim bir japon balığım vardı. İlk aldığımızda ben daha süslü bir balık istemiştim ama adam bak bunlar daha uzun yaşıyor diyip çirkin, turuncu birini aldırdı bana zorla. Ben de iyi be dedim poşetleyip götürdüm eve, adını da Abidin koydum. Birkaç gün baktım hevesli hevesli böyle. Sonra bir gün masa lambasının altında duruyordu bu, babam dedi ki bunun yüzgecinde ne var böyle leke gibi. Açtık interneti baktık. Hastalık varmış. Ben önce dedim aman zaten bir hafta yaşar gider, babam dedi olmaz. Hemen duygusal olarak bağlandı balığa o. Sonra bir adet edebiyat öğretmeni ve bir adet altı yaşındaki çocuk olarak biz buna ameliyat yapmaya karar verdik. Lambayı diktik fanusa. İnce manikür makaslarından vardı. Babam dedi ki sen onu sudan çıkarıcaksın, ben makasla yüzgecinin hastalıklı yerini kesicem ama bunu yaklaşık yarım saniye içerisinde yapıcaz tamam mı. Ben o sırada balığı nereye gömeceğim onu düşünüyordum, sallayıvermişim başımı. Soktum elimi fanusa, tuttum balığı. Hayvan çırpınıyor, ben çırpınıyorum falan filan derken babam anında kesti attı yüzgecin hastalıklı yerini. Sonra koyduk bunu yerine ama ben fanusta kan, vahşet filan bekliyorum ne bileyim işte altı yaşındayım. Balık hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etti. VE TAM ALTI BUÇUK SENE YAŞADI. Yani eğer sizin de her yeri tamamen turuncu olan bir balığınız varsa ya da olursa ve yüzgecinde siyahlık çıkarsa kesebilirsiniz bir şey olmuyor. Evet bu kadar jdjskdk

NASIL DA YAZAR KİŞİLİĞİYLE ANLATMIŞ AMA ÖYLE DEĞİL Mİ?

BU CEVABI, KUŞUM VARDI KAÇTI GİBİ BİR ŞEY BEKLİYORDUM AMA KİŞİ KALİTELİ OLUNCA CEVABI DA MUKO OLUYOR ARKADAŞLAR.

VE EDEBİYAT ÖĞRETMENLERİME HEP TAPARAK BAKARDIM, BANA HEP YARDIMCI OLURLARDI.

PEKALA, ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ MERVE. KURGULARINDA BAŞARILAR. HOŞÇAKAL!

YAZARLARINIZA SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULAR VARSA BANA ÖZELDEN ULAŞTIRABİLİRSİNİZ.





Büyük kırmızı soru işareti❓Where stories live. Discover now