Phonecall - Livingnashton

631 9 2
                                    


The title of the book is: Phonecall

We made this cover for: Livingnashton

Language: Dutch

What's the book about:

One Direction heeft besloten om een paar fans te bellen. Wanneer Emma door een onbekend nummer gebeld wordt wil ze eigenlijk niet opnemen. Toch besluit ze maar op te nemen omdat deze persoon maar blijft bellen. Op het begin gelooft ze niet dat ze met One Direction aan het praten is dus vraagt ze of ze met haar willen videochatten. De vijf jongens gaan hiermee akkoord en Emma kan niet geloven wat haar overkomt. Toch probeert ze zo rustig mogelijk te blijven en ze voelt zich meteen extreem aangetrokken door de jongen die het meest aan het woord is; Liam Payne.

Nadat de rest vertrokken is bljift ze nog even met Liam praten want hij vond het wel gezellig en nog te vroeg om al te gaan. Natuurlijk wil Emma hem nog een keer spreken en ook hij ziet dat wel zitten. Ze geeft hem haar nummer en hoopt dat hij haar snel een berichtje zal sturen. Nadat ze klaar waren met de videochat weet Emma gewoon niet meer wat haar nou net overkomen is. Een paar dagen wacht ze op een berichtje van Liam maar in haar ogen leek het wel een jaar toen ze eindelijk een sms'je van Liam kreeg. 'Weer een keer videochatten? Jij en ik? x Liam.' In die videochat heeft Emma beloofd dat ze dit tegen niemand zou zeggen, zelfs niet tegen haar ouders want als mensen hierachter komen dat Liam zoiets doet, zullen er consequenties zijn en zouden ze elkaar nooit meer kunnen spreken.

Liam en Emma hebben echt goed met elkaar gepraat en ze hebben echt het gevoel dat ze elkaar kunnen vertrouwen. Op een gegeven moment, na vele keren gevideochat te hebben, besluiten ze in het geheim af te spreken. Ook dan klikt het weer goed tussen de twee, nog beter als die keren op de videochat. Misschien kan dit nog wel uitbloeien tot een relatie..


We hope you like it.

If you want us to make a cover for you, comment or send us a private message. Read the first chapter first because we need a lot of information about the book!




Coloured coversOn viuen les histories. Descobreix ara