O noapte lunga

245 25 4
                                    

       Ajungem in fata unei cladiri destul de mari. Se pot observa luminile cu ajutorul geamurilor. Iesim din masina. Niall ma ia de mana, Harry o ia pe Andreea de mana, Liam pe iubita lui, e foarte frumoasa,  am inteles ca e un model Victoria's Secret. Louis e singur. 

      Intram pe usa, vai, e foarte multa lume, toti arata de parca, nu stiu, sunt superbi, adica nu sunt urata insa  ma fac sa ma simt o hidoasa. In fine, OMG, Barbara Palvin se apropie spre mine si spre Niall, stai, n-au fost impreuna? Daca se va da la el, e superba! "Saluuut!" spune Barbara, "Hei, ce mai faci?" o intreaba Niall luand-o in brate, "Bine, ea ar trebui sa fie Anna, sunt Barbara, incantata de cunostina". "Si eu." , spun eu emotiva. Ne ia pe mine si pe Andreea, mergem la o canapea unde sunt Camila Cabello, alta fosta iubita de a lui Niall, Perrie, Lily Allen si o fata superba, in fine, avea forme, era sexy, avea parul saten deschis, ochii verzi si tenul destul de inchis. Parea aroganta. "Salut!", spune Andreea, "Hei", ne saluta toate mai putin Camila si acea fata. Barbara ne prezinta. "Ea e Anna, iar ea e prietena ei Andreea, sunt din acea trupa, The Purple River, din pacate nu mai exista, insa...in fine". Pare draguta. Insa o observ uitandu-se putin invidioasa cu coada ochiului la mine, are "foarte" multe motive. "Eu sunt Lily", "Eu sunt Camila", spune uitandu-se oarecum urat la mine.  "Eu sunt Carla, Carla Martinez",  spune ea ridicandu-se. N-am auzit de ea. E asa de frumoasa si emana senzualitate. In fine.

      Ne asezam si noi, e o canapea mare, eu stau langa Camila si langa Carla, parca as avea un cutit la gat. Incepem sa vorbim despre caini, cum, nu stiu. A, ba da, Taylor Swift a trecut pe langa noi cu bichonul ei, si totusi ii plac pisicile, ma rog. Mie imi plac golden retrieverii. Sunt destul de dragute, in afara de Carla care se comporta ca o adevarata diva. Niall se apropie spre noi. Cand o vede pe Camila tresare, oare mai simte ceva pentru ea? "Hei", spune emotionat, "Hei", raspunde Camila. "Ce mai faceti?", intreaba Niall. "Bine", raspunde Carla, incercand parca sa flirteze. Dintr-o data Niall se blocheaza holbandu-se la Carla. Barbara observa, "Niall, cred ca te-a strigat Louis". Atunci Niall pleaca, "Ne mai vedem" spune el. Parca nici nu existam. Ma duc la toaleta. Acolo e si alt model Victoria's Secret."Hei"ma saluta ea, e chiar Adriana Lima. "Hei", ii raspund eu.  "Observ ca ai cunoscut-o pe Carla.", "Da..." raspund eu nelamurita. "Sa trecem la subiect, e periculoasa". "Poftim?", "Ca nu sti la ce m-am referit...esti decat o pustoaica de 17 ani, crede-ma, ti-l va fura pe blond inainte sa... de fapt ma mir ca nu e acum la gatul lui, are experienta". Stau putin si ma uit la ea cum isi improspateaza machiajul.  "Am simtit-o pe pielea mea, 2 ani de relatie, eram cat se poate de fericiti". Dintr-o data da cu pumnul langa chiuveta.  "Inteleg...", "Nu, nu intelegi, n-ai cum", spune ea si incepe sa planga. "Imi pare rau", spun eu ingrijorata, "Nu-i nimic, doar ca.... doar ca sa o ad din nou e greu. Acum pleaca, te rog", "Dar", "Pleaca!". 

       Ies din Baie, ma strecor printre multime si ajung la canapea. Ma asez, de acolo lipseste Carla, ma uit in nur, nu-l pot zari nici pe Niall. Atunci incep sa ma sperii groaznic. "Andreea, unde e Niall?". "Mi se pare ca s-a dus cu Carla la etaj". A spus-o atat de usor, cum sa-l lasi pe iubitul celei mai bune prietene ale tale a se duca cu o bomba sexy. Ma urc la etaj. Doar nu era sa intru in camerele de acolo, la capatul holului e o usa de sticla ce duce la un balcon, e unul mare, il vazusem de afara. Ma apropii,  ma apropii mai mult si, nuu, nu pot saa creed, e chiar Niall cu Carla, se saruta pasional si eu, eu, eu izbugnesc in plans, incep sa alerg spre scari, se aude asa ca Niall a intrat si m-a vazut, a inceput sa alerge dupa mine. Ca sa nu atrag atentia am incetat sa alerg la parter, m-am pierdut in multime si asa am reusit si ies din cladire. Am inceput sa alerg ca nebuna pe marginea strazii, ma simt atat de groaznic, vreau sa mor, stiam eu ca nu exista iubire in cuplurile mondene. Ma opresc dintr-o data, e o statie de metrou. Cobor incet, rimelul curgandu-mi, sunt, vai de mine. Astept metroul, nu stiu unde sa ma duc, plang, plang si cineva observa, e o femeie de vreo 40 de ani. "Pot sa te ajut cu ceva?", ma intreaba ea. "Nu, multumesc." Metroul vine, ma asez pe un loc. Vreau sa mor. Metroul se opreste, cum nu stiu statiile, nimic, cobor, ies, si vad un taxi care asteapta un client. Ma urc in el si cer sa ma duca la hotel. Ma uit pe geam si plang, de ce naiba a trebuit sa ma indragostesc de o vedeta, si nu orice vedeta, Niall Horan. 

#Imi cer scuze ca n-am mai publicat un capitol de mult. Capitolul acesta o sa aiba o cuntinoare deci asta ar fi partea I. 

Eighteen || Niall Horan f.f.Where stories live. Discover now