S-a terminat?

267 31 0
                                    

       Imi deshid ochii. Remarc ca e deja dimineata. Sunt intr-un pat, dar am adormit pe o canapea. Ma dau jos. Sunt imbracata ca aseara.  Ies din camera. Cobor scarile. Nici jos nu e nimeni. Eram in camera lui Niall. Daca n-am vazut pe nimeni jos m-am decis sa ma imbrac la loc in hainele cu care am fost aseara. M-am intors in camera , pe pate erau hainele mele, exact unde le pusesem aseara. Am inchis usa, dupa care am incuiat-o. M-am ibracat. Am iesit din camera. Cobor usor scarile. Ma uit pe telefon. E ora 10:07. Din fericire, abia maine ma duc la studio. N-am niciun mesaj de la Niall. Nu pare nimeni in casa, ma duc si-n bucatarie, aceasta e goala.

       Ies din casa. Habar n-am unde sunt, oh, firar. E o strada, suntem in oras, asta-i clar. M aplimb de-alungul strazii, trebuie sa aiba un capat sau un semn, sa vad cum se numeste. A gata, am gasit. Chem un taxi. Astept stand pe o banca, timp de 20 de min, ce "rapid" a venit. Ii spun sa ma duca la hotel, desigur, ii spun si numele hotelului. Ajung. Intru in hotel, dupa in lift, astept sa urc, ies, si dupa ma duc in camera. Nici nu ma asez bine ca-mi dau seama ca imi e foame. Mda, ies, intru, ies, ies. Merg pe jos pana la restaurant. E ziua a 5-a. Ajung. Ma asez la o masa si comand o salata. Oare de ce nu a dat Niall nici un semn de viata. Oare i-a pasat? Eu cred ca nu, atata timp cat nici nu mi-a trimis un mesaj. 

       Am auzit ca s-au intors in tara. Stiti voi cine. Ce frumos era inainte. Acum, sa sti ca n-ai pe nimeni e...amagitor. Adica, ce-as fi vrut sa-i povestesc Andreei despre ce s-a intamplat aseara. Sa glumim. Sunt singura in Londra. Inca nu-mi vine sa cred, eu, Niall, eu, Niall. Eu, fata nepopulara, Niall..numai are rost sa spun. 

       Dupa ce termin sa mananc, ma plimb in parc. Plimbandu-ma, vad pe cineva cunoscut stand pe o banca. E Mihai. Oare ce-o sa-mi faca. Il salut.

       -Hei...

       -Hei, stai jos?

       -Sigur.

       -Si, de ce v-ati certat? ma intreaba el.

       -Mai conteaza? Tu cum mai esti cu Emilia.

       -Am sunat-o, insa nu-mi raspunde. Dar..tu...Niall...? 

       -Poftim? De unde stii? intreb eu mirata.

       -Pai...scrie in ziar, si am vazut si la TV.

      -Cum?! Vreau sa vad si eu.

      Isi deshide telefonul. Cauta pe google. Imi arata. "Anna, este noua iubita a lui Niall Horan?". "Niall Horan a recunoscut, este impreuna cu Anna, fosta membra din trupa The Purple River.".

       -Mda...asta a fost, ma rog, asta am gasit eu. spune el, eu uitandu-ma mirata.

       -Trebuie sa plec, pa!

       -Pa!

       Ma indrept spre hotel. Ma duc in camera. Ma asez pe pat. Nici macar nu mi-a trimis un mesaj. Nimic. Sa-l sun? Mai bine nu. Oare s-a terminat? Dar presa spune ca a recunoscut. Sunt atat de confuza. Ma gandesc decat la telefonul meu sunand. Acesta ezita s-o faca. Ma schimb in ceva mai lejer. Ma pun in pat si ma uit la TV. E abia ora 13. Ce fac eu singura aici? Ma plictisesc. Imi inchid ochii usor. DIntr-o data, telefonul incepe a suna. Ma sperii si imi bate inima super tare. Raspund. Mana imi tremura. "Alo, Anna?". Indepartez usor telefonul ca sa pot vedea cine e. Era... Andreea?! "Alo.", raspund eu. "Ce mai faci?Imi pare super rau pentru tot!", "Mda....", "Am auzit despre tine si Niall". Oh, super, deci a auzit. Poate vrea sa apara si ea in ziar. Inchid telefonul. Aud trei batai in usa, urmata de inca una, exact cu bate ea. Dar nu se poate. Ma duc si deschid, e chiar ea, Andreea. O iau in brate si o strang super tare. De ce-am facut asta? Ea imi zambeste si eu ii zambesc. Ii spun sa intre. O intreb ce cauta aici, incercand sa par serioasa.

       -Te-ai intors tocmai din Romania?

       -Nici n-am plecat, nu puteam sa te las singura. Imi pare super mega rau, am iesit din trupa.

       -Ai facut asta pentru mine? o intreb eu uimita.

      -Da, spune ea zambind.

       -Sti ce, te-am iertat. ii spun eu,dupa incepem sa vorbim despre ce s-a intamplat aseara. Exact de asta aveam nevoie! acum nu ma mai simt singura. 

       Vorbind si vorbind, se face seara, eu stand intr-o camera cu 2 paturi, ii spun sa predea camera si sa vinala mine, ea e de acord. Niall tot n-a dat niciun semn. Ma simt tradata...nu stiu de ce. Ma bucur ca e o persoana langa mine, o prietena, sper...


Eighteen || Niall Horan f.f.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu