E doar o vedeta....

241 27 3
                                    

M-am trezit la 8:00 AM. Nu stiu de ce atat de devreme, dar am emotii. Sa vina si Andreea? Da. O iau si pe ea. Asa, m-am trezit, mi-am facut rutina de dimineata iar dupa partea mea preferata, imbracatul. M-am imbracat cu blugi negrii, un pulover alb ca laptele cu un ursulet pe el si peste un palton maro. Parul il am prins intr-o coada de peste intr-o parte. Arat bine zic eu. Mi-am dat cu putin rimel si gata. Plecam la 9:50. Sunt foarte emotionata. Ce usor m-am impacat cu Andreea. Clar n-am iertat-o si ma astept sa ma injunghie pe la spat ein orice moment, insa am nevoie de cineva caruia sa-i spun ce mi se intampla. Oare Niall e aici? Oare s-a gandit macar odata la mine? Poate ca e doar o vedeta. Mereu am crezut ca vedetele n-au viata.... ca sunt niste marionete.

Am ajuns perfect. Am intrat in lift. Urcam la ultimul etaj. Cand usile liftului se deschid aceeasi femeie de data trecuta ne conduce catre studio. Pe canapea e... e.... e... Birdy. O doamne! Nu cred.

-Hei, eu sunt Jasemine, sau Birdy... spune ea zambind.

-Eu sunt Anna. raspund eu. Iar ea e Mariah, cea mai buna prietena a mea.

-Incantata de cunostinta. spune Birdy.

-Cand incepem? intreb eu.

-Pai, acum.

Il cheama pe compozitor. Imi da o foaie cu versurile melodiei. Sunt foarte foarte frumoase. Este vorba despre prietenie, iubire, onestitate... Ceva de care ,n-am avut parte pana acum. Incepem lucrul. Andreea sta pe canapea cu ochii in telefon.

Peste 2 ore terminam jumatate din melodie. Maine la aceeasi ora. Imi iau ramas bun de la Birdy si compozitor si ies pe usa impreuna cu Andreea. In fata mea apare Niall impreuna cu Harry.

-Hei, ce faci. ma intreaba el.

-Bine. raspund eu cu vocea tremurand.

-Mergeam la un suc, ma rog, doream sa vorbim ceva cu compozitorul insa daca...ma rog, vreti sa veniti si voi?

-Sigur. raspunde Andreea.

-Haideti.

Ciudat. Era complet normal. Eu aveam roiuri de fluturi in stomac in schimb el era atat de linistit. Parca eram amici. Poate chiar suntem amici. Dar nu vreau decat atat. Si totusi e prea riscant. S-ar putea sa ma indragostesc. Si el sa... ma rog. Sau chiar m-am indragostit?

Urcam in lift. Sunt exact langa Niall. Lipita de el. Ii simt respiratia. E atat de linistit. Enervant de linistit. Ma uit in ochii lui. Atat de albastrii. Oare cum e sa sti ca poti avea orice fata? Te poti indragosti? Am un sentiment ca nu. Nu stiu de ce...

Ajungem la un restaurant. Ne asezam la o masa si comandam 4 sucuri de mere. Eu stau fata-n fatat cu Niall iar Andreea cu Harry. Ma uit numai in ochii lui. Nu-i pasa deloc. Vorbim, radem. Nu s-a uitat aproape deloc la mine. Stiam sigur ca nu-i pasa. Andreea si Harry flirteaza la greu. Trece o ora. Andreea si Harry hotarasc sa se retraga. Ramanem decat noi doi. Acum unde se va mai uita? "Ce mai faci?". Intreb eu zambind. "Cred ca trebuie sa plec.". Cum?! "De ce?". "Am treaba." raspund el. " Sunt convinsa........ai ceva cu mine? Te feresti." . "Ba nu!" raspunde el foarte serios. "Ba da."."Ba nu". "Am inteles ca ai spus ca suntem un cuplu.". " Da, asta te-ar face mai cunoscuta si ai putea sa te lansezi mai usor.". Cand am auzit asta parca mi s-a rupt ceva in mine. Adica eu simt ceva iar el... Pleaca. Raman singura la masa. Usor, imi cade o lacrima, de ce? E doar o vedeta...doar o vedeta. Asteptabil, izbugnesc in plans. Bine ca a plecat si nu trebuie sa ma vada asa. Dupa ce ma linistesc ma indrept spre hotel. Cu greu pe drum ma abtin sa nu plang. Cand ajung in lift, Incep iar sa plang. DE CE? Il cunosc de 2 zile, ma rog, ma cunoaste de 2 zile. Cum....n-are sens. Ies din lift si ma duc in pat. Iubirea chiar trebuie sa fie un lucru atat de complicat? Atat de greu de gasit. Si totusi imi amintesc prima relatie. Eram in clasa a 7-a. Eu, el...Oare ce mai face? Oare chiar asta imi doresc? Sa fiu o vedeta? Nu vreau asta. Imi voi lansa o melodie si atat. Simt ca vreau sa am o viata normala, cu prieteni adevarati langa mine. Sa am o familie. Abia astept sa ma intorc in tara.


Eighteen || Niall Horan f.f.Where stories live. Discover now