O noapte ciudata

313 30 0
                                    

Nu era cel mai curat loc din lume. Probabil ca n-au menajera. "Si acum?". Intreb eu."Acum o sa...sti ce, du-te in camera mea si vezi ce ti se potriveste...", "Oh, da, camera ta..", "Ce , ti-e rusine sa te duci?", "Haha, nu, dar sti, camera are si o locatie, pe care eu, o straina, nu am de unde s-o stiu.", "Oh, sigur", spune el, dupa care incepe sa rada."Sa te conduc". Ma ia de mana si ma duce la etaj. Cand mainile ni s-au atins am simtit roiuri si roiuri de fluturi, senzatia ca-ti vine sa vomiti, ca iti e rau. Tremuram toata, si el a observat. Daca va crede ca-s o ciudata ? Din aceea care tipa cand te astepti cel mai putin, si are crize...ugh, cate am vazut. Ajungem in fata unei usi. Ma invita inauntru. O camera tipica pentru un baiat. Unul caruia ii place footbalul. Isi deschide sifonierul. Toate hainele sunt alandala. Aaaw, semanam super la asta, numai ca mama ma obliga sa fac curat in dulap. Imi scoate o bluza care e larga, foarte larga, si , niste pantaloni. Ii spun sa iasa din camera ca sa ma schimb. Sti, e un sentiment ciudat, chiar daca sti ca nu te poate vedea, subconstientului tau sa-i fie frica.

Arat destul de bine cu bluza. Ma rog, e SUPER casual. Dar arat interesant. Cum putea fi altcumva decat cu tema :football. Mda.. Culoarea predominanta e albul. Imi place albul. Pantalonii imi vin prea largi, imi cad de pe mine. trebuie sa-i tin cu mana. Ies din camera. Nu vad pe nimeni. Cum inchisesem lumina, era intuneric. Mie mi-e FOARTE frica de intuneric. Merg lent, cu frica spre scari. Dintr-o data simt o mana pe umarul meu. Atunci tip si imi punandu-mi ambele maini la gura. Atunci imi cad pantalonii. Niall aprinde repede lumina. O doamen , ce moment jenant. Va dati seama. Imi pun repede pantalonii pe mine. El incepe sa rada in hohote. Eu afisez un zambet larg.

Coboram scarile. Ajungem in sufragerie. Imi spune sa iau loc pe canapea. Pune un film de groaza numit The Bloody Ghost. Ma rog. N-am auzit de film, dar trebuie sa fie de groaza. Ia niste cipsuri si popcorn din bucatarie si se intoarce. Inchide luminile. Atunci e bezna. "Aprinde-le!", "De ce, ti-e frica?" , spune el intr-un mod provocator, ca acei copii care se uita la un film de groaza si unul dintre ei spune ca ii e frica. Eu tac. Se pune langa mine pe canapea. E insistent de aproape de mine. Si-a amintit de ceva. Da, sa bage CD-ul in DVD. L-a bagat, filmul a inceput. Se aseaza repede langa mine. Singura lumina este cea a televizorului. El sta lipit de mine. Logic ca nu ma deranjeaza, insa, ma face sa  ma simt emotionata, si cand sunt emotionata respir ciudat. Ma rog, ma obisnuiesc.

Filmul deja ma inspaimanta. Desi, au trecut decat 10 min. Niall ma intreaba daca vreau popcorn. Eu spun da. Il pune intre noi, ba nu, fiind lipiti pe piciorul stang al meu si pe piciorul drept al lui. Peste inca 10 min incepe muzica aia de groaza. Wow, ce repede am terminat popcornul. Ma intreaba daca mai vreau. Eu spun nu. Pune bolul pe masa din fata canapele. Muzica devine din ce in ce mai puternica. Aaaa. Tip eu si il iau in brate pe Niall, atunci cand in spatele oglinzii apare un corp de om simplu, care vorbeste ciudat, si dintr-o data ii baga cutitul in burta copilului. El ma tine strans. Doamne, cum imi bate inima. Ma astept sa-mi sara din piept ca in desenele animate. Simt cum ma saruta pe cap. Ok, 3, 2, 1, nimic? Unde-i inima care ar fi trebuit sa-mi fie pe tavan? Nici nu-s atenta la film din cauza emotiilor. Usor , usor, ma prinde din nou. Peste cam 15 de min..Aa.., ce-a fost asta? Amandoi am tipat. Eu atunci imi ridic usor capul si ma uit in ochii lui. Oh, si el se uita fix in ochii mei. Cand un baiat de care-mi place se uita in ochii mei, simt..ugh, simt ca ma topesc, efectiv. Buzele ni se apropie usor, usor, cand de odata, Aaaaaaaaaaaaaa, un tipat lung si ascutit se aude din televizor. Ne speriem atat de tare. Doamne, credeam ca fac infart. Sti cum e, tacere, tacere si dintr-o data... boom..un sunet din acela.. Ne luam din nou in brate. Ma simt atat de protejata.

Filmul asta a fost de groaza in adevaratul sens al cuvantului. Peste 5 min, iar imi ridic privirea, el si-o coboara pe a lui, si , atunci , din nou ne apropiem buzele, sunt atat de aproape, deja incep sa-i simt respiratia. Atunci el se opreste. "Nu acum". Ok.. atunci incep sa ma simt prost. Ies din imbratisarea calduroasa. Stau si ma uit la film. Ma sperii de atat de multe ori si am nevoie de o imbratisare.

Intr-un final, se termina si filmul. Niall inchide televizorul. E intuneric bezna. "Aprinde lumina,acum, te rog!", "Vai, dar frica iti e de intuneric". "Si ce? Tie nu iti e frica de nimic?". "Nup" , "Îhâ". "Imi e frica de ceva, dar n-are sens sa-ti spun". Dupa, aprinde lumina. "Si, acum ce facem?", intreb eu. "Pai, iti e somn? E abia 1 noaptea". "Abia?", "Ti-e somn?", "Nup". "Ma gandesc sa jucam football". Spune el zambind. "Unde?",intreb eu. "Pai, in spatele casei avem un teren de football!". "Oh, da, football...si cum crezi ca voi putea juca cand trebuie sa ma tin mereu de pantaloni?". "Putem sa jucam intr-un mod distractiv!"...spune el cu un zambet pervers. "Daaa sigur!", spun eu sarcastica. "Pai, cred ca voi pleca...". "Glumesti?! Nu, noaptea asta vom fi amandoi!". Vai, cand aud asta, simt ca mi se taie rasuflarea. Aplic un zambet emotionat. "Sa ne uitam la football!". Eu spun "Ok!", nu-mi prea place football-ul, nici nu stiu prea multe despre el. Stiu ca lui Niall ii place, deci, tre' sa par interesata. Ne punem din nou pe canapea. El se pune primu' dupa imi spun sa ma asez pe el. Da, c-o sa si o fac. Incerc sa ma asez langa, insa, ma ia imediat in brate. De cand am ajuns aici, mi-a batut inima cum nu mi-a mai batut niciodata, si sa numai spun de fluturii din stomac. Stau la el in brate. Ma fac ca ma uit atenta la TV. Usor , usor, adorm.


Eighteen || Niall Horan f.f.Where stories live. Discover now