O noua zi

247 25 1
                                    

O noua zi. Andreea si Harry sunt oficial un cuplu. Cat de ciudat e. Poate ca am mai repetat asta insa... cum de noi, niste simple fete care arata pur si simplu normal, sa ii intalnim pe cei de la One Direction si mai mult de atat, sa.. sa... Niall... Harry... wtf?! Ma simt atat de norocoasa si totusi, sunt decat niste oameni. Oare ei stiu cat de norocoase ne simtim? De fapt, cat de norocoase suntem. In fine.

De dimineata, cam pe la ora 9:15, am primit un mesaj dubios de la Emilia. Scria ceva de genu' " O sa regretati!". Atunci m-am speriat. Stiind cati bani are, ar putea face orice. ar putea sa zica lucruri rusinoase si false despre noi.

Niall n-a mai dat nici un semn, iar face asta, sau poate..poate sunt eu prea pisaloaga. Acum e ora 14:07. Toata ziua am stat si m-am uitat la filme. Maine abia ma intalnesc cu Birdy pentru filmari. Toate decurg atat de repede. "bzzz". Am primit un mesaj. Ma uit sa vad de la cine e. E de la Niall. Dintr-o data inima imi bate super tare. "Hei, suna-ma cand poti." Clar pot acum, dar o sa par o disperata? Mai bine nu-l sun.

Uf, nu pot sa ma abtin, il sun. "Alo!". "Hei, Anna, ce mai faci?". "Bine, tu?". "Bine, ma intrebam daca ai vrea sa mergem la o petrecere". "Ok, cand si unde?". "Pe la 9 seara ar trebui sa fim acolo, nu stii locul, vin eu sa te iau pe la 8 jumate, oh, si sa fii casual". "Ok, pa!", "Pa, te iubesc". Inchid telefonul. CUM?! MI-A SPUS TE IUBESC?! Ok, lucrurile chiar sunt ciudate, ne cunoastem de cateva zile, si... Trebuia sa-i spun si eu? Adica, eu chiar il iubesc insa.... el simte ceva pentru mine? Adica are fane de 100 de ori mai frumoase, ar putea fi cu multe dintre modelele de la Victoria's secrets, si totusi. Andreea doarme, pe ea a invitat-o. S-o trezesc? O trezesc.

-Hei, trezeste-te!

-Uff, ce s-a intamplat.

-Am fost invitata la o petrecere, tu ai fost?

-Da, mi-a trimis de dimineata Harry un mesaj.

-Si nu mi-ai spus? ma mir eu.

-Nu credeam ca te intereseaza.

- In fine.

S-ar fi dus fara mine, sunt convinsa. Nu ma mira, asa sunt prietenii, nu? Cand voi gasi si eu o prietena adevarata? Ma rog....

E timpul sa ma pregatesc. Sunt foarte speriata. Eu nu stiu prea bine sa socializez. Dacao sa par ca o fata plictisitoare? Eu chiar nu sunt asa, eu par cea mai plictisitoare si tocilara fata, dar dupa ce cunosc persoana potrivita, sunt cea mai amuzanta, adica am avut o prietena la fel de nebuna ca mine, si radeam in fiecare zi de numai puteam respira, de atunci n-am mai gasit o persoana asa. Adica daca as face asa cu Andreea m-ar trimite imediat la spitalul 9.

Cred ca sunt gata, sunt imbracata in niste blugi negrii, un pulover subtire pe care scrie "Love". Pe sub am un maieu tot negru. Puloverul e verde inchis. Parul e lasat pe spate, si facut bucle. Mi-am dat cu niste pudra.. ochii conturati cu creionul, nu mi-am dat cu rimel, rujul de pe buze e rosu. Imi place rujul rosu. Pai si asta a fost. Ma incalt cu niste tenesi verzi deschis. Andreea e imbracata cu o bluza alba si mulata, cu un sutien negru care se vede, si o fusa foarte lejera pana la genunchi, nu nu arata ca o baba. Amandoua avem parul bucle si lasat pe spate. Aratam super.

Coboram jos. Stam 2 minute in fata hotelului, cand dintr-o data o masina scumpa ajunge in fata hotelului. E din aceea cu 7 locuri. 2 in fata, 2 la mijloc si 3 in spate. Niall si Harry coboara. Harry o ia in brate si o saruta pe Andreea. Ma mir, adica sunt impreuna de o zi... ma sti.. Ma uit la Niall, el ma ia in brate, se uita atent la mine zambind, ma face sa rosesc. Isi apropie buzele de ale mele si ma saruta. E un sarut de vreo 10 secunde. Ce ciudat e. Intram in masina, Harry si Niall stau pe locurile din fata, Niall conducand, in spate sunt Liam, iubita lui, pe care n-o cunosc, si Louis. Eu si cu Andreea stam pe locurile din mijloc. Am emotii mari.

#Hei, imi cer scuze ca n-am postat si saptamana trecuta. Sper ca v-a placut, da... stiu ca nu e prea palpitant.

Eighteen || Niall Horan f.f.Kde žijí příběhy. Začni objevovat