1 ♛ Kara Kraliçe

49.4K 2.3K 744
                                    

♛ 1

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

♛ 1. Bölüm ♛

KARA KRALİÇE

RN 1500 Kalseia 18 - Kara Ülke, Zümrüt

Kara Kraliçe'nin oniks taşından yapılmış zemine basan adımlarının sesleri hiç kimsenin kımıldamadığı koridorda yankılanıyordu. Oniks Saray'ın koridorları, Kraliçe'nin karanlığa hükmeden kanatlarını açabileceği kadar genişti. Koyu renkli elbisesi mücevherlerle bezeliydi. Oniks, yakut, ametist, safir ve zümrüt taşları parıldıyordu. Siyah saçlarının üzerinde altın bir taç vardı.

Kara Kraliçe, kardeşlerden karayı temsil edendi. Karanlığın ve gücün sembolüydü.

Güzün üçüncü ayının on sekizi, on yıl önce tahta çıktığı gündü. İkiz kardeşiyle aynı gün, on altı yaşındayken taç giymişti. İki kardeşin hükümranlığının onuncu yılında en küçük kardeşleri de tam on altı yaşına basmıştı.

Balkona doğru ilerlerken etraftaki her şey gibi siyah rengine bürünmüş iki muhafız obsidiyen taşından yapılan siyah kapıyı açtı. Kara Kraliçe, halkının seslerini kapı tam açılmadan duymaya başladı.

Bulunduğu yerden sarayın meydanına toplanan kalabalığı görebiliyordu. Karanlığın insanları, onun konuşmasını bekliyorlardı. Kanatlarını kendine çekip katlarken Kara Ejderha'nın Temsilcisi sol tarafına geçti. Kuzeyin neredeyse her zaman karanlık olan gökyüzündeki yıldızların ışığı ve çevredeki meşalelerin alevleri Kraliçe'nin varlığında kararıp renk değiştirdi. Siyah ışık, Kara Kraliçe Dymentsia'nın yüzünün keskin hatlarını ortaya çıkarıp kızıl gözlerinde parıldıyordu. Gülümsüyordu, gülümsemesi bir zehirden farksızdı. Kanatlarındaki ve elbisesindeki mücevherler kadar parıldayan yüzüklerle dolu ellerinden birini kaldırdı. Sesler azaldı.

"Bugün tahta çıkışımın tam onuncu yılı!" Dymentsia'nın yüksek ve güçlü sesi meydanda yankılanıyordu. Giderek yükselen sesi duygularla dolup taşıyordu. Adalet, zalimlik, güç ve hırs ses tonunda olan diğer şeylerdendi. "Artık ülkelerin birleşme zamanları geldi."

Bu sefer yükselen sesleri durdurmadı.

Bu kadar barış yeterdi.

"Tüm ırklara sesleniyorum! Devlerden savaşçılara, büyücülerden elflere kadar. Deniz insanları duysun beni, sirenler bunu Ak Ülke'ye haber etsin. Kara Ejderha'nın gücü bizimle olsun. Ben Kuzey'in Temsilcisi'yim, karanlığım, karanlık halkın lideriyim! Kara Ülke'nin Hükümdarı, Diyar Kraliçelerinden Kara Kraliçe olarak ben Dymentsia, bu barışa dur diyorum! Ve kardeşimi savaşa davet ediyorum!"

Siyah kanatlarını iki yanına doğru açtı. Oniks Saray'ın tüm ışıkları onun karanlığına karıştı.

Kara Ülke'nin halkın düşünceleri, onun söylediklerinden farklı değildi. Kraliçe Dymentsia'nın sözlerinin bitmesinin ardından, neredeyse hepsi aynı anda iki kelime ile Kraliçe'nin sahip olduğu her şeyi anlatan ismi haykırdı.

"Rhona Dharal!"

Karanlığın Hükümdarı.


*RN: Hükümdarlar Çağı, Kalseia: Sonbaharın üçüncü ayı, Kahverengi Ay

Medya: Kara Kraliçe Dymentsia ve Ejderha'nın Öfkesi'nin ilk tanıtım videosu

Oluşturduğum evrenle, kurguyla ve karakterlerle ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Yorumlarınız ve oylarınız benim ilham kaynağım. Elimden geldiğince tüm yorumlarınızı cevaplamaya çalışacağım.

Medyalarda bazen benim çizdiğim ve arkadaşlarımın çizdiği resimler, bazense karakterlerime yakın bulduğum oyuncuların olduğu görseller ve videolar olacak. Onları dikkate almak veya almamak size kalmış. Ben sadece tasarlamayı sevdiğim için medyaları kullanıyorum.

İlk Yazılma Tarihi: 18 Kasım 2015

Düzenlenme Tarihleri: 24.06.2016 - 12.05.2018

EJDERHA'NIN ÖFKESİ ♛ Kraliçelerin Savaşı IHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin