Food, Food, Food

1.9K 93 12
                                    


Clyde og Alice bliver hentet i en limo. Den har drengene fået fat i. Jeg kører med tøserne i Sophia's bil. Drengene kører i Liams. Jeg har faktisk slet ikke snakket med Harry efter, vi var inde i kirken. Det er heller ikke gået op for mig, at han har friet til mig endnu. 

Vi ankommer hurtigt til festen. Det første vi gør er, at skifte til vores andre kjoler. Så går vi ind i festsalen. Her er smukt. Temaet er sølv og her er mange runde borde. Der kommer også omkring 150 mennesker. Tænk at de kender så mange. Jeg snakker lidt med Alice, inden vi sætter os til bords. Hendes mor kommer over til os, jeg hilser og finder så min plads. Står bag stolen, kigger ned i bordet og smiler for mig selv. To stærke arme krammer mig bagfra. Mærker to læber mod min hals. Jeg vender mig om og krammer ham bare. Han knurrer mig ind til sig. En lille tåre triller ned ad min kind.

- Don't cry, hvisker han.

- Jeg elsker dig Harry, siger jeg og kysser hans brystkasse.

Hans hænder løfter mit hoved op, så vi kigger hinanden i øjnene. Han kysser mig. Intenst. Blidt. kærligt. 

- Jeg elsker også dig, siger han så.

- Så må I gerne sætte jer til bords, siger Clyde, efter han har slået sin kniv mod sit vinglas.

Jeg sætter mig på min plads. Harry på sin, ved siden af. Niall på min anden side, så Sophia, Louis og Liam. Der sidder også en masse andre mennesker. Cate og Eric sidder her også, bare lidt længere væk. Mine tanker bliver afbrudt ved, at min hånd får et lille klem. Jeg smiler og fletter mine fingre ind i Harrys.

Endelig bliver forretten serveret. En lækker rejecocktail. Elsker det, og det gør drengene vidst også. Vi elsker i det hele taget allesammen mad. Mad, mad, mad.


StrongWhere stories live. Discover now