Are You Okay?

2.5K 96 17
                                    

- Så er vi her, siger Harry og parkerer Liams bil i indkørslen.

Et par sommerfugle flyver rundt i min mave. Jeg smiler til ham, stiger ud ad bilen og hopper op til hoveddøren. Harry låser op. Jeg går ind og smider mine stilletter. Det var dejligt at komme af med dem. Så smutter jeg ind i stuen og tænder for fjernsynet. Jeg slår over på Disney.

- Harry vi skal se Disney, råber jeg.

- Jeg kommer nu, råber han tilbage.

Han kommer ind ad døren og over til mig. Han smider sig så i sofaen. Jeg putter mig ind til ham. Der er Austin og Ally i fjernsynet.

- Jai, det er lige startet, siger jeg og smiler.

Harry griner lidt. Vi ligger bare og putter og inden jeg ved af det, har vi set fire afsnit af Austin og Ally. Det er ved at blive mørkt udenfor. Inde i fjernsynet siger de, at det sidste afsnit kommer nu. Jeg smiler og stirrer på skærmen.
Da afsnittet er færdigt slukker Harry fjernsynet. Her er helt mørkt. Jeg kan mærke, at han rejser sig fra sofaen. Bider mig selv i læben. Så mærker jeg end hånd lige ved siden af mit højre lår. Og en ved mit venstre. En muskuløs krop gnider sig op ad mig. To bløde læber plantes på mine. Jeg griber fat om Harrys nakke og svinger mine ben om ham. Han lægger hele sin vægt ovenpå mig. Hans hånd glider op under min kjole. Den piller lidt ved mine trusser.

- Er du okay med det her? hvisker han så med sin hæse stemme.

- Mhh.

Jeg lukker mine øjne og venter bare på hans hånd. Der var den. Han stikker ikke en finger op, men nusser mig bare. Jeg nyder det. Et lille støn kommer fra mig. Jeg fniser. Så rejser han sig op. Han holder mig på lårene og begynder at gå ud af stuen. Uden at bryde kysset går han med langsomme skridt op ad trappen. Da han er nået ovenpå sparker han til døren, indtil soveværelset, så den åbner. Han går ind og får den lukket med foden. Går forsigtigt rundt i mørket. Vi kan intet se. Jeg bliver pludselig presset op ad en væg. Stille, men hårdt. Harry bryder kysset og kysser min hals i stedet. Jeg lader mine fingre nulre hans bløde hår. Nogle små lyde kommer fra mig. Han tager så igen hænderne op under min kjole. Denne gang bare begge to. Han begynder, at tage den af mig. Det er en smule besværligt, men det lykkes ham til sidst. Han kysser ned ad min hals og lidt længere ned. Han går så væk fra vægen. Lægger mig i sengen.

StrongWhere stories live. Discover now