It's My Fault

2.4K 96 11
                                    

- Harry hvad har du gjort? siger jeg da jeg har fået kontakt til ham.

En masse tårer løber ned ad hans kinder. Også ad mine.
Han svarer mig ikke. Han kigger ikke en gang på mig. Jeg prøver så at få ham op at stå. Jeg han ikke. Han bliver siddende. Blodet strømmer ud og ned ad hans arme. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre.
Jeg tror så, at jeg får et adrenalinkick, for pludselig har jeg fået Harry op at stå. Jeg hjælper ham ind i stuen og sætter ham i sofaen. Mine tårer strømmer ud, lige så hurtigt som Harrys blod. Jeg løber igen ud i køkkenet og henter en masse papir. Da jeg kommer tilbage ligger Harry ned. Jeg skynder mig hen til ham. Hvad laver han? Han har et glasskår i hånden. Da han ser mig kører han det hele vejen ned ad sin arm. Som om det er for at pine mig.

- STOP DET HARRY! skriger jeg op og tager det fra ham.

Jeg vikler så papiret rundt om hans arme og presser så hårdt jeg kan, for at stoppe blodet. Jeg kan ikke kalde en ambulance, da jeg smadrede min mobil før, og jeg forlader IKKE Harry her alene.
Det er hårdt at se ham sådan. Hvorfor gør han det? Hvad skal jeg gøre hvis blodet ikke stopper?
Og pludselig bliver mine tanker afbrudt, og ind ad døren kommer Niall, Louis, Liam og Zayn.

- (D/N) hvad er der sket? spørger Liam.

Jeg kaster mig i Niall's arme. De andre løber hen til Harry.

- Til festen skulle jeg på t-toilettet og d-da jeg kom u-ud igen var der e-en der greb fat om mig. Jeg t-troede at det var H-Harry, men så ser jeg ham pludselig foran mig. Han spørger mig så hv-hvordan jeg kunne gøre det. Så f-forlader han festen. Jeg finder så Niall og b-beder om Harrys adresse. Da jeg har f-fået den, skynder jeg mig derhen. Da jeg så a-ankommer er døren lå-låst og alle vinduer lukket. Jeg kan h-høre lyden af glas der smadrer indenfor, men pludselig stopper det. Jeg finder så en s-sten og smadrer et vindue. Så k-kravler jeg ind og l-leder efter Harry. Og da jeg finder ham si-sidder han på kø-køkkengulvet med a-armene fulde af blo-blod, græder jeg og kan næsten ikke få vejret.

- Hvorfor bløder dit hoved? spørger Niall så.

- Jeg slog hovedet ned i fliserne.

- Zayn kald en ambulance! siger Liam, som sidder sammen med Louis og prøver at stoppe Harrys blod med at løbe.

Zayn gør hvad der bliver sagt og kalder en ambulance.
Niall tager mig med ud i køkkenet. Han undgår at træde i alle glasskårene på vejen hen til køkkenbordet. Der tager han en karklud, skyller den med koldt vand, og putter den stille på min hoved. Jeg græder stadig og kan ikke stoppe.

- Han skal nok blive okay, siger Niall trøstende og giver mig et kram.

- Er du sikker?

- Helt sikker.

- Men Niall?

- Ja?

- Det er min skyld, snøfter jeg og begynder at græde endnu mere.

- Du troede jo, at det var ham, så det kan du ikke gøre for.

- Men...

- Nej (D/N). Det er ikke din skyld, siger han og trækker mig helt ind til sig.

StrongWhere stories live. Discover now