You'll Always be My Hero

2.1K 98 18
                                    

Harrys hænder kærtegner mine lår. Mine læber kærtegner hans hals. Han presser mig stille op ad væggen. Jeg bider blidt i hans øreflip. Han puster. Lidt, ikke meget. Jeg løfter med besvær hans bluse op, men tager den ikke af. Jeg river mig løs og stiller mig ned på gulvet igen. Jeg vender mig om og presser Harry ind mod væggen. Tager fat i hans bluse igen. Denne gang tager jeg den bare helt af. Jeg kører mine hænder ned over hans spændte brystmuskler. Videre ned ad maven. Kysser hans brystkasse. Bukker lidt i benene og kysser hans mave. Han griber igen fat i mig. Denne gang bliver jeg bare løftet så højt op, at jeg er et hovede højere end ham. Han kysser igen min hals og jeg roder lidt i hans hår.

- Harry vi må tilbage til festen, siger jeg og lægger min pande mod hans.

- Du har nok ret.

Han sætter mig ned. Jeg griber fat i hans bluse og giver ham den på. Han tager nøglen ned fra skabet og giver den til mig. Jeg går hen til døren, sætter nøglen i, men lige inden jeg drejer den om, bliver der grebet fat om mine hofter. Jeg vender mig om. Han har det der kære smil på læberne. Jeg lægger mine hænder om hans nakke. Han trækker mig ind til sig. Vores læber mødes. Fyrværkeri opstår.

- Hører du det også eller er det bare fordi, at dette er helt fantastisk? spørger han og smiler sødt.

- Det her er helt fantastisk, men jeg hører det også.

Vi vender hovederne mod vinduet. Der ér fyrværkeri uden for.

- Kom, siger jeg og griber fat i hans hånd.

Jeg låser døren op. Skynder mig ud fra badeværelset og låser døren efter os. Vi løber udenfor. Jeg bliver så glad når jeg ser fyrværkeri.

- Uh! lyder det fra mig, da der kommer et kæmpe bang.

Jeg putter mig ind til Harry, som holder mig tæt ind til sig. Jeg kigger op på ham, han ned på mig. Jeg smiler stort. Han gør også.

- Du vil altid være min helt, siger jeg og fletter mine fingre ind i hans.

- Jeg vil gøre alt for dig.

Mere når vi ikke at sige, før vores læber mødes i et fantastisk kys. Nu kan det ikke blive mere perfekt.

StrongWhere stories live. Discover now